Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ado-šampion wrote:Ja s kakvim ja pričam. Jao činjenica, kao najmanje poziva na naknadne popravke. Hehe, i to treba nešto da predstavlja jel? Fino ti je Nineac objasnio o čemu se radi. Kada su npr. vlasnici prethodne E-klase shvatili da taj model ima problem sa slabom antikorozivnom zaštitom (ljudima su masovno hrđala sva četvera vrata), Mercedes nije (niti bi) pozvao na "doradu" dok novinari nisu digli frku. A to samo zato što je Mercedes. Da se radilo o Fiatu rekli bi "Ma je.aji ga, dešava se, ipak je to Fiat." Iako nisam imao priliku voziti taj Bravo/u, i iako ga ljudi fale, jedino po čemu je on kao nov bio konkurentan na tržištu je taj motor, ostalo je sve bilo prosjek ili ispod prosjeka (što na kraju krajeva dokazuje i uspješnost njegove prodaje i to da se Fiat kod nasljednika odlučio na potpuno nov model/filozofiju).
A sada za "omiljeno oružje u borbi protiv konkurencije": Daj me molim te prosvjetli, otkud 4 japanska proizvođača konstantno na četiri prva mjesta, ako je tako kao što ti pričas i otkud "njemački ponos" VW na predzadnjem mjestu? Da i ja znam kad već "mala djeca znaju".
I to što tebe Punto dobro služi ne znači da dobro služi i sve ostale i ne znači da te neko druga auto ne bi bolje služilo.
sve si rekao sa ovim o poznavanju fiata a pogotovo tog modela...
a ti prijatelju slobodno uzmi taj automobil,naravno uz sve one savjete koje ti je nineac napisao na početku ovoga...
Ja ti govorim iskustva iz raznih usporednih testova i recenzija stručnih novina. Taj Fiat je jedino bio konkurentan po motoru (i to samo taj JTD), izrada je bila osrednja, ni nalik npr. njemačkim autima te klase (Stilo je npr. puno bolje izrađen, mada je i kod njega u početku bilo problema), udobnost, sigurnost ispod nivoa najboljih u klasi.
Italijanska auta su ipak mnogo bolja nego što tro naš narod misli...
Jos uvijek mnoge zivciraju sitni problemi sa strujom kao i aljkava izrada određenih sklopova.
Vozim Lanciu Y i presao sam 15 000 km i nisam imao nekih problema sa njom. Auto je sasvim ok.