Pozdrav svima,
namjeravam preci na Eronet i ovu tarifu Savrsena koja je prema svim mojim kalkulacijama najbolja za mene. Do sada sam bio na BH Telekom Ultra, ali zelim da ih promijenim.
Mislim da tarifa Savrsena daje sve ono sto meni treba ali me interesuju Vasa iskustva. Jeli ovih 200 Mb dovoljno za Viber (uglavnom samo poruke kad nisam kuci i Facebook Messenger).
Ovih 80 minuta i 150 SMS-a mi je sasvim dovoljno na mjesecnoj osnovi.
Hvala svima unaprijed.
Iskustva sa eronet-ovom tarifom savrsena?
Moderator: Benq
- avaks
#2 Re: Iskustva sa eronet-ovom tarifom savrsena?
Imaš Eronet temu pa malo prelistaj.
Internet dovoljan za te namjene, viber i malo surfanja, ništa aman zaman.
Ja sam prešao sa Ultre na Savršenu i nisam se pokajao, ubjedljivo najbolja prepaid ponuda a nudi više nego i ove pretplate od 15KM + PDV iz sva tri tora tako da...
Ja sam prešao sa Ultre na Savršenu i nisam se pokajao, ubjedljivo najbolja prepaid ponuda a nudi više nego i ove pretplate od 15KM + PDV iz sva tri tora tako da...
-
sarajlija1971
#3 Re: Iskustva sa eronet-ovom tarifom savrsena?
Hvala na odgovoru. I ja mislim da cu biti i vise nego zadovoljan.avaks wrote:Imaš Eronet temu pa malo prelistaj.
-
nightvision
#4 Re: Iskustva sa eronet-ovom tarifom savrsena?
Na savrsenoj imas i opciju aktiviranja dodatnih 500mb za 2KM koji vazi 5 dana. Svakako ubjedljivo najbolja prepaid tarifa u bih.
-
sarajlija1971
#5 Re: Iskustva sa eronet-ovom tarifom savrsena?
Hvalanightvision wrote:Na savrsenoj imas i opciju aktiviranja dodatnih 500mb za 2KM koji vazi 5 dana. Svakako ubjedljivo najbolja prepaid tarifa u bih.