Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dugo (relativno) se ceka na prikljucenje, oko mjesec dana...i mal je dozvoljeni limit..
sto se tice svega ostalog, super je...konekcija je maximalno stabilna...
pogledaj diskusiju na games, mnogo korisnih informacija tamo ima....
ma daj nemoj zezat, na salteru adsl-a je guzva bila prije par mjeseci, sad ga dobijes za 6-7 dana, ja sam licno prezadovoljan...., ima free zona s koje mozes dosta toga skidati bez ikakvog limita.., a paket 3G je sasvim dovoljan da skines nekoliko stotina pjesama i surfas danonocno netom, jebiga ako skidas filmove ni 7G ti nije dovoljno
hoce li mi neko molim vas objasniti kako funkcionise ova free zona...skontala sam da bih trebala skinuti taj adsl komunikator i na taj nacin korisitit free zonu...
ali kako da pristupim sadrzajima koje spominjete (filmovi, muzika itd)?
da li trebam skiniti jos neki program....neki grabit ili sta? ili mogu uci na neki drugi nacin?
bas ne kontam
romel wrote:evo link da vidite sta se desava narodu koji je prodao svoj telekom
A ¹ta taèno onaj dio naroda koji(em neko) ne radi u BHT ima od telekoma osim redovnih raèuna? Ulaganje u dr¾avu? Ulaganje u stranku? Ulaganje u ¹kolstvo? Ulaganje u plate? Ulaganje u privredu? Ulaganje u ga¾enje malih startera? Stipendiranje po regularnoj osnovi?