iskopalo mi ulicu

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

rajvosa^

Post by rajvosa^ »

mIRCerka wrote:
rajvosa^ wrote:Jebo te, jadan onaj za koga se mirci uda. Ili... :D
Podsjeca me na jednu trebu iz osnovne, najjaca u skoli bila... :D
rajvosa, znam koga sam zvala za koje probleme, znam ko mi je probleme rjesavao...znam ko mi je sestri kacio kazne na auto i gdje smo to regulisali...

e sad, to sto ste vi obicni balkanci pa zivite po sistemu "zeno kome ti vjerujes, meni ili svojim ocima" to je cisto vas problem.....
btw, u osnovnu sam isla na dobrinju, bila sam filozof ne fizikaner, i nisam se nikad tukla, samo sam u osmom razredu (1992.godine) jednu curu tri put vecu od mene ubila od batina, vidjela da znam i nastavila sa filozofijom :D

PS Mail koji sam slala RADu i PARKu je otisao, a dodje mi odogvor sa privatne yahoo adrese.... :roll:
Vidis da sam pogodio da si to ti. I ja sam isao u osnovnu na Dobrinji. 5ti razred u Simon Bolivar, 6-8 Dusan Pajic Dasic...samo mali prije tebe. Mirci jalijas!!! :D j/k

Ja priznajem da sam par puta celofan od cigara bacio nako u kraj :( :roll:
ministry_

#27 Re: iskopalo mi ulicu

Post by ministry_ »

e raja dobio sam prijavu od eko policije jer sam nagazio na nekvu lokvu koja je njima zelena povrsina, koliko je to para zna li iko i ima li razlike izmedju prijave i te neke kazne...preksio clan 15.

Hvala na odgovoru svakom
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#28 Re: iskopalo mi ulicu

Post by PipiDugaDevetka »

Član 15. , ali kojeg zakona?

Pa, bolje je platiti, a da ne dodje do suda,...Bokiraju te ne možeš pasoš, ličnu, registrovati auto,...Mislim, tako su prijetili,...Pa, zatim, sudski troškovi,...Ja bih platio to po prijavi,...Ako su te uputili gdje i šta da platiš,...Pitaj eko-policajku na tel. 033/660-000.
clav

#29 Re: iskopalo mi ulicu

Post by clav »

ma mozes samo mahati usima na zalost
bug

#30 Re: iskopalo mi ulicu

Post by bug »

malo offtopica, hoce li mi neko objasniti kakvo je ovo novoprihvaceno (ili ja nisam upucena) guranje glagolskog pridjeva treceg lica za sva ostala, sta ti je iskopalo ulicu?? :oops:
fakat mi ide na qrac ovo prihvatanje svake jezicke nakarade koju neki maca izvali u svojoj emisiji..
'nidje veze' :roll: :oops: :D
clav

#31 Re: iskopalo mi ulicu

Post by clav »

bug wrote:malo offtopica, hoce li mi neko objasniti kakvo je ovo novoprihvaceno (ili ja nisam upucena) guranje glagolskog pridjeva treceg lica za sva ostala, sta ti je iskopalo ulicu?? :oops:
fakat mi ide na qrac ovo prihvatanje svake jezicke nakarade koju neki maca izvali u svojoj emisiji..
'nidje veze' :roll: :oops: :D
malo offtopica: Prvo nije qrac nego kurac. A drugo prije nego krenes prosipati znanje o pravopisu i gramatici pogledaj na tastaturu i vidi da su o i i jedno pored drugog, te da je vrlo vjerovatno da je u pitanju ''tipkarska greska'' :D
Post Reply