Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rajvosa^ wrote:Jebo te, jadan onaj za koga se mirci uda. Ili...
Podsjeca me na jednu trebu iz osnovne, najjaca u skoli bila...
rajvosa, znam koga sam zvala za koje probleme, znam ko mi je probleme rjesavao...znam ko mi je sestri kacio kazne na auto i gdje smo to regulisali...
e sad, to sto ste vi obicni balkanci pa zivite po sistemu "zeno kome ti vjerujes, meni ili svojim ocima" to je cisto vas problem.....
btw, u osnovnu sam isla na dobrinju, bila sam filozof ne fizikaner, i nisam se nikad tukla, samo sam u osmom razredu (1992.godine) jednu curu tri put vecu od mene ubila od batina, vidjela da znam i nastavila sa filozofijom
PS Mail koji sam slala RADu i PARKu je otisao, a dodje mi odogvor sa privatne yahoo adrese....
Vidis da sam pogodio da si to ti. I ja sam isao u osnovnu na Dobrinji. 5ti razred u Simon Bolivar, 6-8 Dusan Pajic Dasic...samo mali prije tebe. Mirci jalijas!!! j/k
Ja priznajem da sam par puta celofan od cigara bacio nako u kraj
e raja dobio sam prijavu od eko policije jer sam nagazio na nekvu lokvu koja je njima zelena povrsina, koliko je to para zna li iko i ima li razlike izmedju prijave i te neke kazne...preksio clan 15.
Pa, bolje je platiti, a da ne dodje do suda,...Bokiraju te ne možeš pasoš, ličnu, registrovati auto,...Mislim, tako su prijetili,...Pa, zatim, sudski troškovi,...Ja bih platio to po prijavi,...Ako su te uputili gdje i šta da platiš,...Pitaj eko-policajku na tel. 033/660-000.
malo offtopica, hoce li mi neko objasniti kakvo je ovo novoprihvaceno (ili ja nisam upucena) guranje glagolskog pridjeva treceg lica za sva ostala, sta ti je iskopalo ulicu??
fakat mi ide na qrac ovo prihvatanje svake jezicke nakarade koju neki maca izvali u svojoj emisiji..
'nidje veze'
bug wrote:malo offtopica, hoce li mi neko objasniti kakvo je ovo novoprihvaceno (ili ja nisam upucena) guranje glagolskog pridjeva treceg lica za sva ostala, sta ti je iskopalo ulicu??
fakat mi ide na qrac ovo prihvatanje svake jezicke nakarade koju neki maca izvali u svojoj emisiji..
'nidje veze'
malo offtopica: Prvo nije qrac nego kurac. A drugo prije nego krenes prosipati znanje o pravopisu i gramatici pogledaj na tastaturu i vidi da su o i i jedno pored drugog, te da je vrlo vjerovatno da je u pitanju ''tipkarska greska''