patriot_1 wrote:Ovih dana(točnije u petak na karlovačkoj TV i jučer u Baptističkoj Crkvi u Karlovcu),čuo sam priču od Iranca koji je prešao na Kršćanstvo o tome kako je postao sljedbenik Krista iako je rođen kao Musliman.Ovaj naslov je njegova izjava!
Rodio se u Muslimanskoj obitelji.Roditelji mu nađoše ženu(tako je to kod njih običaj) međutim nisu imali nikakav brak,tukao ju je,bili su nesretni!
Nisu uopće razgovarali.On sam je dvaput pokušao učiniti samoubojstvo,(niš čudno,mržnja obostrana,kako može u takvom odnosu itko biti sretan)?
Putovali su vlakom i jedna žena uđe u kupe i kaže njegovoj ženi:"Bog te voli,on je ljubav,on je poslao svog Sina da spasi cjeli svijet pa i tebe",
Njegova žena ju je otjerala jer je bila učiteljica u školi i predavala je Kuran.Vjeronauk mi bi rekli!Ostavila je Ašeru(tako se zove muž koji o tome govori) neku knjigu i otišla.Ašer ju je ,kad se vratio sa godišnjeg,3 mj. čitao iz čiste radoznalosti.Bila je to Biblija.Došao je do spoznaje da je to istina o Bogu!
Njegova žena se taj dan,kad je on to spoznao htjela klanjati!No prije no što se je poklonila,osjetila je prisutnost <Isusa koji joj reče:"Ja sam tvoj Bog i volim te".Ašer je tog časa došao do nje i pitao ju dali joj može nešto iz Biblije pročitati.Rekla je da pročita i nek ode ća!Pročitao je ovo:"Otkrivenje 3,20 Evo, na vratima stojim i kucam; posluša li tko glas moj i otvori mi vrata, unići ću k njemu i večerati s njim i on sa mnom. ".
Shvatli su oboje da ih Isus zove,da je ne samo Prorok nego Mesija i Bog.Zagrlili su se,molili oproštenje jedan drugom,rekli Isusu:"Ako si ti zaista Bog,pomozi nam,izbavi nas jer nam je ovaj život pakao".I osjetili su veliku ljubav jedan prema drugom.Plakali.Postali su Kršćani i nakon toga su bili proganjani,pretili su im ubojstvom najuža rodbina.Pobjegli su u Tursku pa u Italiju poslije.Sad svjedoče da je Isus Bog i Spasitelj!Kažu da na području Irana i Afganistana danas ima oko 3 mil. Kršana koji moraju skrivati svoju vjeru jer je tamo vjerska policija jaka.Progoni i kažnjava.Usprkos toga,kršćanstvo raste!Reče sinoć Ašer:"Pravi Islam je ortodoksan,kao ISIS a ovo drugo je imitacija!"
Što mislite o ovome?
Sto jes' - jes', progone ih cak i po kucama, zamisli da nasi velikodostojnici nas ovako progone za vrijeme blagdana!!??

Usput, ovaj "mula" je babo od onog lika sto guli 10 godina robije zbog mita i korupcije

Mora da mu se svete sto je dobar s krscanima
Sve ove slike dokazuju prepredenost vjerske policije koja, postavljajuci zamke u vidu krscanskih obiljezja na ulicama Teherana i ostalih gradova, zeli namamiti sirote krscane da izadju iz svojih skrovista, da bi ih na taj nacin lakse ulovili i strpali iza resetaka...