iseljenicka viza za menicinske radnike
-
mekasvodna
#1 iseljenicka viza za menicinske radnike
vec duze vrijeme pokusavam da nadjem posao ...ali bez uspjesno...trazim posao u struci... visi sam medicinski laborant..
interesuju me iseljenicke vize za inostranstvo....zato vas molim ako neko zna... da mi odgovori... gdje da se obratim... unapred zahvalna
interesuju me iseljenicke vize za inostranstvo....zato vas molim ako neko zna... da mi odgovori... gdje da se obratim... unapred zahvalna
- vox-populi
#2 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
Pogledaj ovdje: http://www.icjobs.de/index.php?action=s ... nschwester, samo ti je moj savjet da ipak sacekas slijedecu godinu. Naime, tvoje zanimanje je jako trazeno u Njemackoj ali zbog ove finansijske krize, jako je tesko dobiti useljenicku vizu. Dok se malo ekonomija oporavi, pa onda pokusaj.
-
landlord
#3 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
poz,
sa obzirom na tvoju struku ja bih otisoa u Norvesku. Ima jedan lik koji je dovodio medicinare, ali jebem li ga.. on je uzimao velike pare za to i ja ti njega ne bi preporucio. Evo ti njegov site: http://www.mami-d.no/bos_sajt/index_bos.htm
Ali napominjem ti da je on jako skup i sve ovo sto ti on nudi ti mozes sama da sredis. Mozes da ga koristis da dodjes do nekih podataka.
Moj prijatelj koji je u IT-u radi kao administrator baza podataka, otisao je u Norvesku, dobio radnu dozvolu i super mu je.
Za sada ne mogu ti dati vise informacija ali eto prijedlog ti ej norveska.
sa obzirom na tvoju struku ja bih otisoa u Norvesku. Ima jedan lik koji je dovodio medicinare, ali jebem li ga.. on je uzimao velike pare za to i ja ti njega ne bi preporucio. Evo ti njegov site: http://www.mami-d.no/bos_sajt/index_bos.htm
Ali napominjem ti da je on jako skup i sve ovo sto ti on nudi ti mozes sama da sredis. Mozes da ga koristis da dodjes do nekih podataka.
Moj prijatelj koji je u IT-u radi kao administrator baza podataka, otisao je u Norvesku, dobio radnu dozvolu i super mu je.
Za sada ne mogu ti dati vise informacija ali eto prijedlog ti ej norveska.
-
mekasvodna
#4 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
Hvala vam puno.Javicu se!
-
mekasvodna
#5 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
Ovo za Norvesku je bassss skupo.
-
landlord
#6 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
pa jeste ti skupo preko ovog lika..
ali to sve mozes i sam da uraids.
ali to sve mozes i sam da uraids.
-
mekasvodna
#7 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
ja sam mislila da ima neki sajt kao npr.norveska traz...i pa sad... med. rad. i ti se tu prijavis ..pa sko im odgovaras onda ti oni pomognu u pocetku ili tako nesto..neznam ni ja...
-
landlord
#8 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
pa da ima.. i to.. kazu trazimo takvog i takvog, ti se prijavis i ako te izaberu daju ti stan, auto, plate ti mobitel, a ti ne moras ni da radis. Nista samo tebe cekaju da dodjes.
sorry.. malo sam pretjerao ali jebe mu misha.. pa gdje to ima?
sorry.. malo sam pretjerao ali jebe mu misha.. pa gdje to ima?
- Luke Perry
#9 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
ne znam. mislim da srednjoskolska zvanja na sjeveru ne priznaju.
ovako ili onako ako ne znate jezik necete raditi u struci.
ovako ili onako ako ne znate jezik necete raditi u struci.
Last edited by Luke Perry on 12/06/2009 09:23, edited 1 time in total.
- medaaa
-
neraida
#11 Re: iseljenicka viza za menicinske radnike
medicinski radnika u danskoj jako puno fali,javi mi se na pp.