ironija...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- chinese_water
Irfo lave, mani se ti ovih nesigurnjakovica sa idejama o rezervama... to je slabost 
- dacina_curica
#28 Re: ironija...
irfo, opet previse analiziras situaciju....irfan2 wrote:dok sam imao djevojku i nisam trazio imao sam...kako da kazem ..dosta opcija i varijanti
sad kad trazim..ni za lijeka
![]()
..
kako se inace ljudi upoznaju, seme itd ...ugl sam, praveci analizuskontao da sam se ugl upoznavao na nekonvencionalan nacin, i uz neke posebne okolnosti
...
nego, najbolje ti je da i ne trazis (pravilo je da neces nista naci kad trazis), nego se fino opusti, prosetaj malo gradom i ona ce sama naletiti kad se najmanje nadas.....
(potpis: vjecni optimista
-
furlan
Probaj jedan od onih starih oprobanih recepata.Sacekaj kakvu vaznu utakmicu i kada pocne prenos ti napolje u kafanu.One obicno u toku tih prenosa izadju sa drugaricama da se ispricaju bez muskog prisustva.I onda iznenadjenje, muski lik za vrijeme utakmice, jedan fini decko kojeg ne interesuje fudbal.Bingo.
Ali moze biti i kontra efekat.Jebo ovog kakvo je to musko pa ne gleda fudbal.

Ali moze biti i kontra efekat.Jebo ovog kakvo je to musko pa ne gleda fudbal.
-
Como_Sarajevo
Možda da se posavjetuješ sa štekerom
ili već neznam kako se zove 
- chinese_water
Ma to je slabost samo u muskinja lacikoLace wrote:uffff...ja sta rece i ostade zivchinese_water wrote:Irfo lave, mani se ti ovih nesigurnjakovica sa idejama o rezervama... to je slabost
Zene moraju da imaju bar 5 komada u rezervi...inace ne valjaju
- nebojeplavo
A sta's, zivot je takav, cupav i dlakav

-
amarella
E to bi bio moj komentarfurlan wrote:Probaj jedan od onih starih oprobanih recepata.Sacekaj kakvu vaznu utakmicu i kada pocne prenos ti napolje u kafanu.One obicno u toku tih prenosa izadju sa drugaricama da se ispricaju bez muskog prisustva.I onda iznenadjenje, muski lik za vrijeme utakmice, jedan fini decko kojeg ne interesuje fudbal.Bingo.![]()
Ali moze biti i kontra efekat.Jebo ovog kakvo je to musko pa ne gleda fudbal.![]()
- Lace
pa ti si muskinjachinese_water wrote:Ma to je slabost samo u muskinja lacikoLace wrote:uffff...ja sta rece i ostade zivchinese_water wrote:Irfo lave, mani se ti ovih nesigurnjakovica sa idejama o rezervama... to je slabost![]()
![]()
![]()
Zene moraju da imaju bar 5 komada u rezervi...inace ne valjaju![]()
![]()
-
Svemirski_Jebach
davno preraslo u istu i to vidim kod veceg broja - uglavnom neiskusnih - forumasha oba spolaregistrovan wrote:Romeo bez Julijetech10 wrote:Ono sto je najgore ovo vise nije ironija nego sigurno prelazi u tragediju.