sad kad trazim
kako se inace ljudi upoznaju, seme itd ...ugl sam, praveci analizu
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

.....hapliciraj kod kakve polovnjace.....irfan2 wrote:
sad kad trazim..ni za lijeka
![]()
..
tako je uvijek...evo postavi ovdje konkursirfan2 wrote:dok sam imao djevojku i nisam trazio imao sam...kako da kazem ..dosta opcija i varijanti
![]()
..
kako se inace ljudi upoznaju, seme itd ...ugl sam, praveci analizuskontao da sam se ugl upoznavao na nekonvencionalan nacin, i uz neke posebne okolnosti
...
pomenuo si ocaj vise puta..nisam ba ocajan uopsteSvemirski_Jebach wrote:joj irfo je meni kralj![]()
a vicevi su mu najjace oruzje...
![]()
ma jednostavno je to, kad nemas onda iz tebe (evo kao npr sada) izbije ocaj, zene lako primijete taj ocaj kod muskaraca, i onda kontaju vidi sto je ovaj jadan, a to nije nimalo seksi...
zene traze samopouzdanje, sigurnost u sebe (makar laznu) a ne strah i uplasenost, nesigurnost...i cim osjete nesigurnost donji si...
dok si u vezi zracis nekom sigurnoscu jer znas da ga imas gdje metnut kad hoces, i ne treba ti...a onda one idu na to.
nego, da bi guzio Irfo prvo moram nezeljeti guziti, ubiti u sebi zelju za tim...a onda dalje![]()
Recimo, ti si potpuno pogrijesio u nacinu pristupanja tome...na ovaj nacin samo iskazujes ocaj, a to ne valja. onda te one pocnu zajebavati iako su i same (jedan znacajan broj, ne mislim na forumu neko inace u zivotu) usamljene. Ali jebi ga, stvarno ocaj nikome nije seksi...
da te utjesim, nisi jos dotakao dno, tako da moze (i vjerovatno hoce) biti jos gore.
eto, nadam se da sam ti pomogao sa par dobronamjernih savjeta![]()
Ma to je opste poznata stvarirfan2 wrote:dok sam imao djevojku i nisam trazio imao sam...kako da kazem ..dosta opcija i varijanti
![]()
..
kako se inace ljudi upoznaju, seme itd ...ugl sam, praveci analizuskontao da sam se ugl upoznavao na nekonvencionalan nacin, i uz neke posebne okolnosti
...
smekanje - 2 godine i sest mjeseci, sta se imate smekat po dva mjeseca...akcija cim prijeamarella wrote:Ma to je opste poznata stvarirfan2 wrote:dok sam imao djevojku i nisam trazio imao sam...kako da kazem ..dosta opcija i varijanti
![]()
..
...
...mislim da su je svi spoznali u zivotu...
kad imam momka uvijek me neko pokušava zbarit, kad nemam onda se ama bas nista ne desava... i sto je najgore dok sam s nekim tad vidim interesantnih momaka, kad nemam momka obrnuta situacija.. apsurd, al je tako...
ne znam, nisam za onaj pristup tipa "sta ces popit" i "ona" muska dobacivanja... vise sam za smekanje izvjestan period ... a onda upoznavanje...
kaka crna dva mjesecaSvemirski_Jebach wrote:smekanje - 2 godine i sest mjeseci, sta se imate smekat po dva mjeseca...akcija cim prijeamarella wrote:Ma to je opste poznata stvarirfan2 wrote:dok sam imao djevojku i nisam trazio imao sam...kako da kazem ..dosta opcija i varijanti
![]()
..
...
...mislim da su je svi spoznali u zivotu...
kad imam momka uvijek me neko pokušava zbarit, kad nemam onda se ama bas nista ne desava... i sto je najgore dok sam s nekim tad vidim interesantnih momaka, kad nemam momka obrnuta situacija.. apsurd, al je tako...
ne znam, nisam za onaj pristup tipa "sta ces popit" i "ona" muska dobacivanja... vise sam za smekanje izvjestan period ... a onda upoznavanje...(vidi mene ko jebach vel'ki)