da li je neko 1984 mogao pomisliti da ce CCCP pocetkom nove decenije da nestane?
Bosna i Hercegovina 2014
... vase vizije
Moderator: O'zone
orbit wrote:gavro drzi se - nisi sam!
moras biti domoljub i voliti zemlju iako ti ona nista ne pruza i iako si osudjen da budes manjina i gradjanin drugog reda u dobrom djelu iste...
drzave se radjaju, evoluiraju i umiru, nisu cak vrijedne niti prevelikog razmisljanja...
bas necu da BIDNEM domoljub, ajmo paljba
hananah wrote:I tako Gavro zadnjih sedmica postaje ono sto nije zelio da bude - extremistUmjesto da se nauci od istih ono sto ne treba da bude njega je ponio neki inat te
:( sam polako postaje takav
:(
No_Comment wrote:Bolje bi pristajalo sudbina Ser i Mo 2014...![]()
Da li ce postojati...
orbit wrote:gavro drzi se - nisi sam!
moras biti domoljub i voliti zemlju iako ti ona nista ne pruza i iako si osudjen da budes manjina i gradjanin drugog reda u dobrom djelu iste...
drzave se radjaju, evoluiraju i umiru, nisu cak vrijedne niti prevelikog razmisljanja...
bas necu da BIDNEM domoljub, ajmo paljba
iako si osudjen da budes manjina i gradjanin drugog reda u dobrom djelu iste...
hananah wrote:Gavrilo moja primjedba se odnosi na tvoje postove zadnjih nekoliko dana, pogledaj im samo naslove
lici na provokaciju, a zelim vjerovati da ipak nije
gavrilo wrote:mIRCerka wrote:a ja cu tad da se preselim u Brcko, jer u nacionalne torove ne mogu...
eto
preseli se vec sada .... tako mozemo lakse na kafu... ono komsijski
![]()
ps. hvala na podrsci
mIRCerka wrote:(...)
gavrilo, da ti se vratim na temu, mislim da ce nam doci novi PADDY koji ce srediti ovaj dzumbus...ako to ne bude, onda smo ga naye8ali pravo jer ce se onda definitivno raspasti BiH, jer kako je krenulo, moze se desiti da dobijemo i treci entitet...po zelji ive mire jovica... i ako se raspadnemo, RS ode desno, taj novi entitet lijevo i ostade nama 7-8 kantona....a ja cu tad da se preselim u Brcko, jer u nacionalne torove ne mogu...
eto
Fair Life wrote:mIRCerka wrote:(...)
gavrilo, da ti se vratim na temu, mislim da ce nam doci novi PADDY koji ce srediti ovaj dzumbus...ako to ne bude, onda smo ga naye8ali pravo jer ce se onda definitivno raspasti BiH, jer kako je krenulo, moze se desiti da dobijemo i treci entitet...po zelji ive mire jovica... i ako se raspadnemo, RS ode desno, taj novi entitet lijevo i ostade nama 7-8 kantona....a ja cu tad da se preselim u Brcko, jer u nacionalne torove ne mogu...
eto
mIRCi... "ko nece brata za brata... hoce tudjina za gospodara."
2014. je 'ante portas', prekratko... trebace nam duze vrijeme, a do tada cemo vezivati konja gdje aga kaze.
gavrilo wrote:Fair Life wrote:2014. je 'ante portas', prekratko... trebace nam duze vrijeme, a do tada cemo vezivati konja gdje aga kaze.
specialno za faira... bosna 2024![]()
ps. ovo je samo za faira... nemoj da se slucajno ko drugi usudi
gavrilo wrote:Fair Life wrote:2014. je 'ante portas', prekratko... trebace nam duze vrijeme, a do tada cemo vezivati konja gdje aga kaze.
Fair Life wrote:gavrilo wrote:Fair Life wrote:2014. je 'ante portas', prekratko... trebace nam duze vrijeme, a do tada cemo vezivati konja gdje aga kaze.
Isto... kao 2014.
Ako se nesto razvaljuje 15 godina... smisljeno, punom snagom, trebace bar dva puta toliko godina da se sve pospremi kako valja... ili jednostavno ako ne bude politicke volje i snage u naroda... na temeljima BiH ce sagradjeno parkiraliste...
Vidjeli smo vec kako to izgleda sa grobljima...