IRON MAIDEN
Moderator: _BataZiv_0809
- k_kanji
#1 IRON MAIDEN
Pa da vidimo ko slusa pravu muziku!!!!!!!

Last edited by k_kanji on 10/08/2004 00:43, edited 1 time in total.
- DaysleepeR
Promjenili mi zivot.
Bruce je rekao da je Maiden kao fudbalski klub, tj, da imaju svoje navijace koji ih vole i kad izdaju album koji razvaljuje (kad igraju dobro) i kad izdaju album koji i nije tako dobar(kad ne igraju dobro).
Slabo koji bend na svijetu ima tako vjernu publiku a to dovoljno govori o njima.
Bruce je rekao da je Maiden kao fudbalski klub, tj, da imaju svoje navijace koji ih vole i kad izdaju album koji razvaljuje (kad igraju dobro) i kad izdaju album koji i nije tako dobar(kad ne igraju dobro).
Slabo koji bend na svijetu ima tako vjernu publiku a to dovoljno govori o njima.
- metal_rules_cura
Ja u svom zivotu nisam procitala glupljeg komentara.Skroz logicno,nema sta!Qwert wrote:Imidz im je uzasan. Predstavljaju se spotovima ili omotima albuma, pomislio bi jos jedna ala 'morbid danger' grupa. U biti su sasvim cool rock grupa, sa izvrznom muzikom.
Grupa uz koju sam odrasla i koja je obiljezila veliki dio mog zivota i dan-danas sam boleciva na njih.Najdrazi i najveci bend svijeta!
- DaysleepeR
U vremenu pjevaca od sedmicu dana, Britney Spears i slicnih klonova, sa plesacima, bijesnim autima, i raznoraznom bling - bling sminkom, sasvim je lako zaboraviti da je kod izvodjaca najbitnija MUZIKA.Qwert wrote:Imidz im je uzasan. Predstavljaju se spotovima ili omotima albuma, pomislio bi jos jedna ala 'morbid danger' grupa. U biti su sasvim cool rock grupa, sa izvrznom muzikom.
Stoga ti ne zamjerim na ovom postu
- supersonic
legende su. nadam se da ce dolaziti blize nama:) jer nisam uspio otici u zg
- metal_rules_cura
DaysleepeR wrote:U vremenu pjevaca od sedmicu dana, Britney Spears i slicnih klonova, sa plesacima, bijesnim autima, i raznoraznom bling - bling sminkom, sasvim je lako zaboraviti da je kod izvodjaca najbitnija MUZIKA.Qwert wrote:Imidz im je uzasan. Predstavljaju se spotovima ili omotima albuma, pomislio bi jos jedna ala 'morbid danger' grupa. U biti su sasvim cool rock grupa, sa izvrznom muzikom.
Stoga ti ne zamjerim na ovom postu
-
Stitch__
et vidis neam to
ma ono, nisam ljubitelj maidena koliko metallice, al imaju odlicnih pjesama...u posljednje vrijeme me odusevljava fear of the dark, a super mi je i balada strange world...o ovim brzim necu ni pocinjet, ima ih gomilu odlicnih
ma ono, nisam ljubitelj maidena koliko metallice, al imaju odlicnih pjesama...u posljednje vrijeme me odusevljava fear of the dark, a super mi je i balada strange world...o ovim brzim necu ni pocinjet, ima ih gomilu odlicnih