Irina i Storm-Pocetak kraja-Novi CD u prodaji

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Drumer

#1 Irina i Storm-Pocetak kraja-Novi CD u prodaji

Post by Drumer »

Eh ljudi napokon je izasao i taj CD. Sinoc sam kupio CD i slusao. Mogu samo reci da je album super. Ima da se kupi u svim radnjama gdje se prodaju Hayat izdanja. Poslusajte...
Kaktusssss

Post by Kaktusssss »

Eh pa cim sam procitao tvoj post otisao sam na dobri youtube i nasao sam pjesmu po kojoj je album i dobio ime. Nista, cim stignem kuci uzimam cd.
Irina ima fantastican glas!!!
Drumer

Post by Drumer »

Slazem se kad kazes da Irina ima fantastican glas. Mislim da je za razliku od njenih prijasnjih albuma ovo za deset stepenica bolje u svakom smislu. U svakom slucaju vrijedi kupiti i imati u arhivi.
Drumer

Post by Drumer »

A sto se tice momaka iz Storma, mislim da se tu nema sta reci. Momci su odsvirali svjetski...Mislim da je ovo dobitna kombinacije u svakom slucaju...
Neelix

Post by Neelix »

hajmo, rapidshare :D
Karabaja

Post by Karabaja »

Inače podržavam domaću produkciju, ali kad je hayat production u pitanju draži mi je rapidshare :D
Drumer

Post by Drumer »

Eh ako podrzavas domacu produkciju onda fino kupis CD. Ako je 10 KM puno onda neznam sta da kazem. Od mene rapid share ne mozes dobiti.Sorry...
Karabaja

Post by Karabaja »

Nema veze... naći će se neko :-D :P
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

Hejjjjj!!!!!!!!! Konacno! Mada sam i prije slusala album, al sad ovaj original kad upikam u cd player ne vadim ga narednih 8 sedmica :D album je ODLICAN!!! Svaka cast Princezi s Juga al ni Momci S Hladnog Sjevera ne mogu proc bez pohvala i hvala... SVAKA CAST! ili kako bi se reklo CESTITAM NA PRINOVI!!!

A ljudi sramota je na rapid share... Pa pomozimo ljudima... Dobri ljudi ujedinimo se i svi u red po CD...

Pozdrav Drumer! 8)
Kaktusssss

Post by Kaktusssss »

Karabaja wrote:Inače podržavam domaću produkciju, ali kad je hayat production u pitanju draži mi je rapidshare :D
Ako podrzavas domacu produkciju, tj. ako zelis da podrzavas rad domacih bendova onda bi zaista trebao da uzmes originalni cd.
I sam se bavim muzikom i radim na jednom projektu, doduse radi se o maloj jacoj muzici tako da znam kroz sta nasi muzicari prolaze.
U svakom slucaju ja uzmimam originalni cd i stavljam ga u svoju kolekciju.
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

@ Karabaja

Ne vidim zasto si tako kivan na hayat produkciju?! :shock: Jedini su pouzdani da ce te reklamirat kako treba danas (naravno na BiH mislim). Trenutno rade najbolje promociju svima koji za njih sta izdaju, sto uveliko pomaze tim bendovima. Kvalitet cd-a je isti ko ostali, vjeruj... Stoga drug moj, nemas valjanih argumenata da ne uzmes original... a naravno da ce se nac vec neko ko ce ga stavit na rapidshare ili yousendit..., al o podrsci s tvoje strane u tom slucaju nema ni govora... pa onda bolje suti.
Maksim

Post by Maksim »

Postujem ovaj projekt, no kakav je to Southern Storm bez Emira Hota :D
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

stardust_rnr wrote:@ Karabaja

Ne vidim zasto si tako kivan na hayat produkciju?! :shock: Jedini su pouzdani da ce te reklamirat kako treba danas (naravno na BiH mislim). Trenutno rade najbolje promociju svima koji za njih sta izdaju, sto uveliko pomaze tim bendovima. Kvalitet cd-a je isti ko ostali, vjeruj... Stoga drug moj, nemas valjanih argumenata da ne uzmes original... a naravno da ce se nac vec neko ko ce ga stavit na rapidshare ili yousendit..., al o podrsci s tvoje strane u tom slucaju nema ni govora... pa onda bolje suti.
Mislim da Hajat Prodakšn ima takve uslove da skoro sve ide njima u džep.

S tim u vezi, razumjeti je ljude koji neće njima da pune džepove.

Da Irina i Oluja imaju malo više od toga, mislim da bi i karabaja imao malo više razumjevanja :D
Drumer

Post by Drumer »

Pozdrav i tebi. Zar nisi vec nabavila CD? Sramota!!!!!! :D
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

Slazem se s tobom za uslove ugovora, al kako god Hayat im je jedina nada i sansa...

A za Southern Storm... uz duzno postovanje velikom gitaristi, ovo nema veze s njim. Ovaj projekat je IRINA & STORM- totalno drugi bend.
Drumer

Post by Drumer »

stardust_rnr wrote:Hejjjjj!!!!!!!!! Konacno! Mada sam i prije slusala album, al sad ovaj original kad upikam u cd player ne vadim ga narednih 8 sedmica :D album je ODLICAN!!! Svaka cast Princezi s Juga al ni Momci S Hladnog Sjevera ne mogu proc bez pohvala i hvala... SVAKA CAST! ili kako bi se reklo CESTITAM NA PRINOVI!!!

A ljudi sramota je na rapid share... Pa pomozimo ljudima... Dobri ljudi ujedinimo se i svi u red po CD...

Pozdrav Drumer! 8)
Zaboravih da citiram. Odmah trci po CD. Sramota da nisi vec nabavila!!!! :lol: :D
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

@ Drumer

hehehehe, ko sto sam kazes= PRIVILEGIJA :P
Drumer

Post by Drumer »

stardust_rnr wrote:@ Drumer

hehehehe, ko sto sam kazes= PRIVILEGIJA :P
Hajde neka, zasluzila si. Uzivaj u CD-u.
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

Rapid kad su oni u pitanju ne dolazi u obzir. Album je preslusan par puta, nisam jos uspjela formirati konacan utisak, ali postoje 3-4 pjesme koje su mi odmah legle... Nevidljiva lica ima odlican tekst, oni su inace slika Irincice, kao da ih je sama pisala. Album ima sto se muzike tice jako zanimljivih momenata "harmonikaskih" fuzija. U svakom slucaju, vrijedi imati original u kolekciji i time nagraditi sav ovaj njihov trud ulozen mjesecima.
black

Post by black »

nisam jos slusao pa ne mogu nista reci..al' sto neko reche storm bez hota nije to to..
SpyBot

Post by SpyBot »

de proslo vec dosta.. za one koji bi zeljeli kupiti ali nisu u prilici... volio bi poslusati.. moze i na PM.. hvala unaprijed
stardust_rnr

Post by stardust_rnr »

heheheh za one koji bi da kupe CD, imam jednu losu vijest- RASPRODATO!!! :P svi izdati CDovi su vec prodati, tako da cete morat cekat na novi tiraz...

Svim dusmanima porucijem: pocrkajte od muke...

I&S znaju kako se svira... hehehehehe

go I&S go I&S!!!
Drumer

Post by Drumer »

Nek crknu dusmani, nek crknu dusmani, ja i dalje volim ceo sveeeeet:)))))))))))))
metal_rules_cura

Post by metal_rules_cura »

A sta ako nisam dusmanin? :D
SpyBot

Post by SpyBot »

bandit wrote:Hajde taj link vise .... necemo mi rec' Irini .... 8)
i ja kazem vala.. dajte vise :(
Post Reply