Irina i Storm-Pocetak kraja-Novi CD u prodaji
Moderator: _BataZiv_0809
-
Drumer
#1 Irina i Storm-Pocetak kraja-Novi CD u prodaji
Eh ljudi napokon je izasao i taj CD. Sinoc sam kupio CD i slusao. Mogu samo reci da je album super. Ima da se kupi u svim radnjama gdje se prodaju Hayat izdanja. Poslusajte...
- Kaktusssss
Eh pa cim sam procitao tvoj post otisao sam na dobri youtube i nasao sam pjesmu po kojoj je album i dobio ime. Nista, cim stignem kuci uzimam cd.
Irina ima fantastican glas!!!
Irina ima fantastican glas!!!
- stardust_rnr
Hejjjjj!!!!!!!!! Konacno! Mada sam i prije slusala album, al sad ovaj original kad upikam u cd player ne vadim ga narednih 8 sedmica
album je ODLICAN!!! Svaka cast Princezi s Juga al ni Momci S Hladnog Sjevera ne mogu proc bez pohvala i hvala... SVAKA CAST! ili kako bi se reklo CESTITAM NA PRINOVI!!!
A ljudi sramota je na rapid share... Pa pomozimo ljudima... Dobri ljudi ujedinimo se i svi u red po CD...
Pozdrav Drumer!
A ljudi sramota je na rapid share... Pa pomozimo ljudima... Dobri ljudi ujedinimo se i svi u red po CD...
Pozdrav Drumer!
- Kaktusssss
Ako podrzavas domacu produkciju, tj. ako zelis da podrzavas rad domacih bendova onda bi zaista trebao da uzmes originalni cd.Karabaja wrote:Inače podržavam domaću produkciju, ali kad je hayat production u pitanju draži mi je rapidshare
I sam se bavim muzikom i radim na jednom projektu, doduse radi se o maloj jacoj muzici tako da znam kroz sta nasi muzicari prolaze.
U svakom slucaju ja uzmimam originalni cd i stavljam ga u svoju kolekciju.
- stardust_rnr
@ Karabaja
Ne vidim zasto si tako kivan na hayat produkciju?!
Jedini su pouzdani da ce te reklamirat kako treba danas (naravno na BiH mislim). Trenutno rade najbolje promociju svima koji za njih sta izdaju, sto uveliko pomaze tim bendovima. Kvalitet cd-a je isti ko ostali, vjeruj... Stoga drug moj, nemas valjanih argumenata da ne uzmes original... a naravno da ce se nac vec neko ko ce ga stavit na rapidshare ili yousendit..., al o podrsci s tvoje strane u tom slucaju nema ni govora... pa onda bolje suti.
Ne vidim zasto si tako kivan na hayat produkciju?!
- DaysleepeR
Mislim da Hajat Prodakšn ima takve uslove da skoro sve ide njima u džep.stardust_rnr wrote:@ Karabaja
Ne vidim zasto si tako kivan na hayat produkciju?!Jedini su pouzdani da ce te reklamirat kako treba danas (naravno na BiH mislim). Trenutno rade najbolje promociju svima koji za njih sta izdaju, sto uveliko pomaze tim bendovima. Kvalitet cd-a je isti ko ostali, vjeruj... Stoga drug moj, nemas valjanih argumenata da ne uzmes original... a naravno da ce se nac vec neko ko ce ga stavit na rapidshare ili yousendit..., al o podrsci s tvoje strane u tom slucaju nema ni govora... pa onda bolje suti.
S tim u vezi, razumjeti je ljude koji neće njima da pune džepove.
Da Irina i Oluja imaju malo više od toga, mislim da bi i karabaja imao malo više razumjevanja
- stardust_rnr
Slazem se s tobom za uslove ugovora, al kako god Hayat im je jedina nada i sansa...
A za Southern Storm... uz duzno postovanje velikom gitaristi, ovo nema veze s njim. Ovaj projekat je IRINA & STORM- totalno drugi bend.
A za Southern Storm... uz duzno postovanje velikom gitaristi, ovo nema veze s njim. Ovaj projekat je IRINA & STORM- totalno drugi bend.
-
Drumer
Zaboravih da citiram. Odmah trci po CD. Sramota da nisi vec nabavila!!!!stardust_rnr wrote:Hejjjjj!!!!!!!!! Konacno! Mada sam i prije slusala album, al sad ovaj original kad upikam u cd player ne vadim ga narednih 8 sedmicaalbum je ODLICAN!!! Svaka cast Princezi s Juga al ni Momci S Hladnog Sjevera ne mogu proc bez pohvala i hvala... SVAKA CAST! ili kako bi se reklo CESTITAM NA PRINOVI!!!
Pozdrav Drumer!
- stardust_rnr
@ Drumer
hehehehe, ko sto sam kazes= PRIVILEGIJA
hehehehe, ko sto sam kazes= PRIVILEGIJA
- metal_rules_cura
Rapid kad su oni u pitanju ne dolazi u obzir. Album je preslusan par puta, nisam jos uspjela formirati konacan utisak, ali postoje 3-4 pjesme koje su mi odmah legle... Nevidljiva lica ima odlican tekst, oni su inace slika Irincice, kao da ih je sama pisala. Album ima sto se muzike tice jako zanimljivih momenata "harmonikaskih" fuzija. U svakom slucaju, vrijedi imati original u kolekciji i time nagraditi sav ovaj njihov trud ulozen mjesecima.
- stardust_rnr
heheheh za one koji bi da kupe CD, imam jednu losu vijest- RASPRODATO!!!
svi izdati CDovi su vec prodati, tako da cete morat cekat na novi tiraz...
Svim dusmanima porucijem: pocrkajte od muke...
I&S znaju kako se svira... hehehehehe
go I&S go I&S!!!
Svim dusmanima porucijem: pocrkajte od muke...
I&S znaju kako se svira... hehehehehe
go I&S go I&S!!!