Na kraju (doduše kad je ishod već bio izvjestan) i neki židovski senatori i kongresmeni su glasali za. Što bi forumski puk sa klixa rekao, AIPAC je na aparatima
Republikanci su očajni, poniženi su totalno. Očekivalo se da će Hilari Klinton (a dobro je poznato koliko je kučka privržena Izraelu) biti protiv sporazuma (ja sam uvjeren da ona to u duši i jeste), ali čiko je pokazao ko je gazda u Americi u ovom trenutku – natjerao je da u svojoj kampanji za predsjedničku nominaciju na svakom nastupu afirmiše i nuklearni sporazum
Na kraju teba reći da su lavoski posao odradili Keri i Nensi Pelozi. Bilo je tu svega, pa i prijetnji stranačkim kolegama. Imate gore link koji sam postavio kako je Keri poderao Šumera, drugog u rangu demokratskih senatora, židova koji je od prvog dana rekao da će glasati protiv Obame. Cionisti su bijesni čak i na njega, jer nakon što su Obama i Keri poduzeli određene korake da mu se osvete (što je izazvalo negodovanje nekih demokratskih senatora koji su inače za sporazum), Šumer se ko pi*ka povukao i nije više javno nastupao, nije lobirao kod drugih senatora i nije nikoga povukao sa sobom.
A onda je bilo ponižavajuće gledati kako i sam saudijski kralj (džukac) dolazi na razgovor kod Obame, nakon kojeg, sav sjeban, izjavljuje da ga je predsjednik Obama uvjerio da je nuklearni sporazum dobar! Dodao je i to da bi bio zadovoljan ako bi mu predsjednik dao još bombi da bombarduje narod Jemena.
Epilog je taj da je nuklearni sporazum doživio plebiscitarnu podršku u svijetu, a Obama je pokazao čak i cionistima da je on gazda i da je njegova zadnja.
Ipak, po mom sudu nacionalni heroj amerike je Džon Keri. Valjalo je trpiti ovaj smrad