IRAN

Post Reply
theTruePath

#7427 Re: IRAN

Post by theTruePath »

zlata wrote:Ako itko prekraja granice Bliskog Istoka, to su Cionisti, koji plan "prekrajanja" necijih granica i lebensrauma,
imaju u glavi vec skoro 200 godina.

Izrael je nastao prekrajanjem granica, etnickim ciscenjem.....otimacinom, i stalnim CIJEDJEM, mrcvarenjem domorodackom stanovnistva, pred ocima cijelog svijeta!
:thumbup:
occupylove

#7428 Re: IRAN

Post by occupylove »

dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
a u Iranu su u Junu izbori
Imperijalisticki krvoloci imaju to na umu , i bijesni sto im planovi ne idu na ruku
sada ponovo prijete agresijom , i naravno pokusace na sve nacine da poremete i izazovu nemire pred izbore
dali su te psihopate toliko manijakalni da napadom na Iran izazovu Fukushimu puta deset ?
jer Nuklearna centrala Busher je u pogonu ( 1000 Megavata ) i napunjena nuklearnim gorivom , uz ostala nuklearna postrojenja u Iranu i rudnike uranijuma
poslije pogotka "bunker -busterima " , teskim bombama specijalno dizajniranim da unistavaju podzemne objekte
radioaktivni oblak ce zatrovati cijeli region Persijskoga zaljeva , sa obzirom da pustinjski vjetrovi i pjescane oluje se krecu vecinom iz Irana ka sjeveroistoku
a kasnije i po cijeloj planeti
ne zna se tacno koliko tona uranijuma ima Iran , ali dovoljno da region bude tako zatrovan , da zivot vise nije moguc
u regiji

http://www.globalresearch.ca/good-bye-d ... le/5334737
Avetinho

#7429 Re: IRAN

Post by Avetinho »

occupylove wrote:dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
Imperijalisticki krvoloci imaju to na umu , i bijesni sto im planovi ne idu na ruku
sada ponovo prijete agresijom , i naravno pokusace na sve nacine da poremete i izazovu nemire pred izbore
dali su te psihopate toliko manijakalni da napadom na Iran izazovu Fukushimu puta deset ?
jer Nuklearna centrala Busher je u pogonu ( 1000 Megavata ) i napunjena nuklearnim gorivom , uz ostala nuklearna postrojenja u Iranu i rudnike uranijuma
poslije pogotka "bunker -busterima " , teskim bombama specijalno dizajniranim da unistavaju podzemne objekte
radioaktivni oblak ce zatrovati cijeli region Persijskoga zaljeva , sa obzirom da pustinjski vjetrovi i pjescane oluje se krecu vecinom iz Irana ka sjeveroistoku
ne zna se tacno koliko tona uranijuma ima Iran , ali dovoljno da region bude tako zatrovan , da zivot vise nije moguc
u regiji
Ahmo je milion puta fino zamoljen da se ne igra nuklearnim materijalom. Ako se ovakvo sta desi u Iranu, kao sto tvoj apokalipticni post sugerise, krivica ce jedino biti do Irana.
DzeBra

#7430 Re: IRAN

Post by DzeBra »

Ja Sam Odavle wrote:
occupylove wrote:dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
u regiji
Ahmo je milion puta fino zamoljen da se ne igra nuklearnim materijalom. Ako se ovakvo sta desi u Iranu, kao sto tvoj apokalipticni post sugerise, krivica ce jedino biti do Irana.
Stvarno? A ko ga je zamolio ?
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7431 Re: IRAN

Post by japin_mutapi »

boli ahmu i nedžada ...
oni imaju hugu
Avetinho

#7432 Re: IRAN

Post by Avetinho »

DzeBra wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
u regiji
Stvarno? A ko ga je zamolio ?
Kina, Rusija i Sjeverrna Koreja.
:D
fantom slobode

#7433 Re: IRAN

Post by fantom slobode »

sto se tice te bombe, nesto ja kontam radi li to uopste, da nije kao reganov rat zvujezda...Nesto se ja ne sjecam da se ovoliko cekalo. Sad da li je nedovrsen posao u Siriji poremetio planove ili nesto drugo...zivi bili pa vidjeli.
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#7434 Re: IRAN

Post by japin_mutapi »

Image
RMH79

#7435 Re: IRAN

Post by RMH79 »

japin_mutapi wrote:Image
Odlicno koncipirana karikatura, koja govori vise od hiljadu rijeci. Prvo nadjemo poslusne vladare, oni postave poslusnu "ulemu", koja ce napisati tomove o "rafidijskoj fitni i zavjeri", o tome vaziti i indoktrinirati stanovnistvo, koje ce zadrhtati i na sami spomen Irana, imajuci sliku "krvolocnih rafidija" pred ocima :arrow: U medjuvremenu cemo im mi, svesrdno, ponuditi nasu zastitu, u vidu vojnih baza, uz nase naoruzavanje domicilnih vojnih snaga, koje ce ujedno biti pod nasom kontrolom. To sve ce, vec spomenuta "ulema", uz prigodne fetve, ohalaliti, a mi cemo dodatno podgrijavati situaciju, tako da obicni narod nece imati ni volje ni zelje da razmislja o validnosti takvih fetvi...I tako sve u krug.
Avetinho

#7436 Re: IRAN

Post by Avetinho »

Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?

Ove karikature od iranskih vladara vec godinama prijete, opskrbljuju lokalne teroriste, a odjednom su drugi krivi sto hoce da se brane.
Klavikula

#7437 Re: IRAN

Post by Klavikula »

i da hoce pravit atomsku po kojem pravu im neko moze zabraniti.

pravdaja ne trolaj majketi vise.
KAMI666

#7438 Re: IRAN

Post by KAMI666 »

Ja Sam Odavle wrote:Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?

Ove karikature od iranskih vladara vec godinama prijete, opskrbljuju lokalne teroriste, a odjednom su drugi krivi sto hoce da se brane.
Od koga se to oni zele braniti, od Irana? Zemlja za koju je zapamceno da vec vjekovima nikog nije napala? :-)
Najjace mi je ovo oko izgovaranja fitni koje su postale politicke alatke kako se kome "cefne". Sve se smatraju "muslimanske zemlje" a ni u jednoj - kojeg li cuda - Serijat ne vlada. dupli :-) :-)
Avetinho

#7439 Re: IRAN

Post by Avetinho »

Klavikula wrote:i da hoce pravit atomsku po kojem pravu im neko moze zabraniti.

Pa zar nije ajatolah izdao fetvu da je atomska smrtni grijeh? De, Klavikulica iz "Sarajeva, Jugoslavija", ne trolaj vise.
Klavikula

#7440 Re: IRAN

Post by Klavikula »

Ja Sam Odavle wrote:
Klavikula wrote:i da hoce pravit atomsku po kojem pravu im neko moze zabraniti.

Pa zar nije ajatolah izdao fetvu da je atomska smrtni grijeh? De, Klavikulica iz "Sarajeva, Jugoslavija", ne trolaj vise.
doduse, upravu si, glup sam sto sa tobom uopste ulazim u konverzaciju :thumbup:
Avetinho

#7441 Re: IRAN

Post by Avetinho »

KAMI666 wrote:
Ja Sam Odavle wrote:Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?

Od koga se to oni zele braniti, od Irana? Zemlja za koju je zapamceno da vec vjekovima nikog nije napala? :-)
Najjace mi je ovo oko izgovaranja fitni koje su postale politicke alatke kako se kome "cefne". Sve se smatraju "muslimanske zemlje" a ni u jednoj - kojeg li cuda - Serijat ne vlada. dupli :-) :-)
Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!

Onda lazu sebe i svijet kako im fali energije pa prave atomske reaktore u mirnodopske svrhe.
KAMI666

#7442 Re: IRAN

Post by KAMI666 »

Ja Sam Odavle wrote:
KAMI666 wrote:

Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!

Onda lazu sebe i svijet kako im fali energije pa prave atomske reaktore u mirnodopske svrhe.
Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis. Sto su recimo Englezi pravili atomske, njima eto ne fali energije, fali im sta? Rata? Prijetnje, kome i zasto da prijete? Jel u slucaju invazije da se drugi pokore ili ce da "drma"? :-)
Osim toga Iran je 10 svjetlosnh godina ispred ovih "okolo" naftasa u svim mjerama civilizacije i dostignuca.
Avetinho

#7443 Re: IRAN

Post by Avetinho »

KAMI666 wrote:
Ja Sam Odavle wrote: Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!

Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis.
Osim toga Iran je 10 svjetlosnh godina ispred ovih "okolo" naftasa u svim mjerama civilizacije i dostignuca.
Genije, svjetlosna godina je mjera za duzinu, koliko god ti to zvucalo nevjerovatno.
KAMI666

#7444 Re: IRAN

Post by KAMI666 »

Ja Sam Odavle wrote:
KAMI666 wrote:
Ja Sam Odavle wrote: Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!

Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis.
Genije, svjetlosna godina je mjera za duzinu, koliko god ti to zvucalo nevjerovatno.
U kontekstu: Duzina dok se dodje do istog nivo civilizacije i dostignuca. De nemoj biti bukva brate mili :?
Avetinho

#7445 Re: IRAN

Post by Avetinho »

KAMI666 wrote:
Ja Sam Odavle wrote:
KAMI666 wrote: Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis.
U kontekstu: Duzina dok se dodje do istog nivo civilizacije i dostignuca. De nemoj biti bukva brate mili :?
Cekaj da probam shvatiti: ti brkas duzinu i vrijeme, geografiju, engleze i dzamije, a ja bukva?

LOL
KAMI666

#7446 Re: IRAN

Post by KAMI666 »

Ne trudi se, ne mozes ti shvatiti, zato moja teza ima osnove ali i tezine: bukva si... jbg. jarane :sad:
Avetinho

#7447 Re: IRAN

Post by Avetinho »

KAMI666 wrote:Ne trudi se, ne mozes ti shvatiti, zato moja teza ima osnove ali i tezine: bukva si... jbg. jarane :sad:
Shvatio sam vec do sada: tvoj jedini argument u diskusiji je : bukva, bukva.

Nema sta, genije si.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7448 Re: IRAN

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» KAMI666

2 sedmice
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#7449 Re: IRAN

Post by Chmoljo »

:-)
cadburry

#7450 Re: IRAN

Post by cadburry »

A koje to lokalne teroriste opskrbljuju iranski vladari?
Post Reply