IRAN
-
theTruePath
#7427 Re: IRAN
zlata wrote:Ako itko prekraja granice Bliskog Istoka, to su Cionisti, koji plan "prekrajanja" necijih granica i lebensrauma,
imaju u glavi vec skoro 200 godina.
Izrael je nastao prekrajanjem granica, etnickim ciscenjem.....otimacinom, i stalnim CIJEDJEM, mrcvarenjem domorodackom stanovnistva, pred ocima cijelog svijeta!
-
occupylove
#7428 Re: IRAN
dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
a u Iranu su u Junu izbori
Imperijalisticki krvoloci imaju to na umu , i bijesni sto im planovi ne idu na ruku
sada ponovo prijete agresijom , i naravno pokusace na sve nacine da poremete i izazovu nemire pred izbore
dali su te psihopate toliko manijakalni da napadom na Iran izazovu Fukushimu puta deset ?
jer Nuklearna centrala Busher je u pogonu ( 1000 Megavata ) i napunjena nuklearnim gorivom , uz ostala nuklearna postrojenja u Iranu i rudnike uranijuma
poslije pogotka "bunker -busterima " , teskim bombama specijalno dizajniranim da unistavaju podzemne objekte
radioaktivni oblak ce zatrovati cijeli region Persijskoga zaljeva , sa obzirom da pustinjski vjetrovi i pjescane oluje se krecu vecinom iz Irana ka sjeveroistoku
a kasnije i po cijeloj planeti
ne zna se tacno koliko tona uranijuma ima Iran , ali dovoljno da region bude tako zatrovan , da zivot vise nije moguc
u regiji
http://www.globalresearch.ca/good-bye-d ... le/5334737
Imperijalisticki krvoloci imaju to na umu , i bijesni sto im planovi ne idu na ruku
sada ponovo prijete agresijom , i naravno pokusace na sve nacine da poremete i izazovu nemire pred izbore
dali su te psihopate toliko manijakalni da napadom na Iran izazovu Fukushimu puta deset ?
jer Nuklearna centrala Busher je u pogonu ( 1000 Megavata ) i napunjena nuklearnim gorivom , uz ostala nuklearna postrojenja u Iranu i rudnike uranijuma
poslije pogotka "bunker -busterima " , teskim bombama specijalno dizajniranim da unistavaju podzemne objekte
radioaktivni oblak ce zatrovati cijeli region Persijskoga zaljeva , sa obzirom da pustinjski vjetrovi i pjescane oluje se krecu vecinom iz Irana ka sjeveroistoku
ne zna se tacno koliko tona uranijuma ima Iran , ali dovoljno da region bude tako zatrovan , da zivot vise nije moguc
u regiji
http://www.globalresearch.ca/good-bye-d ... le/5334737
-
Avetinho
#7429 Re: IRAN
Ahmo je milion puta fino zamoljen da se ne igra nuklearnim materijalom. Ako se ovakvo sta desi u Iranu, kao sto tvoj apokalipticni post sugerise, krivica ce jedino biti do Irana.occupylove wrote:dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
u regiji
- DzeBra
#7430 Re: IRAN
Stvarno? A ko ga je zamolio ?Ja Sam Odavle wrote:Ahmo je milion puta fino zamoljen da se ne igra nuklearnim materijalom. Ako se ovakvo sta desi u Iranu, kao sto tvoj apokalipticni post sugerise, krivica ce jedino biti do Irana.occupylove wrote:dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
u regiji
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7431 Re: IRAN
boli ahmu i nedžada ...
oni imaju hugu
oni imaju hugu
-
Avetinho
#7432 Re: IRAN
Kina, Rusija i Sjeverrna Koreja.DzeBra wrote:Stvarno? A ko ga je zamolio ?Ja Sam Odavle wrote:Ahmo je milion puta fino zamoljen da se ne igra nuklearnim materijalom. Ako se ovakvo sta desi u Iranu, kao sto tvoj apokalipticni post sugerise, krivica ce jedino biti do Irana.occupylove wrote:dok se oko Sirije i u Siriji spremaju za finalni obracun , jer legije 'pobunjenika " rapidno gube na frontu u Siriji
u regiji
- fantom slobode
#7433 Re: IRAN
sto se tice te bombe, nesto ja kontam radi li to uopste, da nije kao reganov rat zvujezda...Nesto se ja ne sjecam da se ovoliko cekalo. Sad da li je nedovrsen posao u Siriji poremetio planove ili nesto drugo...zivi bili pa vidjeli.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
- RMH79
#7435 Re: IRAN
Odlicno koncipirana karikatura, koja govori vise od hiljadu rijeci. Prvo nadjemo poslusne vladare, oni postave poslusnu "ulemu", koja ce napisati tomove o "rafidijskoj fitni i zavjeri", o tome vaziti i indoktrinirati stanovnistvo, koje ce zadrhtati i na sami spomen Irana, imajuci sliku "krvolocnih rafidija" pred ocimajapin_mutapi wrote:
-
Avetinho
#7436 Re: IRAN
Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?
Ove karikature od iranskih vladara vec godinama prijete, opskrbljuju lokalne teroriste, a odjednom su drugi krivi sto hoce da se brane.
Ove karikature od iranskih vladara vec godinama prijete, opskrbljuju lokalne teroriste, a odjednom su drugi krivi sto hoce da se brane.
- Klavikula
#7437 Re: IRAN
i da hoce pravit atomsku po kojem pravu im neko moze zabraniti.
pravdaja ne trolaj majketi vise.
- KAMI666
#7438 Re: IRAN
Od koga se to oni zele braniti, od Irana? Zemlja za koju je zapamceno da vec vjekovima nikog nije napala?Ja Sam Odavle wrote:Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?
Najjace mi je ovo oko izgovaranja fitni koje su postale politicke alatke kako se kome "cefne". Sve se smatraju "muslimanske zemlje" a ni u jednoj - kojeg li cuda - Serijat ne vlada. dupli
-
Avetinho
#7439 Re: IRAN
Pa zar nije ajatolah izdao fetvu da je atomska smrtni grijeh? De, Klavikulica iz "Sarajeva, Jugoslavija", ne trolaj vise.Klavikula wrote:i da hoce pravit atomsku po kojem pravu im neko moze zabraniti.
- Klavikula
#7440 Re: IRAN
doduse, upravu si, glup sam sto sa tobom uopste ulazim u konverzacijuJa Sam Odavle wrote:Pa zar nije ajatolah izdao fetvu da je atomska smrtni grijeh? De, Klavikulica iz "Sarajeva, Jugoslavija", ne trolaj vise.Klavikula wrote:i da hoce pravit atomsku po kojem pravu im neko moze zabraniti.
-
Avetinho
#7441 Re: IRAN
Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!KAMI666 wrote:Od koga se to oni zele braniti, od Irana? Zemlja za koju je zapamceno da vec vjekovima nikog nije napala?Ja Sam Odavle wrote:Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?
Ove karikature od iranskih vladara vec godinama prijete, opskrbljuju lokalne teroriste, a odjednom su drugi krivi sto hoce da se brane.![]()
Najjace mi je ovo oko izgovaranja fitni koje su postale politicke alatke kako se kome "cefne". Sve se smatraju "muslimanske zemlje" a ni u jednoj - kojeg li cuda - Serijat ne vlada. dupli![]()
Onda lazu sebe i svijet kako im fali energije pa prave atomske reaktore u mirnodopske svrhe.
- KAMI666
#7442 Re: IRAN
Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis. Sto su recimo Englezi pravili atomske, njima eto ne fali energije, fali im sta? Rata? Prijetnje, kome i zasto da prijete? Jel u slucaju invazije da se drugi pokore ili ce da "drma"?Ja Sam Odavle wrote:Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!KAMI666 wrote:Od koga se to oni zele braniti, od Irana? Zemlja za koju je zapamceno da vec vjekovima nikog nije napala?Ja Sam Odavle wrote:Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?
Ove karikature od iranskih vladara vec godinama prijete, opskrbljuju lokalne teroriste, a odjednom su drugi krivi sto hoce da se brane.![]()
Najjace mi je ovo oko izgovaranja fitni koje su postale politicke alatke kako se kome "cefne". Sve se smatraju "muslimanske zemlje" a ni u jednoj - kojeg li cuda - Serijat ne vlada. dupli![]()
Onda lazu sebe i svijet kako im fali energije pa prave atomske reaktore u mirnodopske svrhe.
Osim toga Iran je 10 svjetlosnh godina ispred ovih "okolo" naftasa u svim mjerama civilizacije i dostignuca.
-
Avetinho
#7443 Re: IRAN
Genije, svjetlosna godina je mjera za duzinu, koliko god ti to zvucalo nevjerovatno.KAMI666 wrote:Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis.Ja Sam Odavle wrote: Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!
Osim toga Iran je 10 svjetlosnh godina ispred ovih "okolo" naftasa u svim mjerama civilizacije i dostignuca.
- KAMI666
#7444 Re: IRAN
U kontekstu: Duzina dok se dodje do istog nivo civilizacije i dostignuca. De nemoj biti bukva brate miliJa Sam Odavle wrote:Genije, svjetlosna godina je mjera za duzinu, koliko god ti to zvucalo nevjerovatno.KAMI666 wrote:Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis.Ja Sam Odavle wrote: Pogledaj pod "Sirjija", "Hezbolah", "Irak". Slazem se da ajatolah i bule i mule nemaju muda, osim kad treba napasti tudju ambasadu u sred Teherana. Naprijed junaci!
-
Avetinho
#7445 Re: IRAN
Cekaj da probam shvatiti: ti brkas duzinu i vrijeme, geografiju, engleze i dzamije, a ja bukva?KAMI666 wrote:U kontekstu: Duzina dok se dodje do istog nivo civilizacije i dostignuca. De nemoj biti bukva brate miliJa Sam Odavle wrote:Genije, svjetlosna godina je mjera za duzinu, koliko god ti to zvucalo nevjerovatno.KAMI666 wrote: Eno imaju ti Englezi muda da napadaju muslimanske vjerske objekte, kada je onaj psihopata ubio vojnika neki dan na sred ulice. Ti si samo glup da shvatis da ne mozes nikome uskracivati nesto, a da drugom to isto dozvolis.
LOL
- KAMI666
#7446 Re: IRAN
Ne trudi se, ne mozes ti shvatiti, zato moja teza ima osnove ali i tezine: bukva si... jbg. jarane 
-
Avetinho
#7447 Re: IRAN
Shvatio sam vec do sada: tvoj jedini argument u diskusiji je : bukva, bukva.KAMI666 wrote:Ne trudi se, ne mozes ti shvatiti, zato moja teza ima osnove ali i tezine: bukva si... jbg. jarane
Nema sta, genije si.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#7448 Re: IRAN
Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» KAMI666
2 sedmice
» KAMI666
2 sedmice
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
- cadburry
#7450 Re: IRAN
A koje to lokalne teroriste opskrbljuju iranski vladari?Ja Sam Odavle wrote:Dakle, Iran nema namjeru razvijati nuklearnu tehnologiju? Laze ajatolah, laze Ahmedinedzad?