Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
avetinja wrote: ↑23/04/2026 18:38
Samo se bojim da govnari ne žrtvuju Svjetsko prvenstvo u vidu Operacije pod lažnom zastavom kao za 11.09. To im treba da bi aktivirali član 5 i uvukli cijeli Zapad u rat. Ovo je jedina prilika za takvo nešto. Ne treba zaboraviti da su ga prvi i jedini put oni aktivirali.
Ne znam ni kako, počeše mi iskakati klipovi o 11.9, koja prevara i laz. Pa ono uopće i nisu bili pravi avioni. Šta se svijetu poturiti.
avetinja wrote: ↑23/04/2026 18:38
Samo se bojim da govnari ne žrtvuju Svjetsko prvenstvo u vidu Operacije pod lažnom zastavom kao za 11.09. To im treba da bi aktivirali član 5 i uvukli cijeli Zapad u rat. Ovo je jedina prilika za takvo nešto. Ne treba zaboraviti da su ga prvi i jedini put oni aktivirali.
Ne znam ni kako, počeše mi iskakati klipovi o 11.9, koja prevara i laz. Pa ono uopće i nisu bili pravi avioni. Šta se svijetu poturiti.
Samo pročitaj knjigu od Christophera Bollyna "Solving 9-11". On je novinar koji također govori i hebrejski. FBI mu upao u stan i polomio mu ruku. Morao je pobjeći iz SAD-a, jer je slojevito razložio prevaru za 11.09. To je nevjerovatno koliko je čifutija bila upletena u to, od eksploziva koji je postavljen preko informacionih sistema do topljenja željeza od zgrada. Knjiga je prevedena i na srpski jezik pod nazivom "Rešavanje 9-11", ali u jako malom tiražu je izdata.
ja sam tada bio prilicno informisan da amerika u zraku ima 24/7 air policy naoruzan do zuba, ili neko trenazno leti ili proluftavaju dzet ili neko nabija borbene sate iskustva uglavnom, americki borbeni avioni lete po americi 24 7 non stop bilo da je baza u texasu arkanzasu michigenu pichigenu.....
od svega mi je najsmjesnije bilo da se jos tvinsi nisu ni srusili vec je bio optuzen osama bin laden islamski teroristi i sve ostalo....
poslije je vec bilo smijesno nidje snimka aviona u pentagonu srusen tower 7 kojeg niko ziv nije prijavio tad nego saznasmo poslije tek.....itd itd.... dosta likova koji su iznosili dokaze i forenzicke nalaze nestalo u nekim glupim nesrecama itd
tako da sam vec tada imao teoriju da se radi o prljavim rabotama spijunskih agencija
skrbavi-admin wrote: ↑23/04/2026 20:01
ja sam tada bio prilicno informisan da amerika u zraku ima 24/7 air policy naoruzan do zuba, ili neko trenazno leti ili proluftavaju dzet ili neko nabija borbene sate iskustva uglavnom, americki borbeni avioni lete po americi 24 7 non stop bilo da je baza u texasu arkanzasu michigenu pichigenu.....
od svega mi je najsmjesnije bilo da se jos tvinsi nisu ni srusili vec je bio optuzen osama bin laden islamski teroristi i sve ostalo....
poslije je vec bilo smijesno nidje snimka aviona u pentagonu srusen tower 7 kojeg niko ziv nije prijavio tad nego saznasmo poslije tek.....itd itd.... dosta likova koji su iznosili dokaze i forenzicke nalaze nestalo u nekim glupim nesrecama itd
tako da sam vec tada imao teoriju da se radi o prljavim rabotama spijunskih agencija
Vala, cim sam vidio Busha u vrticu kako drzi slikovnicu naopako, i glumi iznenadjenost kad mu onaj nesto "dosapnu", a onda i kad vidjeh mjesto udara u Pentagon, odmah sam rekao da je sve laznjak i njihovo vlastito maslo.
Kasnije, kad je Michael M. izbacio 9/11, sve se poslozilo k'o lego kockice.
Ljudi vrlo cesto svoje svjetonazore, navike, vjerovanja i ponasanja projiciraju na svoju okolinu i druge ljude, jer je to zapravo ono kako oni vide svijet oko sebe i kako misle da treba da zive i da se ponasaju.
I radi toga smatraju da su i svi drugi kao oni, a oni za koje utvrde da nisu kao oni stavljaju na "crnu listu".
Ovo ponasanje moze biti individualno, ali i grupno, kao sto vidino na primjeru Izraela i Jevreja-cionista.
Oni vec 70 godina terorisu sve oko sebe, a onda to svoje ponasanje preslikavaju na druge, optuzujuci ih za ono sto u stvari sami rade.
Dozer wrote: ↑23/04/2026 21:57
Ljudi vrlo cesto svoje svjetonazore, navike, vjerovanja i ponasanja projiciraju na svoju okolinu i druge ljude, jer je to zapravo ono kako oni vide svijet oko sebe i kako misle da treba da zive i da se ponasaju.
I radi toga smatraju da su i svi drugi kao oni, a oni za koje utvrde da nisu kao oni stavljaju na "crnu listu".
Ovo ponasanje moze biti individualno, ali i grupno, kao sto vidino na primjeru Izraela i Jevreja-cionista.
Oni vec 70 godina terorisu sve oko sebe, a onda to svoje ponasanje preslikavaju na druge, optuzujuci ih za ono sto u stvari sami rade.
Bolest, kao neka masovna psihoza, i to se ponavlja kroz covjecju historiju. Ne razumijem da do sada nije klasifikovano i definisano kao masovni poremecaj vrste.
hezbolah ide u nestanak tj vojno krilo ce biti razoruzano i raspusteno, milom ili silom
huti su prihvatili ponudu(koju nisu mogli odbiti) i nece se ukljucivati u rat
irgc preuzima vlast u iranu i eskalira sukob prema arapskim susjedima koji uzvracaju vojno uz pakistan, tursku i egipat na svojoj strani
usa i izrael kao i do sada samo x10
to je tek pocetak kraja irgc(stvarnih vladara irana) i rezimske paradrzave
Last edited by japin_mutapi on 24/04/2026 00:08, edited 1 time in total.
Amerika nije sigurna u pobjedu pa kupuju vrijeme ne bi li se nesto drugo izrodilo. Da mogu ne bi ni casa cekali da poravnaju Iran.
Bice da su zaglavili u bari.
Cionisticka stoka zeljna krvi ce sve uraditi samo da se ratuje.
Zelim da im Iran potopi makar jedan nosac a vjerujem da ni to nije tesko nego se suzdrzavaju.