Ma ne mislim ni ja da ce je roknut.
Ali lik je definitivno psihicki bolesnik, on i njegov naredbodavac iz Tel Aviva.
Ma ne mislim ni ja da ce je roknut.
Evo me u NY, ali IDF jos nije do Litanija. Kmeeekinvart wrote: ↑28/03/2026 22:02I ja sam u NY. Kad budem za koju godinu, posaljem slike u fazonu jesam ti rekosumirprimus wrote: ↑28/03/2026 21:56Ljudino ne pratiš. Vec su dosli. Cut će se..za par danaBosanski_kralj wrote: ↑28/03/2026 21:55
Ovim tempom će do rijeke Litani doći nikad.
Pametnije im je da učvrste odbranu da im me bi Hezbolah umarširao u Tel Aviv
Šta god da urade, opravdano je.Rejhana wrote: ↑07/04/2026 18:51 Saopštenje IRGC-a susjednim zemljama u regionu:
„UPOZORENJE: Od ovog trenutka, određeni obziri u vezi sa dobrosusjedskim odnosima i uzdržanošću više ne važe.
Pozabavićemo se infrastrukturom Sjedinjenih Američkih Država i njihovih partnera u Persijskom zalivu na takav način da će godinama biti lišeni nafte i gasa iz ovog regiona.
Litani je stara vijest, sad upozoravaju jos sjevernije i zapadnije, na moru. Ima na ofiicijelnim stranicama idf.a
Kad bi se laganje dobijali banovisumirprimus wrote: ↑07/04/2026 21:05Litani je stara vijest, sad upozoravaju jos sjevernije i zapadnije, na moru. Ima na ofiicijelnim stranicama idf.a
Cuj kme
Američko veleposlanstvo u Rijadu savjetovalo je američkim državljanima da razmotre odgodu putovanja u Saudijsku Arabiju zbog rata, u skladu s preporukama saudijskih vlasti.
Također je preporučilo da Amerikanci razmotre i "sudjelovanje na ovogodišnjem hadžu".
Riječ je o godišnjem muslimanskom hodočašću u sveti grad Meku.
Poručili su da bi bolje bilo ne ići zbog "aktualne sigurnosne situacije".
22:23/ April 6 (18 Farvardin). The Yemeni resistance will most likely block the Bab el-Mandeb Strait within the next few hours.
Sirens in Bahrain
Sirens in Qatar + UAE
Demokrate su pokazale,ko su i sta su u toku genocida u Gazi,sumnjam da bilo ko sta ocekuje od aipac ekipe.
Samo masovni protesti i nemiri širom amerike kao i za vrijeme Vijetnama e sad da li je to realno u “današnjoj maga Americi” teško…
Mozda ako se racunaju i ranjeni,ne vjerujem da su ubili 123 izraelca
Teška karina od vojske je ovaj IDF. Limitirani na ubijanje civila u Gazi i rokanje iz zraka sa američkim avionima.
Kad dođu po tebe onda više nikog neće biti da digne glas.
Nema sanse da su ih toliko pobili. Tim tempom bi izrael kapitulirao za nekoliko mjeseci.
Daj,jedan dokaz, ne propagandni materijal, ne ai snimke, nego konkretan dokaz tipa citulje. I sto nije potvrjedno zvanično.