To i jeste problem sto ga drugi citiraju pa moras citati.Ironmen wrote: ↑11/03/2026 00:02Samo FOE lista temu spasava svi da ga stavite na FOE kao i njegove dvojnike tema bi opet imala smisla, zdrava rasprava i dijalog bi se vratio u normalu, licno je odgovoran za desetine trajnih banova raznih forumasa koji su cak imali i izvore iz prve ruke sa svojim provokacijama.Tyke wrote: ↑10/03/2026 23:57 Gdje god se pojavi ovaj moj tuzlanski lazni moralista, tema se ukenja. A tako mirno ovdje bijase do jucer.
Minvajl, mine u Hormuzu, dizel raste li raste, ovi se obostrano raspucavaju raketama pa sta prodje. A ljeto dolazi, moraju ovo rijesiti na vrijeme pa da rahat idemo na godisnji.
Meni je zalosnije od svega sto ti ljudi zive medju nama, sto znas da mrze muslimane iz dna duse pa tako i tebe gledaju kroz nisam. Sto mi imamo malo djecu, a njima je ok da ta mala djeca bivaju ubijana, logorovana, bez truna empatije. I pozdravljas ih u gradu, smatras za neke drugove, ne znajuci da bas oni na nekom forumu raspiru svu svoju mrznju i frustraciju prema tlacenima, osim ako je nemusliman.
I ok im je upadati u Gazu i ubijati civile i djecu jer eto tamo ima i nekih terorista koji se bore za svoju drzavu, ok im je napasti i Iran jer bi oni da odlucuju kakvi ce zakoni i politika biti tamo (jos onaj LajkujMe kaze prestace sve ovo kad prestane uticaj Irana i prestanu sa proizvodnjom atomske, valjda jer samo izrael mora imati uticaj na BI), ali zato se ne smije napasti korumpirana i etnicki podijeljena Ukrajina, npr.
Ma fuj kakva nam je drzava i drustvo.