IRAN
- Sanjarko
#55951 Re: IRAN
Ide se prema Imperiji i Imperatorstvu, a nema ko više izgleda da se tome suprostavi.
Bukvalno biti ćemo sužnji to jeste robovi prije ili kasnije svi.
Već nas nadgledaju raznim metodama i spravama i po meni ubili su volju narodu to jeste ljudima za pobune.
Ali ima već kako je ovo na djelu, ovo sad je završni udarac samo da nikome ne padne na pamet bilo šta.
Već nas nadgledaju raznim metodama i spravama i po meni ubili su volju narodu to jeste ljudima za pobune.
Ali ima već kako je ovo na djelu, ovo sad je završni udarac samo da nikome ne padne na pamet bilo šta.
-
BiBi911
#55952 Re: IRAN
Svaka cast ako su pokusali da sa ledja. Al oni sateliti vide sve. Jos more podmornica je u blizini.
-
moimoi
#55953 Re: IRAN
Dovoljno da pratite saopstenja usa ambasada u datim zemljama da vam je jasno koliko su stvari ozbiljne.
Evo i uk poziva sve svoje gradjane na hitnu evakuaciju.
Iako su influenseri placeni ascare, da konstantno promovisu kako se osjecaju sigurno.. i kako se nix “ne desava”. Tacno ih treba kantom ledene vode politi.Budale.
Iako su influenseri placeni ascare, da konstantno promovisu kako se osjecaju sigurno.. i kako se nix “ne desava”. Tacno ih treba kantom ledene vode politi.Budale.
- SaraFina
#55954 Re: IRAN
Kaze Gandalf da je ovo prvi put u istoriji da je USA porucila svojim gradjanima da se „snalaze“. Nikad Se to nije dogodilo. A imali su more slicnih situacija. Diljem svijeta.moimoi wrote: ↑04/03/2026 12:03 Dovoljno da pratite saopstenja usa ambasada u datim zemljama da vam je jasno koliko su stvari ozbiljne.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#55955 Re: IRAN
A kao dosad njje bilo mperije, i nismo bili nekome sluge?! Emoj sanjarkp, ti bas opravdavas svoj nick...Sanjarko wrote: ↑04/03/2026 11:59 Ide se prema Imperiji i Imperatorstvu, a nema ko više izgleda da se tome suprostavi.
-
moimoi
#55956 Re: IRAN
To je istina.SaraFina wrote: ↑04/03/2026 12:06Kaze Gandalf da je ovo prvi put u istoriji da je USA porucila svojim gradjanima da se „snalaze“. Nikad Se to nije dogodilo. A imali su more slicnih situacija. Diljem svijeta.moimoi wrote: ↑04/03/2026 12:03 Dovoljno da pratite saopstenja usa ambasada u datim zemljama da vam je jasno koliko su stvari ozbiljne.
Oni sto su recimo zaglavili u kataru sada mogu jedino kopnenim putem do saudije. A put do saudije prolazi pored usa baze koja je glavna meta
Aerodrom i dalje ne radi.
-
lajkujMe
#55957 Re: IRAN
Itekako bi volio da Iran naudi ovim fasistima ali nece jer ne mogu.SaraFina wrote: ↑04/03/2026 11:58A sve kao pod krinkom neke brige za Iran. On bi volio jelte da Iranci nesto mogu. Ali nazalost su gotovi i donji vec. Potrosili su lansere. Dzaba Projektile. Nesposobni jbg nista ne pogadju. Koji mozdani driblinzi. Postenije bi bilo da dodje i kaze podrzavam zidove i vozdra. Nego ovi jeftini pokusaji unizavanja Iranaca.
Kina i Rusija se ko p*** sakrile ne pada im napamet pomoci.
Rusi da su htjeli mogli su poslati koji PVO i koji Iskander ali nisu
Kinezi su mogli poslati na desetine baterija modernog PVO ali nisu niti im pomazu obavjestajno.
Ameri i Europljani rutinski lete Awakse oko Rusije i hrane Ukrajinu target informacijama zasto to ne radi Kina za Iran?
Jer se boje!
Iran je ostavljen sam sebi da ih ovi vrate u kameno doba i ne samo da im niko ne zeli pomoci nego aktivno preko 10 zemalja ucestvuje u ovome i pomaze fasistima.
A onda imamo ovaj forum koji svrsava na lazne nade i objave. Bas me zanima za 10 dana stanje depresije na ovoj temi.
A ako bas hocete da znate moje licno uvjerenje.
S obzirom da smo muslimanska zemlja u grotlu Krscanske Europe koja je uveliko radikalizira zbog masovne imigracije iz pretezno Muslimanskih zemalja a krajnja desnica se suruje s nasim neprijateljima a to su Dodik i Covic i njihovi glavni vladari u Beogradu i Zagrebu a na to jos dodas radikalizaciju Bosnjaka i sve vece klicenje za Iran, Rusiju tj neprijatelje tih istih mislim da smo u procesu da ce nas uskoro smatrati nepozeljnim elementom na tlu europe.
Kosovo i Albanija to vide zajedno s njihovim narodom i svojevski se trude da ostanu na strani Europe i Amerike da ne bi za 10 godina nova Gaza bila u Pristini i Tirani.
Kako je krenulo mi cemo biti uskoro Gaza ako ovaj momentum mrznje prema Muslimanima nastavi ovako.
92-95 smo imali simpatije od Europljana i Amera a 2030 mozda mrznju prema nama i pomoc da nas se odstrani.
To bi usput receno bio 4 progon i genocid nad Bosnjacima u zadnjih 150 godina.
Tako da cu otvoreno reci, zaboli me k za Iran ako podrska njima znaci da ce moj narod biti izbrisan. Cisti interes s moje strane a i vama bi trebao biti najbitniji opstanak nas kao naroda i nase drzave pa makar to znacilo da 10 mil Iranaca mora umrijeti da bi BIH opstala.
- konektovan
#55958 Re: IRAN
Ima izjava onog americkog ambasadora u izaelu od sinoc, kaze organizovali smo evskuaciju autobusima...SaraFina wrote: ↑04/03/2026 12:06Kaze Gandalf da je ovo prvi put u istoriji da je USA porucila svojim gradjanima da se „snalaze“. Nikad Se to nije dogodilo. A imali su more slicnih situacija. Diljem svijeta.moimoi wrote: ↑04/03/2026 12:03 Dovoljno da pratite saopstenja usa ambasada u datim zemljama da vam je jasno koliko su stvari ozbiljne.
Ima kod Jimmia Fallona ili nekog drugog...
-
zenit dozic
#55959 Re: IRAN
Pitam se kako ovi Perzijanci uopste hodaju od tolikih muda 
-
peca777
- ElRe
#55961 Re: IRAN
Oni tako uvijek rade. A realno nemaju se čime ni suprostaviti Americi.
- GungodessMissFortune
- konektovan
#55963 Re: IRAN
Narod nekako prirodno stane na stranu slabijeg, ugnjetavanog, nema tu nekog drugog razloga, zbog idrologije recimo,...nijelajkujMe wrote: ↑04/03/2026 12:11Itekako bi volio da Iran naudi ovim fasistima ali nece jer ne mogu.SaraFina wrote: ↑04/03/2026 11:58A sve kao pod krinkom neke brige za Iran. On bi volio jelte da Iranci nesto mogu. Ali nazalost su gotovi i donji vec. Potrosili su lansere. Dzaba Projektile. Nesposobni jbg nista ne pogadju. Koji mozdani driblinzi. Postenije bi bilo da dodje i kaze podrzavam zidove i vozdra. Nego ovi jeftini pokusaji unizavanja Iranaca.
Kinezi su mogli poslati na desetine baterija modernog PVO ali nisu niti im pomazu obavjestajno.
Ameri i Europljani rutinski lete Awakse oko Rusije i hrane Ukrajinu target informacijama zasto to ne radi Kina za Iran?
Jer se boje!
Iran je ostavljen sam sebi da ih ovi vrate u kameno doba i ne samo da im niko ne zeli pomoci nego aktivno preko 10 zemalja ucestvuje u ovome i pomaze fasistima.
A onda imamo ovaj forum koji svrsava na lazne nade i objave. Bas me zanima za 10 dana stanje depresije na ovoj temi.
S obzirom da smo muslimanska zemlja u grotlu Krscanske Europe koja je uveliko radikalizira zbog masovne imigracije iz pretezno Muslimanskih zemalja a krajnja desnica se suruje s nasim neprijateljima a to su Dodik i Covic i njihovi glavni vladari u Beogradu i Zagrebu a na to jos dodas radikalizaciju Bosnjaka i sve vece klicenje za Iran, Rusiju tj neprijatelje tih istih mislim da smo u procesu da ce nas uskoro smatrati nepozeljnim elementom na tlu europe.
Kosovo i Albanija to vide zajedno s njihovim narodom i svojevski se trude da ostanu na strani Europe i Amerike da ne bi za 10 godina nova Gaza bila u Pristini i Tirani.
Kako je krenulo mi cemo biti uskoro Gaza ako ovaj momentum mrznje prema Muslimanima nastavi ovako.
92-95 smo imali simpatije od Europljana i Amera a 2030 mozda mrznju prema nama i pomoc da nas se odstrani.
Tako da cu otvoreno reci, zaboli me k za Iran ako podrska njima znaci da ce moj narod biti izbrisan. Cisti interes s moje strane a i vama bi trebao biti najbitniji opstanak nas kao naroda i nase drzave pa makar to znacilo da 10 mil Iranaca mora umrijeti da bi BIH opstala.
- Sanjarko
#55964 Re: IRAN
Čitav svijet i ne kako smo imali, bespotrebni smo mnogi postali ili ćemo postati.konektovan wrote: ↑04/03/2026 12:10A kao dosad njje bilo mperije, i nismo bili nekome sluge?! Emoj sanjarkp, ti bas opravdavas svoj nick...Sanjarko wrote: ↑04/03/2026 11:59 Ide se prema Imperiji i Imperatorstvu, a nema ko više izgleda da se tome suprostavi.
Orwell distopija je mala maca šta ćemo imati.
Prava koja neće biti prava uopšte kao u nekim mračnim dobima i vremenima, a tehnologija napredna samo tako.
Bukvalno feudalni poredak s tehnologijom iz 21 i u 22 vijeku ili stoljeću.
- konektovan
#55965 Re: IRAN
GungodessMissFortune wrote: ↑04/03/2026 12:15Pa više ni naslove ne čitate ili je znanje engleskog nula. Sramotite se bezveze sa neznanjem.
-
peca777
#55966 Re: IRAN
Meni ste identicni, nema razlike od genocidasa i mulasa. Siljite i kobiva zauzimate strane u sukobima koji niti razumijemo, poznajemo, niti imamo bilo kakve konekcije.. Samo sto dijelimo istu vjeru kobiva se nesto sjebajemo i zauzimamo strane, a ustvari smo licemjeri i gori od prvopomenutih, koji su barem jasni i konkretni.
Mi ko neki policajcici, ali samo eto kada nam narativ ogovara da glumimo i zaboravljamo nase probleme.
Nek se porikaju izmedju sebe koliko hoce, sto se nas tice mi cemo zauzeti stranu jaceg.
-
zigzag
#55967 Re: IRAN
i otkopčaš šlic i lagano po onih 150 curica ubijenih jel ....
-
peca777
- JohnnyS
#55969 Re: IRAN
Puno je emotivnih ispada na temi što je svakako razumljivo, ali trebate uzeti u obzir kako ne shvaćaju svi ovu agresiju kao glavnu stvar u svom životu. I odmah, ako se pitate zašto onda pišu po temama ako ih ne zanima, pišu jer je forum, ne navijam ni ja za Liverpool pa pišem na toj temi.
- Čitalac
#55970 Re: IRAN
Trodnevna ceremonija.
Velika javna oproštajna ceremonija organizira se za Vođu Islamske revolucije, ajatolaha Seyyeda Alija Hamneija. Vijeće za koordinaciju islamskog razvoja objavilo je da će se trodnevna javna ceremonija za Vođu održati u džamiji Grand Mosalla u iranskoj prijestolnici Teheranu.
Ceremonija je trebala započeti u 22:00 sata po lokalnom vremenu i trajati tri dana kako bi ljudi mogli odati počast Vođi Islamske revolucije. Međutim, nacionalna televizija kasnije je izvijestila da je zbog očekivanja neviđenog broja ožalošćenih, oproštajna ceremonija odgođena. Organizatori će uskoro objaviti novi datum i vrijeme.
Vijeće je pozvalo sve segmente iranskog društva - muškarce i žene, mlade i stare, akademike, teologe, radnike, poljoprivrednike, učitelje, studente i druge društvene skupine - da sudjeluju u ceremoniji. Nadalje je naglašeno da će masovno sudjelovanje pokazati nacionalno jedinstvo, odanost idealima Islamske revolucije i postojanost.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#55971 Re: IRAN
negdje sam čuo šalu da 3 muslimanske države imaju nuklearne bombe
pa što ne bi i iran mogao
prva je pakistan
a koje su druga i treća?
pa što ne bi i iran mogao
prva je pakistan
a koje su druga i treća?
- duh_sa_sjekirom
- SaraFina
#55973 Re: IRAN
Nas 99% na temi zna tacno da Iran nece pobjediti i unistiti USA ili Izreal. Znaci, prvo kad mi sat zvoni da ustajem, ja gledam po internetu desavanja u toku noci. Ono sto se nadamo, a i ljudski je i realno da ce ih prisiliti ovim svojim udarima na podvijanje repa. I da proglase neku „Pirovu pobjedu“. Da se Iran ovim svim, poziocinira kao tezaki nesalomljiv protivnik za USA i Zidove.. je li ti to jasno? A i ostalim stovaocima lika i djela Bibija i Donalda?lajkujMe wrote: ↑04/03/2026 12:11Itekako bi volio da Iran naudi ovim fasistima ali nece jer ne mogu.SaraFina wrote: ↑04/03/2026 11:58A sve kao pod krinkom neke brige za Iran. On bi volio jelte da Iranci nesto mogu. Ali nazalost su gotovi i donji vec. Potrosili su lansere. Dzaba Projektile. Nesposobni jbg nista ne pogadju. Koji mozdani driblinzi. Postenije bi bilo da dodje i kaze podrzavam zidove i vozdra. Nego ovi jeftini pokusaji unizavanja Iranaca.
Jer se boje!
Zbog svega sto sam ti napisala, nikome od nas ne trebaju tvoji apokalipticni izljevi „mudrosti i vojne strategije“.
Pa fino sjaši. To bi ti bilo najmudrije.
- SaraFina
#55974 Re: IRAN
Sto kaze Dale, Neka preduzmu nesto Konkretno protiv majmuna. Dosta njihove „zabrinutosti“.konektovan wrote: ↑04/03/2026 12:12Ima izjava onog americkog ambasadora u izaelu od sinoc, kaze organizovali smo evskuaciju autobusima...SaraFina wrote: ↑04/03/2026 12:06Kaze Gandalf da je ovo prvi put u istoriji da je USA porucila svojim gradjanima da se „snalaze“. Nikad Se to nije dogodilo. A imali su more slicnih situacija. Diljem svijeta.moimoi wrote: ↑04/03/2026 12:03 Dovoljno da pratite saopstenja usa ambasada u datim zemljama da vam je jasno koliko su stvari ozbiljne.
Iako su influenseri placeni ascare, da konstantno promovisu kako se osjecaju sigurno.. i kako se nix “ne desava”. Tacno ih treba kantom ledene vode politi.Budale.![]()
Ima kod Jimmia Fallona ili nekog drugog...
- Tananarive
#55975 Re: IRAN
Crvene_brigade wrote: ↑03/03/2026 20:33Kada nemate argumenata, a često ih nemate jer se koristite jeftinom, navijačkom i očiglednom režimskom propagandom onda počnete vrijeđati ad hominem.sime_cipol wrote: ↑03/03/2026 20:16Rekli LajkujMe i Crvena_Brigada.
Nisu mogli pokoriti papucare i dilere u Afganistanu, a da pokore civilizaciju kakva je Iran![]()
Ali neću se spuštati na taj nivo, niti ćete me uvaljati u to blato.
ti si uvaljan davno u nešto puno gore od blata i mulja, ne spuštaj se nigdje samo leti