Prosjek 200€ po avionu x 1500aviona svaki dan
Nije lose
Pa nije to tema emisije.Crvene_brigade wrote: ↑13/06/2025 13:47 Izgleda da se približava kraja Ajatolahovom režimu. Jad i čemer od režima koji izgleda jedino zna progoniti vlastiti narod zbog verbalnog delikta.
Ja sam vjerovao da imaju nesto do onog prvog samara kad je krenuo genocid u Palestini, tj. ovaj zadnji. Od tada mi je sve jasno. Ovo je samo jedna od kockica projekta. Sve mi je bilo jasno kad nisu imali cime uzvratiti onda, a kad je pokosen Hezbolah valjda je tada svima trebalo biti jasno.Škobo Habu wrote: ↑13/06/2025 13:56Sa obzirom da su Izraelci sinoć znali bunker u kom će iranska vojna elita imati sastanak , teško mi je povjerovati da ne znaju svaki naredni korak Irana.
Klasična doktrina šoka.
Nije nama niiko kriv što smo precjenili iranske sposobnosti i mogućnosti. Ja prvi.
turci su u ekonomskoj saradnji sa izraelom i ne vidim neku potrebu da se nesto sa njima peglaju.
Koji je smisao. Ko zna koliko NATO ima satelita iznad Irana, bilo kakvo ispaljivanje bude odmah zabiljezeno i sljedeci napad tu roka. Mozemo slobodno pretpostaviti da kad je Iran ono prije godinu dana ispalio rakete i dronove prema pustinji unutar okupirane Palestine te teritorije Izraela da su to ovi lanseri sta je Mossad nocas odradio.shape of despair wrote: ↑13/06/2025 14:10Isto mi upravo prolazi krozglavu. Pa gdje su silne balisticke rakete? Sta se ceka
Ocito nema ko da iskoordinira kontru. Potamanili im oficire.shape of despair wrote: ↑13/06/2025 14:10Isto mi upravo prolazi krozglavu. Pa gdje su silne balisticke rakete? Sta se ceka
ne zna se još ko izdaje zapovijedishape of despair wrote: ↑13/06/2025 14:10Isto mi upravo prolazi krozglavu. Pa gdje su silne balisticke rakete? Sta se ceka
Davno sam rekao da Izrael nece stati samo na Gazi.
. Cionistička gamad u svakom trenutku su znali gdje su, a to nikakvi izrelci nisu odavali,nego domaći. Kontraobavjestajna sluzba Irana nivo vrtića.Izraelski ministar odbrane Israel Kac izjavio je da je većina komandnog kadra vazduhoplovstva Revolucionarne garde eliminisana tokom izraelskih udara. Kako je rekao, sastajali su se u podzemnom komandnom centru u trenutku kada su pogođeni.Oni su trebali da spavaju u bunkeru, a ne da se sastaju kad je napad krenuo
Obezglavljeno, ne smiju ništa postaviti vani, boje se da im i to ne srokaju. Sada iranci preispituju sve u svojim redovima, sumnja se u svakog.shape of despair wrote: ↑13/06/2025 14:10Isto mi upravo prolazi krozglavu. Pa gdje su silne balisticke rakete? Sta se ceka
Turci su vec godinama glavni saveznici Izraela zajedno sa KSA, Irak, Afganistan i Sirija su davno proslost, Jordan i Egipat pisnut ne smiju jedino ko je ostao neukrucen je Hezbollah koji je gotov i sada jos Iran, a po ovome sto vidimo i Iran je gotov samo je pitanje u kojem obliku, dok cijeli Svijet sada izvjestava o Iranu Izrael i dalje nastavlja genocid u Gazi preko 50 mrtvih u avio napadima bombama na satorska naselja, UN je zabrinut a Izrael iz dana u dan preuzima sve veci primat na BI gdje su svi odavno spustilo gace.
Drzi me da ga ne prebijem. A sa obje ruke se cvrsto drzis za onog kojem to govoris
Turci odavno igraju za tim izrael.Danguba wrote: ↑13/06/2025 14:16Davno sam rekao da Izrael nece stati samo na Gazi.
U Siriju kao centralnu drzavu doveli su svog covjeka, ''obecali'' mu obnovu ali nece dobiti vise od cakije da se brani.
Ostali rezimi lako kupljivi i igraju kako Amerika kaze. Amerika sa jacim pregovara dok se Izrael siri, radi agresiju na okolne zemlje.
Odmah sam rekao da je za Tursku bolji bio i Asada nego ovaj prodane duse. Bolje mu je bilo da mu Asad puse za vrat nego Benjamin.
Eto vam ga sada Turci.
...i opet niko da se pobuni na ovu agresiju kako u arapskom svijetu tako i EU i svijetu.
I Njemacka je ovako pocinjala.
Onda smo i mi sigurnialijagoro wrote: ↑13/06/2025 14:22Turci odavno igraju za tim izrael.Danguba wrote: ↑13/06/2025 14:16Davno sam rekao da Izrael nece stati samo na Gazi.
U Siriju kao centralnu drzavu doveli su svog covjeka, ''obecali'' mu obnovu ali nece dobiti vise od cakije da se brani.
Ostali rezimi lako kupljivi i igraju kako Amerika kaze. Amerika sa jacim pregovara dok se Izrael siri, radi agresiju na okolne zemlje.
Odmah sam rekao da je za Tursku bolji bio i Asada nego ovaj prodane duse. Bolje mu je bilo da mu Asad puse za vrat nego Benjamin.
Eto vam ga sada Turci.
...i opet niko da se pobuni na ovu agresiju kako u arapskom svijetu tako i EU i svijetu.
I Njemacka je ovako pocinjala.