jefferson wrote:U SAD ako se ne slazes sa politikom ne ubijaju niti neko izdaje fetvu protiv tebe. Cak sta vise, izdas knjigu i obogatis se!
Jedno je spijunaza a jedno je govoriti protiv rezima.
Za Rusiju i Kinu je suvisno komentarisati!
koristim priliku na ovom pdf-u za jedan OT gde te toplom molim da se okanes mene i mojih postova, od sada pa nadalje i ubuduce...
ne iz razloga sto se ne slazes sa mojim politicko/drustvenim ubedjenjima, vec sto moje dostojanstvo ne moze i ne zeli da zvace razna etiketiranja koja dolaze sa tvoje strane... niske udarce i ulicarske zargone trebas/trebao si ostaviti kada se dopisujes sa poznanicima ili skolskim drugarima, ne samnom.
ne samo sto nije kulturno vredjati druge, starije, nepoznate, vec i sam sa-x to zvanicno "zabranjunje" ( vidi pravila foruma).
ti si isto koliko ja vidim na ovom pdf-u (forumu) jednakiji medju "jednakima"... malo je onih na sa-x-u kojima administracija moze da progleda kroz prste, salvu uvredljivih reci tipa: kreten, debili, "nesposobnjakovic"...
posto nema reakcije urednistva foruma, iz ovih stopa ides na listu "ignor", i toplo te jos jednom molim da me eskiviras u futuru.
hvala na druzenju,
svako dobro.