Ljuci wrote:Islam osvaja svijet misijom a ne oruzjem.
Ako je suditi po tvojim postovima onda je u defanzivi i to opasno
Ljuci wrote:Islam osvaja svijet misijom a ne oruzjem.
I da se Ekrem nogira iz kuhinje !Ljuci wrote:Ja sam za to da se Saudijska Arabija proglasi Halifatom.
Nadzornik wrote:Kompanije Wilkinson i Gillette na aparatima...Ljuci wrote:Zahvaljujuci Saudijskoj Arabiji i njenoj islamskoj misiji mnogi muslimani Europi su prosirili Islam i mnogi pustaju brade i izjasnjavaju se muslimanima. Proslo je vrijeme islamske super sile i Islam se siri na mirniji nacin.

Zasto se ovakvom tipu dopusta da unistava da trola i unistava temuLjuci wrote:Ja sam za to da se Saudijska Arabija proglasi Halifatom.
Kikibombona wrote:Lose vijesti za Iran, Boris Dzonson premijer VB![]()
Boris sa Peshmergama kontra ISIL-a![]()
Boris sa kurdistanskim premijerom u Erbilu![]()
Inace, Boris je prosle godine u Domu lordova rekao da je ideja o Velikom Kurdistanu privlacna ali da za njeno ostvarenje nije doslo pravo vrijeme
Big shot Boris on the Iraqi front line: London mayor takes aim at ISIS with a Kalashnikov as he visits British troops training Peshmerga fighters in Iraqjoe_black wrote:Kikibombona wrote:Lose vijesti za Iran, Boris Dzonson premijer VB![]()
Boris sa Peshmergama kontra ISIL-a![]()
Boris sa kurdistanskim premijerom u Erbilu![]()
Inace, Boris je prosle godine u Domu lordova rekao da je ideja o Velikom Kurdistanu privlacna ali da za njeno ostvarenje nije doslo pravo vrijeme
Kiki, hitno posjeti ocnog...fotoshop:)
Iran ce imati ukidanje sankcije kad se bude razoruzao. Amerika ima zacrtan krug gdje ce ponuditi Iranu mogucnost da se razoruza. Zasto ne bi Iran bio okrenut Americi i da gradjani zive dobro i komforno?swanfilter wrote:Iran bez sankcija sve ove decenije bi bio oaza vrhunskog zivota. I to priznati nece samo obicni pacenici ...
Amerika bi stitila Iran i Iran bi mogao biti jedno bogato mjesto.Matzan wrote:Razoružati i neka plaćaju KSA da ih čuva od spoljnog neprijatelja.
swanfilter wrote:Iran bez sankcija sve ove decenije bi bio oaza vrhunskog zivota. I to priznati nece samo obicni pacenici ...