Amerika, dakle. Strahopostovanje!Challenger_ wrote:Iran, dakle:

Amerika, dakle. Strahopostovanje!Challenger_ wrote:Iran, dakle:

sarajevoxxxx wrote: Da li ih osuđujem. Bože sačuvaj, ni u snu. Ni njih ni ISIL ni Nusru. Je li dovoljno otvoreno
sarajevoxxxx wrote: Jesam, ja sam to napisao, i dalje stojim iza toga.

Point. wrote:Kakav lik ovaj Maystor. Čim to krene sa uvredama neistomišljenika znaš koliko je sati i kakav kapacitet obituje u lobanji. Kakav mega car.
Jao sta im radis , koji car.Maystor wrote:Point. wrote:Kakav lik ovaj Maystor. Čim to krene sa uvredama neistomišljenika znaš koliko je sati i kakav kapacitet obituje u lobanji. Kakav mega car.![]()
Nikad mi nije bilo mrsko pokazati prstom gdje je govno. Čisto da ljude upozorim, da ne nagaze.
Niti rezim,niti pobunjenici. Krivi su vanjski interesi i kapitalisticki bolesnici.sarajevoxxxx wrote:@Cheli Za rat i nasilje u Siriji odgovornim smatram samo režim, a naravno da osuđujem nasilje ma o kome se radilo
Ma ti si takav mega car, kažem ja. Kapacitet zaista.Maystor wrote:Point. wrote:Kakav lik ovaj Maystor. Čim to krene sa uvredama neistomišljenika znaš koliko je sati i kakav kapacitet obituje u lobanji. Kakav mega car.![]()
Nikad mi nije bilo mrsko pokazati prstom gdje je govno. Čisto da ljude upozorim, da ne nagaze.
Sve je to lijepo, samo ne vidim kakve veze ima kulturna zaostavstina sa bezmozgovima koji trenutno vedre i oblace po Iranu?Challenger_ wrote:
https://twitter.com/IsraeliPM/status/10 ... 7435126785This is a tough story. But you need to hear it.
Prvi dan odmah veliki i teski udarci za rezim ajatolaha i mula. Iran napustaju Mercedes i Reno!Donald J. Trump
@realDonaldTrump
·
11 ч
The Iran sanctions have officially been cast. These are the most biting sanctions ever imposed, and in November they ratchet up to yet another level. Anyone doing business with Iran will NOT be doing business with the United States. I am asking for WORLD PEACE, nothing lesss!
Mislis da ce im biti bolje sa novim rezimom...Kikibombona wrote:
Iranski narod nema nikakvu perspektivu sa aktuelnim rezimom.
Misliš na ove iz USA i Izraela koji bi da "vedre i oblače" po Iranu? Nisam ih dovodio u vezu. Nikoga nisam dovodio u vezu. A ako bih i dovodio u vezu, to bi bili svakako Iranci danas, na vlasti ili mimo nje, jer njihovi preci su gradili ove bisere svjetske kulturne baštine a ne "bezmogovi" iz USA i Izraela.aratet wrote:Sve je to lijepo, samo ne vidim kakve veze ima kulturna zaostavstina sa bezmozgovima koji trenutno vedre i oblace po Iranu?Challenger_ wrote:
sarajevoxxxx wrote:A obzirom da te jako zanima moja ličnost, te da očito nemaš ništa drugo ponuditi osim jadnih podvala...