Nisi mene licno spomenuo kad kazes da "branim sistem koji me hrani" ili da se "grcevito borim za zemlju koja mi je dala sve", ili da sam "indoktriniran medijima i zadivljen svijetom u kojem zivim"? Jok, to mora da si se nekom drugom obracao kad citiras mene u drugom licu jednine.Kaligrafija wrote: Ja nigdje tebe licno nisam spomenuo dok ti nisi mene, ne pravi se lud...ja sam spominjao sistem u kojem zivis i sve se odnosilo na sistem u kojem zivis...Ovo "zablje perspektive", da ne spominjem...mrtvi snobizam, potcjenjivacki...iz koje ti to gledas, da nisi mozda kongresmen u vladi, senator, Trumpov zet...!? Izvini nismo te prepoznali...mozda radis za CIA, FBI, pa gledas sve iz prvih, drugih redova, ako je tako, izvini, onda si upucenije, ako nije, haj molim te ne zajebajij!! Samo verglas u prazno, nista konkretno nisi, rekao, postavio sam ti masu pitanja, na koje si odgovorio pitanjima i podpitanjima...!! Ti si zakmecao, nisam ja..zablje perspektive, vi sa Balkana, ja znam, ja vidio, sta ti znas, razumijes se ko Mara u kriv...A na mnogim temama znas pametovati o BiH, sta onda ti imas meni koji k. pametovati o drzavi gdje zivim, kad gledas iz "zablje perspektive"!??! Saxxx mi odgovorio, to isto da saudijac govori o ljudskim pravima...muhahhaha Cim si ti mene to poklopio, ublehom, nicim konkretnim...! Samo na ovaj nacin se moze razgovarati sa takvima, sa nogom u dupe...! Ako ista mrzim u zivotu, to su snobovi i elitizam...fuj i bljak...!
Dokazivanje preko interneta(foruma) je kao i paraolimpijske igre, ako i pobijedis, opet ostajes retardiran...!!!
Pobijedio si, predajem se...!
Kakva je ovo djecija suplja?
Cijelo vrijeme mi se obracas sa neke moralne vertikale optuzujuci mene kao dio sveg onog sto je u tvojoj glavi najgore u svijetu, onda puknes ko kokica kad te se poklopi.
Jos si na kraju uspio da ubacis i paraolimpijske igre malo ismijavajuci mentalno zaostale osobe. Prava moralna vertikala.
(usput: Paraolimpijske igre su takmicenje na kojim ucestvuju osobe sa invaliditetom, ne osobe koje imaju problema sa mentalnim razvojem, znas, one na kojim mi uvijek igramo u finalu bas sa Iranom. Ti si mislio na Specijalnu Olimpijadu. Al dobro, de, glavno je da se neko nazvao "retardiranim", jel tako?