salik79 wrote:Nakon protesta, od 16. do 24. 1. 2018., Centar za medjunarodne i sigurnosne studije iz Marylanda (CISSM), u saradnji sa IranPoll, proveo je anketu medju Irancima, na uzorku od 1002 ispitanika i ukupno 103 pitanja. Izdvajam sljedece:
Ah , te mrske marylendske sije, ti rezimski placenici, sta nam samo rade - grebu nam cjelokupnu konTRAcepciju
Sta je ovo, bot se pokvario?
Ovako si prije 7 dana isto napisao, isto poceo post, izdvojio nesto drugo i hajmo. I isto "marylandske sije i placenici"

Mislim wtf
Hoces nam ovako u nastavcima izbacivati sta si te sedmice izvdojio ili ovako kako si na nekom drugom forumu procitao neciji post pa nam prenosis pomalo?
Ja sam nakon tebe nasao tu anketu i stavio link. Nema potrebe da nam izdvajas u epizodama, samo zato sto ti je te sedmice ponestalo drugog materijala.
I kao sto sam prije 7 dana (ili koliko vec) rekao - anketu su uradili Kanadjani, a report napravili Amerikanci. Da ona pokazuje nesto drugo, sto ti ne odgovara, napisao bi - da se ne lazemo - "sta Amerikanci znaju o desavanjima u Iranu" i opisao istu kao americko-cionisticko-vehabijsku propagandu. Jel tako? Tako je.
Inace, u anketi ima stvari koje neces da spomenes, tipa sta je glavni problem u Iranu trenutno i ko je za to kriv. (ekonomija, korupcija, a ne sankcije, Ameri, Izraelci ili Marsovci)