severin wrote:kakve veze ima sto su zamotane ako je to njihov izbor vlastiti?
kakvo marisanje pravim muslimanima su zene svetinja i odboga je ostavljeno veliko postovanje..
de mi reci kolko su zena pobili po EU nazivajuci ih vjesticama? zapalili na lomaci , objesili...a nikad nije dokazana nikakva magija za sta su ih optuzivali....
Samo ne progovaraj o pravima zena u muslimanskim teokratijama, ziv bio nemoj, jer tamo zena samo ima ulogu da bude robinja, da seksualno zadovoljava svog muskarca gospodara i da mu radja djecu.
A ako se slucajno pobuni u vezi bilo cega sto je ponizava, slijedi joj javno bicevanje ili odsjecanje glave sabljom na javnom trgu ili ono najgroznije kamenovanje![/quote]
sigurno nesto tako nisi dozivjela to je prica rekla kazala (mahalska)
da neka zena polije tvoje djete kiselinom u lice bil trazila kaznu da i nju poliju u lice?
ii hoces mi odgovoriti za one vjesticarenje sto su spaljivali zene na lomaci u EU?[/quote]
Slusaj ti NASILNICE, moje dijete nece niko politi kiselinom jer ja nikome ne cinim zlo, a niti moja kcer, i nikoga ne polijevam KISELINOM!
FUJ, sram te bilo na ovakvim izjavama!
Halo moderacijo, svratite malo ovdje i procitajte.....
Odmah da ti reknem da ne znas "citirati", sto te ovdje diskreditira. A prica je rekla-kazala je bila na svim TV-ima svojevremeno. Koliko je tu bilo istine ne znam, ali ne znas ni ti.
Sto se tice pogubljenja SAUDIJSKE princeze prije vise godina, samo znam da sam se sokirala sto su jadnu djevojku ubili jer se otela roditeljskoj kontroli i zaljubila se u nekoga koga nije smjela po njihovim mjerilima ili vjeri. Odsjekli su joj sabljem glavu, takodjer i njezinom, cini mi se momku!.
Imas li sta reci na ovo?
STRASNO!
Je li to ljudsko, moralno, vjersko mjerilo pravednosti, humanosti ili demokratrije!?
Ili gdje je prastanje, tolerancija i ljubav?