IRAN

Post Reply
pirpa

#14301 Re: IRAN

Post by pirpa »

Ma krivuda puno, nemirno mu more valjda :mrgreen:
Point.

#14302 Re: IRAN

Post by Point. »

salik79 wrote:
Bilo kako bilo, ocekujemo tvoje "dokaze", kojim ces me "potopiti" i utrnuti zelju za zivotom. Kao sto rekoh, kada si otvorio temu da se hvalis i proklamises, ismijavajuci one "sto peru guzice", nisam niti jedan upis ostavio. Ni grebenu ni medenu. Sada, kada si "ujeo", dobio si odgovor. Ocekujem tvoj. 8-)
Kako volim ove zaletace.
Prvo, ko se bolan hvali i cime? :lol: Obicnim poslom? Odgovorio sam frajeru na pitanje kao sto vidis, a tema je cisto obicne svakodnevne prirode. Samo pacenici je mogu shvatiti kao hvalisanje i sta li vec.
Drugo, ocigledno ne razumijes cinizam, jer da malo proviris van ove bozanstvene teme mozda bi i skontao. Al da ne palis dzaba sijalice u glavi, da ti cika Point objasni. Posto vlada vecinsko misljene domacilnog forumskog pucanstva da svi sto rade u dijaspori peru gujce (sto je u 95 od 100 slucajeva netacno) , valjda ko da suknu, otud i moj cinican komentar na te nebuloze. Ja nikad ne ismijavam niti hracem po dijaspori, bez obzira na sto se odnosilo. Ako ikog, ismijavam one sto imaju kompleks i hrakatore dijaspore. Kontas sad?

A na ostalo i ta kacenja bankovnih papira i uplatnica :lol: :lol: How old are you?

Ps. Jos nisi odgovorio, jesi li ikad bio u Iranu?
salik79

#14303 Re: IRAN

Post by salik79 »

Hmmm, da, kako da ne :D

Image

Ovo je krenulo puno ranije, a danas je kulminiralo:
Point. wrote: Kompleks sto neko napise cime se bavi? :lol: E, dijete drago, pa napisi sta radis, mislim nije sramota napisati zaposlen na klix temi Iran 24/7. Jos bi on bankovne racune da mjeri. Toliko te kompleksi tresu, nije to dobro. Ni za tlak ni za okolinu. Koliko ti je godina fakat?
Jos jednom da se zaibretim, kolilo toliko punoljetan lik fura sije, ajatole, Iran pa onda dzennet fazone.
Point. wrote: Nidje veze. Pitam se kako odrasto covjek moze da se fura na tamo neku drzavu za koju je cuo preko humanitarnih kartona, ajatole i te gluposti. Kazem ja treba vas zaposliti, ne bi onda imali vremena danonocno po forumu pisati nonsens. Ili ako nema u BiH, trazio bih posla po voljenom Iranu ako nista. Lako je ljepiti slike Esfahana ovdje.
Point. wrote: To ti hoces da mjeris ciji je veci? :lol:
O limitu zaduzivanja? Mogo bi ti puknuti skrin sa stanjem na racunu i mjesecnoj plati al bojim se navuces jos vece komplekse.
Idi bolan na biro, naces neko zaposlenje, neces ga na ovoj temi naci sigurno.
:wink:
Itd, itd, itd.....
salik79

#14304 Re: IRAN

Post by salik79 »

Point. wrote:
Ps. Jos nisi odgovorio, jesi li ikad bio u Iranu?

Cim me "poklopis" argumentima iz "tvoje struke", dobit ces i na to odgovor, uz jos jednu prigodnu slicicu. 8-)

Nadam se da ces udariti svom zestinom, jer - kao sto si mogao vidjeti - nemas me sta zaliti. Biro dobro radi. ;-)
tetejac

#14305 Re: IRAN

Post by tetejac »

Zakuc’o ga Salik k’o ekser :run:
beni-bu-man

#14306 Re: IRAN

Post by beni-bu-man »

Tema Iran a kace se ne nekakvi Bankovni racuni :?
Odoh ja do direktora da mi da nekakav pa okacim, moze li platna lista ?????
Idemedosumom

#14307 Re: IRAN

Post by Idemedosumom »

Image
salik79

#14308 Re: IRAN

Post by salik79 »

beni-bu-man wrote:Tema Iran a kace se ne nekakvi Bankovni racuni :?
Odoh ja do direktora da mi da nekakav pa okacim, moze li platna lista ?????
Moze bilo sta. Ako ima i kakav poziv na prijem/branch od banke da ti da, tim bolje. :thumbup:

Pitaj ga ima li i ovakvih pozivnica:
Image

Sve u cilju dokazivanja kako je dobro biti nehljeb u ovoj drzavi. Neka svi vide kako nasi biroi za zaposljavanje rade i da nema potrebe ici u Iran trbuhom za kruhom. :thumbup:
salik79

#14309 Re: IRAN

Post by salik79 »

Idemedosumom wrote:Image
Gdje ga nadje!!? :lol: :lol: :lol: :thumbup:
Point.

#14310 Re: IRAN

Post by Point. »

salik79 wrote:Hmmm, da, kako da ne :D

Image

Point. wrote: Kompleks sto neko napise cime se bavi? :lol: E, dijete drago, pa napisi sta radis, mislim nije sramota napisati zaposlen na klix temi Iran 24/7. Jos bi on bankovne racune da mjeri. Toliko te kompleksi tresu, nije to dobro. Ni za tlak ni za okolinu. Koliko ti je godina fakat?
Jos jednom da se zaibretim, kolilo toliko punoljetan lik fura sije, ajatole, Iran pa onda dzennet fazone.
Point. wrote: Nidje veze. Pitam se kako odrasto covjek moze da se fura na tamo neku drzavu za koju je cuo preko humanitarnih kartona, ajatole i te gluposti. Kazem ja treba vas zaposliti, ne bi onda imali vremena danonocno po forumu pisati nonsens. Ili ako nema u BiH, trazio bih posla po voljenom Iranu ako nista. Lako je ljepiti slike Esfahana ovdje.
O limitu zaduzivanja? Mogo bi ti puknuti skrin sa stanjem na racunu i mjesecnoj plati al bojim se navuces jos vece komplekse.
Itd, itd, itd.....
Ja insana Manituu dragi :lol:
Ko je prvi potegao pricu o kojekakvim kreditima od 10.000 maraka? O mjerenju racuna i slicno? Opet pitam, koliko ti je ljeta?

Hoces da se ceras sukanjem po forumu a ne znas skontati procitano i u kojem kontekstu je napisano pa izvlacis sopstvene zakljucke koje nemaju veze s vezom? Hajde bolan.
Tebe prcam, jer si danonocno online, u koje god doba hrupim tu je Salik, covjek nesanice i slucajnosti.

Ionako ce modovi obrisati ove off postove i diplomenod Rafhajsen banke, zato de ti nama jednostavno sa da ili ne odgovori. Jesi li ikada bio IR Iran?
Point.

#14311 Re: IRAN

Post by Point. »

Samo za Salika, starog sakupljaca pozivnica.
Nadoh slucajno u ladici pa da ga skrinsotam sa skenerom, koji se gle cuda slucajno zatekao tu tik pored mene. :-)

Image
salik79

#14312 Re: IRAN

Post by salik79 »

Point. wrote:
salik79 wrote:Hmmm, da, kako da ne :D

Image

Itd, itd, itd.....
Ja insana Manituu dragi :lol:
Ko je prvi potegao pricu o kojekakvim kreditima od 10.000 maraka? O mjerenju racuna i slicno? Opet pitam, koliko ti je ljeta?

Hoces da se ceras sukanjem po forumu a ne znas skontati procitano i u kojem kontekstu je napisano pa izvlacis sopstvene zakljucke koje nemaju veze s vezom? Hajde bolan.
Tebe prcam, jer si danonocno online, u koje god doba hrupim tu je Salik, covjek nesanice i slucajnosti.

Ionako ce modovi obrisati ove off postove i diplomenod Rafhajsen banke, zato de ti nama jednostavno sa da ili ne odgovori. Jesi li ikada bio IR Iran?
Ovo se povlaci vec duuuuugo vremena i uvijek slijedi isto pitanje od tebe (a svaki puta sam ti na kulturan nacin odgovorio), zato sam i odgovorio kako sam odgovorio, a nije bilo pitanje o kreditima, nego o mjesecnim prekoracenjima, koje odobrava banka na osnovu tvoje redovnosti i visine place (opet, i to je bio odgovor na tvoje prozivke o nehljebstvu, netrazenju posla i tako tih ad hominem nebuloza). Evo, od prije deset dana, ista stvar:

Image

Do kad', jarane, do kad'?!!! Hoces li ikada prestati provocirati?! Ono, ne smijem ostaviti upis prije nego mi ti radno vrijeme odredis?

Dakle, isprsi se, kao sto si zaprijetio i pokazi da i ti nesto radis osim forumanja! (Ja tebe, niti bilo koga, nisam prozivao za nehljebstvo, niti ikada na tu temu nekoga ismijavao. Jedino kada "ugrizete", dobijete i odgovor.).
salik79

#14313 Re: IRAN

Post by salik79 »

Point. wrote:Samo za Salika, starog sakupljaca pozivnica.
Nadoh slucajno u ladici pa da ga skrinsotam sa skenerom, koji se gle cuda slucajno zatekao tu tik pored mene. :-)

Image

A da nam napises svojerucni pozdrav, kao i salik?! :oops:

Image

:lol:
tetejac

#14314 Re: IRAN

Post by tetejac »

Salik, kako ti se da prepirat i bilo šta objašnjavat ovakvim ljudima? Za ovog lika i takve poput njega si izmislio svemir. Vidi se to i preko interneta.
commendatore

#14315 Re: IRAN

Post by commendatore »

ma ja bagra kad nema argumenata vise onda - joj hamo vid mu glave :lol: ....

bosnjakomongoloidni mentalitet.....

i mi nesto politicare krivimo, za nesto..... evo ovaj medij je mali primjer kakvi poluljudi naseljavaju planetu.....
salik79

#14316 Re: IRAN

Post by salik79 »

tetejac wrote:Salik, kako ti se da prepirat i bilo šta objašnjavat ovakvim ljudima? Za ovog lika i takve poput njega si izmislio svemir. Vidi se to i preko interneta.
Hvala prijatelju, u pravu si 100%, ali znas kako je - uvijek onaj crvic sumnje da ce neko ko nije upoznat sa svime naici i vidjeti samo jednu stranu medalje, te na osnovu toga donijeti zakljucak, me tjera na ovakva "naduravanja" i istjerivanja istine. :)

A najbolje bi izgleda bilo, kao kolega zvizdan, dici sidro i samo povremeno uletiti s nekim kratkim komentarom. Inace, nikada kraja....
commendatore

#14317 Re: IRAN

Post by commendatore »

salik79 wrote:

Image

Image

hahahahhahaha

sace rec kako je on to postavio da nas nahajca ovo ono - a ispade glupan :lol:

PS da stvar bude jos gora - ovaj se nelik deklariso kao trumpov antiagitant :lol: :lol: :lol: :lol: a sad mu za premede :lol:
commendatore

#14318 Re: IRAN

Post by commendatore »

e da, kad nema argumenata onda idiotski argumenti "rusofili", "onda smo i mi sebe bombardovali ako tvrdimo da je 9/11 inside job"....

itd itd....

jebi ga layoff smanjena satnica razumijem :mrgreen:
baxul

#14319 Re: IRAN

Post by baxul »

šta? vi fakat niste skontali očigledan sarkazam u njegovim pratećim rečenicama?
tetejac

#14320 Re: IRAN

Post by tetejac »

A znam šta govoriš. Ja sam se baš neki dan registrovao zbog toga, da odgovorim jednom liku u vezi Bosanske Posavine ali zaključaše topik. Inače sam digao sidro prije 10 godina i samo čitao.
Lijep pozdrav i živ bio!
salik79

#14321 Re: IRAN

Post by salik79 »

tetejac wrote:A znam šta govoriš. Ja sam se baš neki dan registrovao zbog toga, da odgovorim jednom liku u vezi Bosanske Posavine ali zaključaše topik. Inače sam digao sidro prije 10 godina i samo čitao.
Lijep pozdrav i živ bio!
:-D

Svaka cast :thumbup:

Takodjer i hvala jos jednom!
salik79

#14322 Re: IRAN

Post by salik79 »

commendatore wrote:
salik79 wrote:

Image

Image

hahahahhahaha

sace rec kako je on to postavio da nas nahajca ovo ono - a ispade glupan :lol:

PS da stvar bude jos gora - ovaj se nelik deklariso kao trumpov antiagitant :lol: :lol: :lol: :lol: a sad mu za premede :lol:
Ma prenijelo ga malo, dok je bio zauzet instaliranjem navigacionih sistema u prekookeanske brodove.
Edin H.

#14323 Re: IRAN

Post by Edin H. »

salik79 wrote:
tetejac wrote:Za ovog lika i takve poput njega si izmislio svemir.
Hvala prijatelju, u pravu si 100%
:D
Krokodajl

#14324 Re: IRAN

Post by Krokodajl »

tetejac wrote:A znam šta govoriš. Ja sam se baš neki dan registrovao zbog toga, da odgovorim jednom liku u vezi Bosanske Posavine ali zaključaše topik. Inače sam digao sidro prije 10 godina i samo čitao.
Lijep pozdrav i živ bio!
Kad je otišo Stipetić otišli i mi u 3 lijepe, nema se tu šta raspravljat :D
salik79

#14325 Re: IRAN

Post by salik79 »

Edin H. wrote:
salik79 wrote:
tetejac wrote:Za ovog lika i takve poput njega si izmislio svemir.
Hvala prijatelju, u pravu si 100%
:D
Eh, to se zove maliciozno izvlacenje iz konteksta. :mrgreen:
Post Reply