IRAN

Post Reply
salik79

#14176 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote:
salik79 wrote:
handžar88 wrote: Sto si bezobrazan, jel te tako uci sejh.. ja nisam vehabija, a ti sam kazes da si sufija pa sto si onda uvrijedjen kad te tako nazovem. Kako bi bilo da ja tebe zovem rafidija?
Rekoh ovo jer ni jednom nisam vidio da kazes hvala Allahu pa nas sacuva, dok se ovima zahvaljujes ko da nam je opstanak od njih zavisio.
Znam ja, bolan, kako vi nas zovete, kao sto znam sta govorite i za sufije, kao i sve ostale muslimane koji nisu na vasem fonu, tako da mi je svejedno kako ces me zvati. Ja sam tebi dao dokaz da se tamo odakle ti sejh akidu "vuce" vehabizam oznacava kao sluzbeni vjerski pravac, te da se na tu temu odrzavaju godisnji seminari...
Grijesis u svakom slovu koje napises i nemas pojma o cemu pricas.
Dakle, Allah dz.s. je poslao njih da budu prvi koji ce pruziti ruku pomoci, a kroz zahvalnost njima ja, ustvari, iskazujem zahvalnost Njemu.
Logicno.. posalje mi brat iz njemacke 1000€ po vozacu busa i ja se onda citav zivot zahvaljujem tom vozacu sto je donio a brata vise nikad ni ne nazovem da mu kazem hvala.
Haj zivio, esseselamu alejkum.. necemo dalje.
:D :skoljka:

Alejkumu selam.

A evo kome se sve zahvaljuje onaj s kime dijelis akidu:
Idemedosumom

#14177 Re: IRAN

Post by Idemedosumom »

Mene zanima kako ove naše bradonje nije stid javno nastupiti i reći da su Šiije izmislile naziv "Vehabija"?

Odličan klip Salik, to se mora bookmarkirati :thumbup:
salik79

#14178 Re: IRAN

Post by salik79 »

Idemedosumom wrote:Mene zanima kako ove naše bradonje nije stid javno nastupiti i reći da su Šiije izmislile naziv "Vehabija"?

Na zalost, nije njih stid nicega...

Za bookmarkirati onima koji pored ociju i usiju (i) pameti imaju.
славянин

#14179 Re: IRAN

Post by славянин »

salik79 wrote:
Idemedosumom wrote:Mene zanima kako ove naše bradonje nije stid javno nastupiti i reći da su Šiije izmislile naziv "Vehabija"?

Na zalost, nije njih stid nicega...

Za bookmarkirati onima koji pored ociju i usiju (i) pameti imaju.
Nije Amerika ih je izmislila :lol:
славянин

#14180 Re: IRAN

Post by славянин »

handžar88 wrote:
salik79 wrote:
handžar88 wrote: Sto si bezobrazan, jel te tako uci sejh.. ja nisam vehabija, a ti sam kazes da si sufija pa sto si onda uvrijedjen kad te tako nazovem. Kako bi bilo da ja tebe zovem rafidija?
Rekoh ovo jer ni jednom nisam vidio da kazes hvala Allahu pa nas sacuva, dok se ovima zahvaljujes ko da nam je opstanak od njih zavisio.
Znam ja, bolan, kako vi nas zovete, kao sto znam sta govorite i za sufije, kao i sve ostale muslimane koji nisu na vasem fonu, tako da mi je svejedno kako ces me zvati. Ja sam tebi dao dokaz da se tamo odakle ti sejh akidu "vuce" vehabizam oznacava kao sluzbeni vjerski pravac, te da se na tu temu odrzavaju godisnji seminari...
Grijesis u svakom slovu koje napises i nemas pojma o cemu pricas.
Dakle, Allah dz.s. je poslao njih da budu prvi koji ce pruziti ruku pomoci, a kroz zahvalnost njima ja, ustvari, iskazujem zahvalnost Njemu.
Logicno.. posalje mi brat iz njemacke 1000€ po vozacu busa i ja se onda citav zivot zahvaljujem tom vozacu sto je donio a brata vise nikad ni ne nazovem da mu kazem hvala.
Haj zivio, esseselamu alejkum.. necemo dalje.
A salje li brat iz cafirske njemacke.... jesi siguran kako je Njemacka u pitanju .. zasto ne naprimjer - "poslao mi brat 1000 lira iz Turske..." :lol:
Last edited by славянин on 12/01/2018 23:28, edited 1 time in total.
handžar88

#14181 Re: IRAN

Post by handžar88 »

Koje budale i neznalice.. ko je reko da su sije izmislile pojam vehabija?.. sigurno ima i onih zabludjelih koji se smatraju sljedbenicima Muhameda ibn Vehaba, Allah mu se smilovo, i nazivaju se vehabijama al u Bosni ih sigurno nema. Ovaj sufija se naoruzo sa desetak yt klipova i misli popio svu pamet svijeta, al da ga pitas zbog cega mene naziva vehabijom i sta ja to radim suprotno onom sto je radio poslanik saws ne bi znao reci, evo hajde molim te reci mi neznalice sta je to?
rajv0sa

#14182 Re: IRAN

Post by rajv0sa »

eteketekeriraju :lol: ,ma kakve vehabije propali skroz, nekad se bkc punio a sad samo po nekim sobicama i naravno po dijaspori , tamo gdje još ima para, ovdje su saudijski fondovi iscrpljeni i presječeni, nema više :mrgreen:
handžar88

#14183 Re: IRAN

Post by handžar88 »

rajv0sa wrote:eteketekeriraju :lol: ,ma kakve vehabije propali skroz, nekad se bkc punio a sad samo po nekim sobicama i naravno po dijaspori , tamo gdje još ima para, ovdje su saudijski fondovi iscrpljeni i presječeni, nema više :mrgreen:
Napunio bi Safet tri BKCa nego mislim da su im zabranili.. nikad vise brace i svakim danom se broj povecava, to se tebi samo cini. Inace nedavno u Zavidovicima Safet napunio poveliku dvoranu, a sa sigurnoscu znam da su iz IZ kontaktirali nacelnika da zabrani predavanje, eto o kakvim likovima se radi.. offtopic al eto kad spominjes.
jeza u ledja

#14184 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

Imal ko od ovih vehabija da nas uputi odakle im ovi smrtni neprijatelji dobijaju fondove, il to sve Rusi placaju? :oops: :D
handžar88

#14185 Re: IRAN

Post by handžar88 »

jeza u ledja wrote:Imal ko od ovih vehabija da nas uputi odakle im ovi smrtni neprijatelji dobijaju fondove, il to sve Rusi placaju? :oops: :D
Vehabija nema.. e da makar dobija kakve pare za ovo, nego je lik zaludjen.. ma nemam rijeci za ovo, kakva je dijagnoza samo Allah swt zna :-)
rajv0sa

#14186 Re: IRAN

Post by rajv0sa »

jeza u ledja wrote:Imal ko od ovih vehabija da nas uputi odakle im ovi smrtni neprijatelji dobijaju fondove, il to sve Rusi placaju? :oops: :D
Bogami milion antišitskih stranica na FB YT, nijedna antivehabijska, pa sad ne znam ko je kome smrtni neprijatelj. A plaćaju svi osim amerikanaca, amerikanci su ipak zaštitnici i bedem istinskog selefi islama.
salik79

#14187 Re: IRAN

Post by salik79 »

handžar88 wrote:
Vehabija nema.. e da makar dobija kakve pare za ovo, nego je lik zaludjen.. ma nemam rijeci za ovo, kakva je dijagnoza samo Allah swt zna :-)
Mozda bojazan od mogucih smrtnih presuda svim "novotarima", koje Safet&co zigosu? :oops:
Idemedosumom

#14188 Re: IRAN

Post by Idemedosumom »

Oni u Saudiji za sebe očigledno kažu da su vehabije (mainstream ulema). Svi koji oponašaju one iz Saudije se smatraju vehabijama.
ko je reko da su sije izmislile pojam vehabija?
Pa brat Adnan, pogledaj prvih 20 sekundi klipa pa će ti biti jasno :)
rajv0sa

#14189 Re: IRAN

Post by rajv0sa »

handžar88 wrote:
rajv0sa wrote:eteketekeriraju :lol: ,ma kakve vehabije propali skroz, nekad se bkc punio a sad samo po nekim sobicama i naravno po dijaspori , tamo gdje još ima para, ovdje su saudijski fondovi iscrpljeni i presječeni, nema više :mrgreen:
Napunio bi Safet tri BKCa nego mislim da su im zabranili.. nikad vise brace i svakim danom se broj povecava, to se tebi samo cini. Inace nedavno u Zavidovicima Safet napunio poveliku dvoranu, a sa sigurnoscu znam da su iz IZ kontaktirali nacelnika da zabrani predavanje, eto o kakvim likovima se radi.. offtopic al eto kad spominjes.
Ma živ ti meni brate bio, al za koju godinu i ti ćeš kontra toga govorit, ha skontaš kako to sve fercera. Ne mogu ti ni ja niti bilo ko drugi promjenit mišljenje na nekom forumu, al sam ćeš to skontat.
jeza u ledja

#14190 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

handžar88 wrote:
Posao je to, vjeruj mi. :wink:
salik79

#14191 Re: IRAN

Post by salik79 »

Ima li tebe u ovim fondovima?

Image
jeza u ledja

#14192 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

rajv0sa wrote:
Bogami milion antišitskih stranica na FB YT, nijedna antivehabijska, pa sad ne znam ko je kome smrtni neprijatelj. A plaćaju svi osim amerikanaca, amerikanci su ipak zaštitnici i bedem istinskog selefi islama.
Pa to kazem, kad su im vec toliki neprijatelji, sto nam ne kazu malo i o njihovim semama, jer ocigledno postoje. Vidim kako su ovi "Iranci" sve to fino istrazili na drugoj strani.
insomnia78

#14193 Re: IRAN

Post by insomnia78 »

Udaraju se fetvama ko čokama
jeza u ledja

#14194 Re: IRAN

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:

Image
DARPA?! Muahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol:

The truth is out there. :lol:
ioannes

#14195 Re: IRAN

Post by ioannes »

handžar88 wrote:Ovaj sufija se naoruzo sa desetak yt klipova i misli popio svu pamet svijeta, al da ga pitas zbog cega mene naziva vehabijom i sta ja to radim suprotno onom sto je radio poslanik saws ne bi znao reci, evo hajde molim te reci mi neznalice sta je to?
ako radiš isto što je radio poslanik onda si po današnjoj definiciji sa pravom selefija. preslikavati način razmišljanja 7.st na 21. st. je van svake pameti.. selefije to upravo rade....imaju li pravo? ja vjerujem da većinom imaju...ali to ih i čini debilima
salik79

#14196 Re: IRAN

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:

Image
DARPA?! Muahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol:

The truth is out there. :lol:
Muahhaaaahhhaaaahhhaaaa :lol: :lol: :lol: :lol:

The truth is right here :lol:

Image
https://bits.blogs.nytimes.com/2011/08/ ... g-experts/

Image
https://www.fbo.gov/index?s=opportunity ... e&_cview=0
salik79

#14197 Re: IRAN

Post by salik79 »

Al', najjace mi je kada lik koji robuje sistemu koji je ulupao 5 mrd dolara u "demokratizaciju" Ukraine pita ko i koliko placa mene u Bosni da pisem na temi o Iranu. :-) :-) :roll: :D
Idemedosumom

#14198 Re: IRAN

Post by Idemedosumom »

Sad će reći: "a di ti je tin foil hat?" :D
salik79

#14199 Re: IRAN

Post by salik79 »

Naravno. :D
славянин

#14200 Re: IRAN

Post by славянин »

Idemedosumom wrote:Sad će reći: "a di ti je tin foil hat?" :D