Krokodajl wrote:Snimano u studijima u Damaskusalik79 wrote:Krokodajl wrote:Vidi Kurda đubradi, mašu Iranskim zastavama![]()
![]()
![]()
![]()
I to, haman, pored ovih u Ahvazu, najmasovniji.![]()
![]()
![]()
Dovukli sije i alevije iz Latakije i Fue i Kafraje
Krokodajl wrote:Snimano u studijima u Damaskusalik79 wrote:Krokodajl wrote:Vidi Kurda đubradi, mašu Iranskim zastavama![]()
![]()
![]()
![]()
I to, haman, pored ovih u Ahvazu, najmasovniji.![]()
![]()
![]()
salik79 wrote: Mase pokazuju za sta su.
It_is_a_Leclerc wrote:basar wrote:Zanimljivi stavovi. Moram razočarati neprijatelje revolucije da ovo nije jedan pokret koji se zasniva na nekakvim materijalnim stvarima, ovo je jedan duhovni pokret. Islamske Revolucije će biti zauvijek, jer je ona Božija.![]()
Islamska revolucija će biti ubijena na isti način na koji je taj konceptualni monstrum i stvoren. Tok historije je neminovan, a vrijeme radi protiv islamista u Iranu. Tik-tok.
Baš se veselim danu kad će dašak slobode ući među ugnjetavani iranski narod.
SAVAK likes this.It_is_a_Leclerc wrote:basar wrote:Zanimljivi stavovi. Moram razočarati neprijatelje revolucije da ovo nije jedan pokret koji se zasniva na nekakvim materijalnim stvarima, ovo je jedan duhovni pokret. Islamske Revolucije će biti zauvijek, jer je ona Božija.![]()
Islamska revolucija će biti ubijena na isti način na koji je taj konceptualni monstrum i stvoren. Tok historije je neminovan, a vrijeme radi protiv islamista u Iranu. Tik-tok.
asurbanipal wrote:salik79 wrote: Mase pokazuju za sta su.
Već sam naveo da ovo samo govori da je iransko društvo podijeljeno.
Ti vidiš ono što želiš vidjeti.
Ukoliko ne započnu sa reformama, Iranu se ne piše dobro.
Čak su i pragmatični Saudi skontali u čemu je štos, pa si oni počeli. doduše na kašičice, mijenjati zakone i prilagođavati ih novim tokovima.
Na bosanskom se pise Beludži/Baludži, prvi put od tebe cujem 'Beluči'.Opetja033 wrote:@Kiki dragi ako si vec odlucio postati glasnogovornik Balučija onda barem piši ispravno naziv tog naroda.
Bosanski: Beluči
Engleski: Baloch
Pa sad...asurbanipal wrote:salik79 wrote: Mase pokazuju za sta su.
Već sam naveo da ovo samo govori da je iransko društvo podijeljeno.
Ti vidiš ono što želiš vidjeti.
Ukoliko ne započnu sa reformama, Iranu se ne piše dobro.
Čak su i pragmatični Saudi skontali u čemu je štos, pa si oni počeli. doduše na kašičice, mijenjati zakone i prilagođavati ih novim tokovima.
salik79 wrote: Ne moze se nazivati podijeljenim drustvom jer 1000 nikada nece biti 1 000 000 000, koliko god to neki zeljeli.
A ja vidim sto mi oci upijaju, stisnem puljku i gledam.
Biži ba, kaki ste to ljudisalik79 wrote:I to, haman, pored ovih u Ahvazu, najmasovniji.Krokodajl wrote:Vidi Kurda đubradi, mašu Iranskim zastavama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagradno pitanje za internet zastitnika prava tog naroda: Kako pripadnici te etnije nazivaju sami sebe? Ono, red bi bio da znas toliko o njima, ipak ih ti zestoko postujes, boris se za njih, i tako to... Ili barem, eto, kako ih Kurdi zovu?Kikibombona wrote:Na bosanskom se pise Beludži/Baludži, prvi put od tebe cujem 'Beluči'.Opetja033 wrote:@Kiki dragi ako si vec odlucio postati glasnogovornik Balučija onda barem piši ispravno naziv tog naroda.
Bosanski: Beluči
Engleski: Baloch
Nema ta "Islamska revolucija" ništa sa islamom, a da društvo jeste izopačeno nema sumnje.It_is_a_Leclerc wrote:basar wrote:Zanimljivi stavovi. Moram razočarati neprijatelje revolucije da ovo nije jedan pokret koji se zasniva na nekakvim materijalnim stvarima, ovo je jedan duhovni pokret. Islamske Revolucije će biti zauvijek, jer je ona Božija.![]()
S ovim ce Iran izaci jos jaci i kompaktniji, zapamti sta sam napisao. A reforme ce ici onako kako narod Irana zeli, a ne kako wanna be strucnjaci zele. Uglavnom, kolikomgod se reformisao iran ce ostati Islamska Republika Iran i to svima, koliko god im bolno bilo, mora biti jasno.asurbanipal wrote:salik79 wrote: Ne moze se nazivati podijeljenim drustvom jer 1000 nikada nece biti 1 000 000 000, koliko god to neki zeljeli.
A ja vidim sto mi oci upijaju, stisnem puljku i gledam.
Nije 1.000 a nije ni 1.000.000, ali sasvim je izvjesno da postoji velika kritična masa onih koji su nezadovoljni trenutnim stanjem.
Kao što rekoh, ako se ne bude nešto mijenalo nakon ovoga, nezadovoljstvo će samo rasti i izbiti u bunt, a vjeruj mi, da ni ti, ni ja, te slike ne bi voljeli gledati.
sarajevoxxxx wrote:Nema ta "Islamska revolucija" ništa sa islamom, a da društvo jeste izopačeno nema sumnje.It_is_a_Leclerc wrote:basar wrote:Zanimljivi stavovi. Moram razočarati neprijatelje revolucije da ovo nije jedan pokret koji se zasniva na nekakvim materijalnim stvarima, ovo je jedan duhovni pokret. Islamske Revolucije će biti zauvijek, jer je ona Božija.![]()
Puna podrška svim normalnim građanima Irana u borbi protiv bolesnih sektaša i budala.
Naj su mi zanimljiviji vazda bili ovi sto znaju sta ima veze s islamom a sta nema. Naredni korak je uvijek bio ohalaliti krv ovih sto nemaju veze s islamom.sarajevoxxxx wrote:Nema ta "Islamska revolucija" ništa sa islamom, a da društvo jeste izopačeno nema sumnje.It_is_a_Leclerc wrote:basar wrote:Zanimljivi stavovi. Moram razočarati neprijatelje revolucije da ovo nije jedan pokret koji se zasniva na nekakvim materijalnim stvarima, ovo je jedan duhovni pokret. Islamske Revolucije će biti zauvijek, jer je ona Božija.![]()
Puna podrška svim normalnim građanima Irana u borbi protiv bolesnih sektaša i budala.
U pokrajini Balochistan u Pakistanu od 65 mjesta u regionalnom parlamentu Balochi stranke uzele 3.Krokodajl wrote:Kakvi crni Baluči, to isto nesposobno ko i Kurdi, što ih ima više to nesposobnije, u Pakistanu ih ima 10 i kusur miliona i opet ih Paštuni i Pudžabi gaze, a u Iranu čak imaju i bolji i jači otpor, istko ko i Kurdi, u Turskoj ih gazi ko stigne, a u Siriji haman državu dobiše.
Sta veli Dzihadi Julian?sekerbay wrote:Biži ba, kaki ste to ljudisalik79 wrote:I to, haman, pored ovih u Ahvazu, najmasovniji.Krokodajl wrote:Vidi Kurda đubradi, mašu Iranskim zastavama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
umjesto da požurite pa da bratu kikiju date vode preko mašica...
Cionisticki bild već počeo da plače
Proteste haben kaum eine Chance
Die Menschen, die seit Tagen auf den Straßen im Iran ihren Unmut kundtun, haben kaum eine Chance, die religiöse Führung des Landes zu stürzen.
Protesti nemaju šanse da skinu državni vrh, kme, kme.
A prenijeli su i sliku pro vladinih demonstranata
Tema je Iran. Otvori temu Pakistan pa da opletemo.aratet wrote:U pokrajini Balochistan u Pakistanu od 65 mjesta u regionalnom parlamentu Balochi stranke uzele 3.Krokodajl wrote:Kakvi crni Baluči, to isto nesposobno ko i Kurdi, što ih ima više to nesposobnije, u Pakistanu ih ima 10 i kusur miliona i opet ih Paštuni i Pudžabi gaze, a u Iranu čak imaju i bolji i jači otpor, istko ko i Kurdi, u Turskoj ih gazi ko stigne, a u Siriji haman državu dobiše.
Ako je meni postavljeno pitanje, dao sam odgovor. Iranci da su s pocetkom agresije na svoju zemlju okrenuli ledja Revoluciji, vratili se pod americko okrilje, rat bi odmah stao, a Iranci bi ponovo bili najbolji narod BI. Skupa sa Izraelcima.mousstapha wrote:Zasto Islamska Republika mora biti uslovljena ratom? Mnoge zemlje su imale krvave ratove, pa ipak promijenili drustveno uredjenje. Naravno da je uslov da taj zahtjev dodje iznutra.
Pa vidi, nedavno je cijeli svijet brujio o genocidu nad Rohinjama, da bi se ispostavilo da vecina snimaka i slika nema nikakve veze sa Buromom, da su mnogi snimci vezani za saobracajne nesrece itd.kiligonzales wrote:Slike su grozne. Kako ti nas možeš uvijeriti da su te slike autentične i da neko ne postavlja slike iz neke druge zemlje tu odakle ih ti kupiš?
Ko su uopšte Beludže?
Nemam pojma, nije mi bilo zanimljivo da toliko istrazujem. Fokus je na zlocinima od strane iranskog i pakistanskog rezima koje svijet potpuno ignorise. Vehabije nece da plate za Beludze kao sto placaju za Palestince i zato o njihovoj nesreci niko nista ne zna.zvizdan wrote:Nagradno pitanje za internet zastitnika prava tog naroda: Kako pripadnici te etnije nazivaju sami sebe? Ono, red bi bio da znas toliko o njima, ipak ih ti zestoko postujes, boris se za njih, i tako to... Ili barem, eto, kako ih Kurdi zovu?