Sto se onda prosipas?General War wrote:Nemogu supljeChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
Što si se ti s*ebao radi Irana? Niti si Ćifut niti "Amer", šta se onda buniš...
General War wrote:A da vidis ovog aviona kako leti...prosto da zanijemisChallenger__ wrote:Šta reći nego rapsodija... I to sve pod sankcijama. Nemam riječi, bez teksta sam...salik79 wrote:Nego Chelli, sta velis na ono podvodno-nadvodno cudoviste?!![]()

Mozes li malo objasnit kad vec ulijeces ko Hadzialagic?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Sto se onda prosipas?General War wrote:Nemogu supljeChallenger__ wrote:Kina i Rusija odavno ne primjenjuju sankcije prema Iranu. Skidanje je bilo potrebno radi Irana i radi svijeta a svijet ih više nikada neće uvesti jer više niko ne *ebe ni dva posto cionističke budale Izraela i USA.
Što si se ti s*ebao radi Irana? Niti si Ćifut niti "Amer", šta se onda buniš...![]()
uljeces i ti kao Basic, niko se ne buni.General War wrote:Mozes li malo objasnit kad vec ulijeces ko Hadzialagic?Ima Bosne_Bice Bosne wrote:Sto se onda prosipas?General War wrote: Nemogu suplje![]()
Interesantno je kako ste vi "prosvijetljeni", recimo, spremni nekriticki braniti zvanicni izvjestaj americke Vlade o 11/9 (irackom oruzju za masovno unistenje i sl.), te svaku kriticku analizu tog stava nazivati "teorijom zavjere", dok sa druge strane uvijek cete sa takvom strascu se izrugivati sa iranskim, ili bilo kojim drugim "nedemokratskim", prezentacijama, izvjestajima, stavovima, analizama, evaluacijama,...Alfons Kauders wrote:General War wrote:A da vidis ovog aviona kako leti...prosto da zanijemisChallenger__ wrote:
Šta reći nego rapsodija... I to sve pod sankcijama. Nemam riječi, bez teksta sam...![]()
Mojne ljeba ti, zbog ovog sam onomad banovan, kad su me svi pokusavali uvjerit da je ovaj avion stvaran
eh kako bi onda izgledalo da se bunitepirpa wrote: uljeces i ti kao Basic, niko se ne buni.
Mozda zato sto imamo oci i sto ne prilazimo problemu selektivnosalik79 wrote:
Interesantno je kako ste vi "prosvijetljeni", recimo, spremni nekriticki braniti zvanicni izvjestaj americke Vlade o 11/9 (irackom oruzju za masovno unistenje i sl.), te svaku kriticku analizu tog stava nazivati "teorijom zavjere", dok sa druge strane uvijek cete sa takvom strascu se izrugivati sa iranskim, ili bilo kojim drugim "nedemokratskim", prezentacijama, izvjestajima, stavovima, analizama, evaluacijama,...
haj iskreno mi reci , zar stvarno vjerujes da je FBI.a dosao do osumnjicenog na osnovu nađenog pasosa pored rusevina tornja . ko biva ispao mu pasos iz đepa pa iz aviona.General War wrote:Mozda zato sto imamo oci i sto ne prilazimo problemu selektivnosalik79 wrote:
Interesantno je kako ste vi "prosvijetljeni", recimo, spremni nekriticki braniti zvanicni izvjestaj americke Vlade o 11/9 (irackom oruzju za masovno unistenje i sl.), te svaku kriticku analizu tog stava nazivati "teorijom zavjere", dok sa druge strane uvijek cete sa takvom strascu se izrugivati sa iranskim, ili bilo kojim drugim "nedemokratskim", prezentacijama, izvjestajima, stavovima, analizama, evaluacijama,...![]()
1.
18+
2.
Naravno da ne, to je bio teledirigovani avion bez posade ili cak sta vise foto shop, studio...itd, samo da bi amerima posluzio kao izgovor da napadnu sadama koji nema pojma odkud amerima ideja da on ima hemijsko oruzje i gradio nekakve topove promjera cijevi veceg nego debela berta top.pirpa wrote: haj iskreno mi reci , zar stvarno vjerujes da je FBI.a dosao do osumnjicenog na osnovu nađenog pasosa pored rusevina tornja . ko biva ispao mu pasos iz đepa pa iz aviona.![]()
![]()
![]()
mislim na pasos muhameda atte
đemile mi , zajebajes meGeneral War wrote:Naravno da ne, to je bio teledirigovani avion bez posade ili cak sta vise foto shop, studio...itd, samo da bi amerima posluzio kao izgovor da napadnu sadama koji nema pojma odkud amerima ideja da on ima hemijsko oruzje i gradio nekakve topove promjera cijevi veceg nego debela berta top.pirpa wrote: haj iskreno mi reci , zar stvarno vjerujes da je FBI.a dosao do osumnjicenog na osnovu nađenog pasosa pored rusevina tornja . ko biva ispao mu pasos iz đepa pa iz aviona.![]()
![]()
![]()
Pa neznam, izgleda da je sve potrosio po kurdima i iranskoj vojscipirpa wrote:đemile mi , zajebajes meGeneral War wrote:Naravno da ne, to je bio teledirigovani avion bez posade ili cak sta vise foto shop, studio...itd, samo da bi amerima posluzio kao izgovor da napadnu sadama koji nema pojma odkud amerima ideja da on ima hemijsko oruzje i gradio nekakve topove promjera cijevi veceg nego debela berta top.pirpa wrote: haj iskreno mi reci , zar stvarno vjerujes da je FBI.a dosao do osumnjicenog na osnovu nađenog pasosa pored rusevina tornja . ko biva ispao mu pasos iz đepa pa iz aviona.![]()
![]()
![]()
mislim na pasos muhameda atte![]()
pa đe je onda to hemisko oruzije koje je imao sadam
dobro ba, nemoj postavljati snimke iz 80 tih , mi pricamo o 2000General War wrote: Pa neznam, izgleda da je sve potrosio po kurdima i iranskoj vojsci![]()
Ili i Iranci lazu![]()
Ne pada mi na pamet da branim Sadama, ali da li stvarno mislis da je 2003. god. Irak napadnut zbog oruzja za masovno unistenje?General War wrote: Pa neznam, izgleda da je sve potrosio po kurdima i iranskoj vojsci![]()
Ili i Iranci lazu![]()
Tako funkcionise demokratija i sloboda medija ,da i mediji drugacijeg misljenja imaju pravo...a ti si me pitao ima li Irak hemijsko oruzje, ja ti odgovorio na osnovu desavanja iz blize proslosti da ima, a ti sad dokazi meni da nema tj, da nije imao...nije amerima ni smetala trampa oruzje za taoce sa iranom, pa et...pirpa wrote:
dobro ba, nemoj postavljati snimke iz 80 tih , mi pricamo o 2000
cak i kad je sadam 80tih bacao bojne otrove , amerima nije smetalo sve dok sadam ubija irance.
cak ni americki mediji ne vjeruju razlozima administracije za napad na iraq
Gojeni H wrote:
Ne pada mi na pamet da branim Sadama, ali da li stvarno mislis da je 2003. god. Irak napadnut zbog oruzja za masovno unistenje?
Ono, Sadam 1991. god. ima oruzje za masovno unistenje, ali se ceka 12 godina da ga se napadne? Bez obzira sto zvanicnici UN-a, ukljucujuci oficira americkih marinaca, kazu da nisu nasli nikakve dokaze?
Napad na Irak 2003. god. je klasicni cin agresije na nezavisnu zemlju.
Nije ovo jedini dokaz, ima i onaj da su teroristi pili alkohol po raznim klubovima i ostavljali po jedan Kuran gdje god su bili.pirpa wrote: haj iskreno mi reci , zar stvarno vjerujes da je FBI.a dosao do osumnjicenog na osnovu nađenog pasosa pored rusevina tornja . ko biva ispao mu pasos iz đepa pa iz aviona.![]()
![]()
![]()
ti bas kao dijeteGeneral War wrote: Tako funkcionise demokratija i sloboda medija ,da i mediji drugacijeg misljenja imaju pravo...a ti si me pitao ima li Irak hemijsko oruzje, ja ti odgovorio na osnovu desavanja iz blize proslosti da ima, a ti sad dokazi meni da nema tj, da nije imao...nije amerima ni smetala trampa oruzje za taoce sa iranom, pa et...
Nema nikakvih "stavova, analiza i evaluacija"...salik79 wrote:Interesantno je kako ste vi "prosvijetljeni", recimo, spremni nekriticki braniti zvanicni izvjestaj americke Vlade o 11/9 (irackom oruzju za masovno unistenje i sl.), te svaku kriticku analizu tog stava nazivati "teorijom zavjere", dok sa druge strane uvijek cete sa takvom strascu se izrugivati sa iranskim, ili bilo kojim drugim "nedemokratskim", prezentacijama, izvjestajima, stavovima, analizama, evaluacijama,...Alfons Kauders wrote:General War wrote:
A da vidis ovog aviona kako leti...prosto da zanijemis![]()
Mojne ljeba ti, zbog ovog sam onomad banovan, kad su me svi pokusavali uvjerit da je ovaj avion stvaran
...A u medjuvremenu je taj irak sa sadamom na celu, napao i anektirao kuvajt, zaprijetio saudijskoj arabiji, napao Izrael balistickim raketama, pravio nuklearni reaktor ...rat sa iranom je samo jedna epizoda "prenosa" kod Sadama , nit je sadam sjedio skrstenih ruku nit se bavio sobom...sad zakljuci, karte se poslozile, nije htio pregled nekih objekata od strane UN-a, niti je htio sa vlasti.Gojeni H wrote: Ne pada mi na pamet da branim Sadama, ali da li stvarno mislis da je 2003. god. Irak napadnut zbog oruzja za masovno unistenje?
Ono, Sadam 1991. god. ima oruzje za masovno unistenje, ali se ceka 12 godina da ga se napadne? Bez obzira sto zvanicnici UN-a, ukljucujuci oficira americkih marinaca, kazu da nisu nasli nikakve dokaze?
Kineze zanima mnogo vise od ekonomije. Dokaz su dogadjanja sa kontroverznim ostrvima, gradnja vjestackih ostrva u Kineskom moru, itd.Arteta wrote:Kineze zanima samo ekonomija, a na tom polju su im "anglo-cionisti" poslovni partneri.salik79 wrote:
Za Kineze
Nadam se da ce i zazivjeti, za buduce generacije, da ih ne mogu anglo-cionisti hebat kako im se cefne
![]()
Gubis se. Sadam im je dao sve.General War wrote:...A u medjuvremenu je taj irak sa sadamom na celu, napao i anektirao kuvajt, zaprijetio saudijskoj arabiji, napao Izrael balistickim raketama, pravio nuklearni reaktor ...rat sa iranom je samo jedna epizoda "prenosa" kod Sadama , nit je sadam sjedio skrstenih ruku nit se bavio sobom...sad zakljuci, karte se poslozile, nije htio pregled nekih objekata od strane UN-a, niti je htio sa vlasti.Gojeni H wrote: Ne pada mi na pamet da branim Sadama, ali da li stvarno mislis da je 2003. god. Irak napadnut zbog oruzja za masovno unistenje?
pirpa wrote:ti bas kao dijeteGeneral War wrote: Tako funkcionise demokratija i sloboda medija ,da i mediji drugacijeg misljenja imaju pravo...a ti si me pitao ima li Irak hemijsko oruzje, ja ti odgovorio na osnovu desavanja iz blize proslosti da ima, a ti sad dokazi meni da nema tj, da nije imao...nije amerima ni smetala trampa oruzje za taoce sa iranom, pa et...![]()
sto ce iranci mjenjati taoce za oruzije kad su u to vrijeme imali skoro svo najmodernije americko oruzije tog doba, koje je vec šah dobio ili kupio od amera...
da ne spominjemo najmodernije radarske sisteme koji su bili postavljeni u iranu za vrsenje monitoringa rusije