Irak

Post Reply
sarajevoxxxx

#7726 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Rampage wrote:
Da se podsjetimo šta ovakvi kao on misle o bosanskim muslimanima:

"Vehabijsko podržavanje genocida nad Bošnjacima"

Video je fabrikovan, niko nije tako posmatrao tragediju bh. građana, čovjek nigdje nije rekao da podržava genocid.
Fantassin

#7728 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Fantassin »

sarajevoxxxx wrote:
Rampage wrote:

Video je fabrikovan, niko nije tako posmatrao tragediju bh. građana, čovjek nigdje nije rekao da podržava genocid.
Kako mislis fabrikovan? Oces da kazes da je montiran i da nije autentican? Po cemu to zakljucujes ? Cak je i logicno da ovako razmisljaju... pa kada bi se sljedbenici ove ISISove ideologije docepali BH Muslimana rijetko koji nebi sudjelovao u disciplini skok sa visekatnice ..
sarajevoxxxx

#7729 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Čovjek to nije rekao, mislim to su gluposti.Video je jadna propaganda i ništa više.
Fantassin

#7730 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Fantassin »

sarajevoxxxx wrote:Čovjek to nije rekao, mislim to su gluposti.Video je jadna propaganda i ništa više.
Po cemu to zakljucujes ? Jeli ima neko objasnjenje ili teza zbog cega je video lazan? Neko tehnicko objasnjenje ili ti to odokativno kazes jer ti ne ide u korist tvoje propagande.
em11r

#7731 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by em11r »

sarajevoxxxx wrote:
em11r wrote: Kad izvrce pricu i izbjegava odgovoriti kao da smo ovdje djeca to je gora uvreda za intelekt nego ikakva psovka.

Koliko je naroda u Žepi, Goraždu, Srebrenici od gladi umrlo njemu nista ne znaci jer po njegovom nisu bili muslimani. Koliko je djece izginulo samo u Sarajevu od cetnickih graNata mu takodjer nista ne znaci, zato sto nisu izginuli za njihov cilj.
Pišeš besmislice, a vrijeđanjem si sve rekao.
Znaci ja lazem?
DaysleepeR

#7732 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by DaysleepeR »

rečenicu "nismo bili dovoljno muslimani, pa nam se zato desila Srebrenica kao božja opomena" sam čuo uz usta bradonja bezbroj puta a to znači isto kao ova priča u videu, samo malo uvijena
em11r

#7733 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by em11r »

DaysleepeR wrote:rečenicu "nismo bili dovoljno muslimani, pa nam se zato desila Srebrenica kao božja opomena" sam čuo uz usta bradonja bezbroj puta a to znači isto kao ova priča u videu, samo malo uvijena
Kakvi li su tek onda u Siriji i IQ kad im se ovo desava.
Ali_G

#7734 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Ali_G »

Dovoljno je samo cuti kako ovamo u BiH niko nije imao pojma o Islamu, pa oni moraju doci da nas poduce. :-) :-)
DaysleepeR

#7735 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by DaysleepeR »

em11r wrote:
DaysleepeR wrote:rečenicu "nismo bili dovoljno muslimani, pa nam se zato desila Srebrenica kao božja opomena" sam čuo uz usta bradonja bezbroj puta a to znači isto kao ova priča u videu, samo malo uvijena
nule totalne od ljudi sa svakog aspekta
Fantassin

#7736 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Fantassin »

em11r wrote:
Gledaj sad zasto sam ja protv ovih konja.. u siroj porodici imam i Muslimana (Bosanaca ) i mrzim one cija ideogija uci da je to nemoguce ... i da treba raditi kao sto oni rade dole... stoka.Ja idem i na Bajrame komsijama i oni meni dodju za Bozic.. ovi nek crknu od mrznje nece mene niko sa porodicom i komsijom zavadjat.
sarajevoxxxx

#7737 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Inače, najviše novca "vehabije" su donirale prvih dana nakon genocida, hiljade građana Rijada i drugih gradova zemalja Zaljeva je milione dolara doniralo suosječajući se sa bosanskim narodom.I onda neko iz svoje obijesti širi i izmišlja takve bolesne izjave, to mnogo više govori o autoru fabrikovanog video snimka, pa i o onome koji ga postavlja, i još kao to su te vehabije :-)
pike

#7738 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by pike »

Rampage wrote:
Pašče jedno bradato. Ovdje je u jednom danu 9000 porodica gubilo svoju bracu, sestre, oceve, majke. Pašče!

Ne cudi me ovo uopste. Govno vehabijsko.
DaysleepeR

#7739 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by DaysleepeR »

sarajevoxxxx wrote:Inače, najviše novca "vehabije" su donirale prvih dana nakon genocida, hiljade građana Rijada i drugih gradova zemalja Zaljeva je milione dolara doniralo suosječajući se sa bosanskim narodom.I onda neko iz svoje obijesti širi i izmišlja takve bolesne izjave, to mnogo više govori o autoru fabrikovanog video snimka, pa i o onome koji ga postavlja, i još kao to su te vehabije :-)
ja ni marke vidio nisam... prije da su podmazivali određene političare da guraju njihovu ideologiju, što viđam svakog dana...
sarajevoxxxx

#7740 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Fantassin wrote:
sarajevoxxxx wrote:Čovjek to nije rekao, mislim to su gluposti.Video je jadna propaganda i ništa više.
Po cemu to zakljucujes ? Jeli ima neko objasnjenje ili teza zbog cega je video lazan? Neko tehnicko objasnjenje ili ti to odokativno kazes jer ti ne ide u korist tvoje propagande.
:-)
Fantassin

#7741 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Fantassin »

:-)
sarajevoxxxx

#7742 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Fantassin wrote::-)
:thumbup:
sarajevoxxxx

#7743 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Video je izmišljen, nečija frustracija, sektaška mržnja kakve danas imaš u Bosni koliko god hoćeš na obje strane.
Rampage

#7744 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Rampage »

sarajevoxxxx wrote:Inače, najviše novca "vehabije" su donirale prvih dana nakon genocida, hiljade građana Rijada i drugih gradova zemalja Zaljeva je milione dolara doniralo suosječajući se sa bosanskim narodom.I onda neko iz svoje obijesti širi i izmišlja takve bolesne izjave, to mnogo više govori o autoru fabrikovanog video snimka, pa i o onome koji ga postavlja, i još kao to su te vehabije :-)
Vidiš, ja sam spreman preuzeti, glavom i bradom, svaku odgovornost za posljedice koje proiziđu iz distribuiranja ovog videa.

Ali da li si TI (i takvi kao ti) spreman preuzeti odgovornost za one Bošnjake koje ste, bilo direktno ili indirektno, poslali da siju smrt širom Sirije i Iraka i da tamo ostavljaju svoje kosti, zavijajući bosanske majke u crno te stavljajući mrlju na bosanske muslimane, mrlju koja će se teško izbrisati?
sarajevoxxxx

#7745 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

DaysleepeR wrote:
ja ni marke vidio nisam... prije da su podmazivali određene političare da guraju njihovu ideologiju, što viđam svakog dana...
Ne znam gdje je novac završio, ali sudeći po onome kako su ljudi koji su bili odgovorni za njega postupali poslije rata, možemo samo zamisliti šta se sve radilo, što naravno malo ili nikako ima veze sa donatorima.
sarajevoxxxx

#7746 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Rampage wrote:
Vidiš, ja sam spreman preuzeti, glavom i bradom, svaku odgovornost za posljedice koje proiziđu iz distribuiranja ovog videa.

Ali da li si TI (i takvi kao ti) spreman preuzeti odgovornost za one Bošnjake koje ste, bilo direktno ili indirektno, poslali da siju smrt širom Sirije i Iraka i da tamo ostavljaju svoje kosti, zavijajući bosanske majke u crno te stavljajući mrlju na bosanske muslimane, mrlju koja će se teško izbrisati?
Vehabije ne podržavaju genocid, to su besmislice. Video jeste fabrikovan, naslov video snimka nema veze sa onim što čovjek govori.
Fantassin

#7747 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Fantassin »

sarajevoxxxx wrote:
DaysleepeR wrote:
Ne znam gdje je novac završio, ali sudeći po onome kako su ljudi koji su bili odgovorni za njega postupali poslije rata, možemo samo zamisliti šta se sve radilo, što naravno malo ili nikako ima veze sa donatorima.
Za razliku od toga novca Iranske crvene strijele,rpg ovi,minobacacke granate i municija zna se gdje je otisla :D
PS: Video lazan jer pokazuje tacno misljenje onih koje ti podrzavas prema BH Muslimanima... jednom barem pokazi myda i reci tako je jest i to mislimo a ne samo hinjski izbjegavanje pitanja,relativiziranje i mjenjanje teme kad se nadjes suocen sa nepobitnim cinjenicama.
sarajevoxxxx

#7748 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by sarajevoxxxx »

Fantassin wrote: Za razliku od toga novca Iranske crvene strijele,rpg ovi,minobacacke granate i municija zna se gdje je otisla :D
PS: Video lazan jer pokazuje tacno misljenje onih koje ti podrzavas prema BH Muslimanima... jednom barem pokazi myda i reci tako je jest i to mislimo a ne samo hinjski izbjegavanje pitanja,relativiziranje i mjenjanje teme kad se nadjes suocen sa nepobitnim cinjenicama.
Hvala Iranu na pomoći, hvala i Saudiji, i svima koji su na bilo koji način podržali bh. građane.Vehabije ne podržavaju genocid, a video snimak je fabrikovan, lažan, izmišljen , smiješan, i nastao u napadu mržnje i rezultat teških frustracija nekog bh. sektaša :-)
Fantassin

#7749 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by Fantassin »

sarajevoxxxx wrote:
Fantassin wrote: Za razliku od toga novca Iranske crvene strijele,rpg ovi,minobacacke granate i municija zna se gdje je otisla :D
Hvala Iranu na pomoći, hvala i Saudiji, i svima koji su na bilo koji način podržali bh. građane.Vehabije ne podržavaju genocid, a video snimak je fabrikovan, lažan, izmišljen , smiješan, i nastao u napadu mržnje i rezultat teških frustracija nekog bh. sektaša :-)
Pa jel to nije taj seik na videu ili nije prevod tacan? Sta je u pitanju ?
DaysleepeR

#7750 Re: ISIS zauzeo Mosul

Post by DaysleepeR »

sarajevoxxxx wrote:
odgovoran donator traži papire da vidi gdje su pare otišle. ne sumnjam da su i dobili papire, s obzirom za šta su pare dali pod krinkom "pomoći narodu".
Post Reply