Gle, nije ovdje rijec o tome treba li zaliti djecaka ili ne, nego o propagandi SAFF-a Vijesti ummeta i slicnih lazljivih portala... "sebihe ubijaju nevinog sunitskog djecaka", dakle treba demantirati njihove lazi.Fantassin wrote:Ne gubi privilegiju... da su ga morali ubiti u borbi ok ali ovako.... mizerija.Suditi pociniocima.Djecaku je ispran mozak od starijih babuna ... ne moze se ono uzimati kao krivac.dječak sa šibicama wrote:Pa nesto ne primjecujem da se bunis kad on lijepi slike "zrtava assadistickih barel bombi".
Iracani kazu da 15. godisnji djecak nije nikakav civil, vec ISILov fajter koji je pao u ruke irackoj vojsci. A kako se volio slikati pored mrtvih irackih vojnika, neko ga i prepoznao.
Dakle, nije civil, nije dijete, ako sa 14 godina poziras drzeci za glavu ubijenog irackog vojnika, gubis privilegiju biti dijete.
Irak
- dječak sa šibicama
#7651 Re: ISIS zauzeo Mosul
- Fantassin
#7652 Re: ISIS zauzeo Mosul
Duznost drzave a i covjeka je da pokusa pomoci a ne ovako divljacki....
Propaganda radikalista moze da pise sta oce.. na dobrim ljudima i pravednim tj. onim koji se bore za ispravnu stvar je da cine dobro.Dobro ce na kraju pobjediti a ovi konji ce ostati na smetlistu povijesti.Na onim koji se bore protiv ovih zvijeri je da to cine ispravno.
Propaganda radikalista moze da pise sta oce.. na dobrim ljudima i pravednim tj. onim koji se bore za ispravnu stvar je da cine dobro.Dobro ce na kraju pobjediti a ovi konji ce ostati na smetlistu povijesti.Na onim koji se bore protiv ovih zvijeri je da to cine ispravno.
-
joe_black
#7653 Re: ISIS zauzeo Mosul
dječak sa šibicama wrote:Gle, nije ovdje rijec o tome treba li zaliti djecaka ili ne, nego o propagandi SAFF-a Vijesti ummeta i slicnih lazljivih portala... "sebihe ubijaju nevinog sunitskog djecaka", dakle treba demantirati njihove lazi.Fantassin wrote:Ne gubi privilegiju... da su ga morali ubiti u borbi ok ali ovako.... mizerija.Suditi pociniocima.Djecaku je ispran mozak od starijih babuna ... ne moze se ono uzimati kao krivac.dječak sa šibicama wrote:Pa nesto ne primjecujem da se bunis kad on lijepi slike "zrtava assadistickih barel bombi".
Iracani kazu da 15. godisnji djecak nije nikakav civil, vec ISILov fajter koji je pao u ruke irackoj vojsci. A kako se volio slikati pored mrtvih irackih vojnika, neko ga i prepoznao.
Dakle, nije civil, nije dijete, ako sa 14 godina poziras drzeci za glavu ubijenog irackog vojnika, gubis privilegiju biti dijete.
Vidis da su i ovdje na forum htjeli podmetnut kukavicje jaje...Nema poganije sorte ljudi...
-
sumirprimus
#7654 Re: ISIS zauzeo Mosul
strijeljanje po kratkom postupku maloljetnika?damn...nista sud,haps,folovi golovi odma po kratkom postupku,pa to se ne radi ni ratnim zlocincima...dječak sa šibicama wrote:
Gle, nije ovdje rijec o tome treba li zaliti djecaka ili ne, nego o propagandi SAFF-a Vijesti ummeta i slicnih lazljivih portala... "sebihe ubijaju nevinog sunitskog djecaka", dakle treba demantirati njihove lazi.
-
sumirprimus
#7655 Re: ISIS zauzeo Mosul
to se ovde brzo zaboravlja..ljudi,a ne zivotinja,delfina,mravi,papagaja...joe_black wrote:[
Vidis da su i ovdje na forum htjeli podmetnut kukavicje jaje...Nema poganije sorte ljudi...
- Fantassin
#7656 Re: ISIS zauzeo Mosul
Mogu oni da podmecu sta oce... jasno je vecini ljudi sta se desava i zapad ce osigurati propast ovih monstruma.. bitno je uraditi to na pravilan nacin a ne hraniti ideologije koje su iznjedrile ovakve zivotinje.
- skupljac_zeljeza
#7657 Re: ISIS zauzeo Mosul
http://bosnjaci.agency/isis-crisis-mape ... i-dzelati/I to “baš” u vrijeme kada muslimanski narodi pronalaze sebe, stvaraju saveze sa onima koji su ih porobili, kada muslimanski glas počinje da vrijedi više od “muslimanske” nafte, baš tada se dogodi “halifa”. Niti jedan slobodno misleći alim ne zna – niti odakle je došao, niti kamo je pošao-?!
Ono što bi trebalo da bode oči ali na to se ne obraća posebna pažnja sastoji se u sljedećem:
Koji mediji prenosi vijesti o ISIS-u i ko mu pridaje najviše pažnje i prostora?
Ko finansira ISIS?
Odakle sva ona moderna tehnika?
Kako je moguće za par sedmica staviti na koljena organizovane države poput Iraka i Libije, a o ISIS-u pričati kao o nekakvoj velesili?!
Da li su, upravo, muslimani najveće žrtve ISIS-a?
I najvažnije: ko najviše profitira od ISIS-a?
- dječak sa šibicama
#7658 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ovo je igranje na emocije, jednako sto i SAFF radi... ne govorim o cinu pogubljenja, ili kazni, vec o tome da nije rijec o nevinom sunitskom djecaku kojeg su eto siije ubili cisto zato jer je sunit.sumirprimus wrote:strijeljanje po kratkom postupku maloljetnika?damn...nista sud,haps,folovi golovi odma po kratkom postupku,pa to se ne radi ni ratnim zlocincima...dječak sa šibicama wrote:
Gle, nije ovdje rijec o tome treba li zaliti djecaka ili ne, nego o propagandi SAFF-a Vijesti ummeta i slicnih lazljivih portala... "sebihe ubijaju nevinog sunitskog djecaka", dakle treba demantirati njihove lazi.
Na sve nacine pokusavaju ovo predstaviti kao sektaski sukob, i ne skrivajuci svoju mrznju prema siijama. Sto je nevjerovatno, koliko ove vehabijice mrze siije.
-
Bodkin
#7659 Re: ISIS zauzeo Mosul
Vise empatije imam prema papgaju i delfinu nego kozojebusumirprimus wrote:to se ovde brzo zaboravlja..ljudi,a ne zivotinja,delfina,mravi,papagaja...joe_black wrote:[
P.s. Nisam mislio na ovog djecaka o kome se pise
Last edited by Bodkin on 05/03/2015 12:27, edited 1 time in total.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7660 Re: ISIS zauzeo Mosul
sve fol etika, moral, civilizacija, napredna intiligencija, duhovnost, dobrota, ljepota, humanizam ... a svršavaju na streljanje dječaka od 15 godina
pa opravdavaju i umanjuju zločin izmišljaju i lažu ali ne mogu sakriti svoje istinske osjećaje radosti i zadovoljstva zbog nedjela
poznato mi ovo od nekud
pa opravdavaju i umanjuju zločin izmišljaju i lažu ali ne mogu sakriti svoje istinske osjećaje radosti i zadovoljstva zbog nedjela
poznato mi ovo od nekud
Last edited by japin_mutapi on 05/03/2015 13:07, edited 1 time in total.
-
sumirprimus
#7661 Re: ISIS zauzeo Mosul
naravno emocije nego sta,,mislim osjecam,dakle jesam...dječak sa šibicama wrote:
Ovo je igranje na emocije, jednako sto i SAFF radi... ne govorim o cinu pogubljenja, ili kazni, vec o tome da nije rijec o nevinom sunitskom djecaku kojeg su eto siije ubili cisto zato jer je sunit.
Na sve nacine pokusavaju ovo predstaviti kao sektaski sukob, i ne skrivajuci svoju mrznju prema siijama. Sto je nevjerovatno, koliko ove vehabijice mrze siije.
djecak je...nema dalje,rezolucija un,zeneva,humanizam...moral hajgraund...nista to...
- dječak sa šibicama
#7662 Re: ISIS zauzeo Mosul
Bas me zanima kakve bi emocije imali da je neko od Skorpiona ili Arkanovaca pao u ruke vojnika Armije BiH.
Dakle, ne prodajite muda pod bubrege.
-
sumirprimus
#7663 Re: ISIS zauzeo Mosul
ha jegiba to ti je problem...Bodkin wrote: Vise empatije imam prema papgaju i delfinu nego kozojebu
-
Bodkin
#7664 Re: ISIS zauzeo Mosul
Zasto? Papagaj nikad nije pred kamerama bacao gejeve sa zgrada, palio ljude u kavezima ili prodavao djevojcice. Ta govna ne zasluzuju ni mrvu empatije. Pogotovo ova uvozna iz zapadne evropesumirprimus wrote:ha jegiba to ti je problem...Bodkin wrote: Vise empatije imam prema papgaju i delfinu nego kozojebu
-
sumirprimus
#7665 Re: ISIS zauzeo Mosul
heh...dječak sa šibicama wrote:Bas me zanima kakve bi emocije imali da je neko od Skorpiona ili Arkanovaca pao u ruke vojnika Armije BiH.
e bas imam kontra primjer,iz naseg rata,i opet covjek je covjek..
- Fantassin
#7666 Re: ISIS zauzeo Mosul
Zlocin ne opravdava zlocin.... ja sam totalno protiv ISISa i smatram da ih vojni treba zbrisati... svaki otpor slomiti maksimalnom silom ,ali zarobljenike,zene i djecu tretirati pristojno i po zenevskim konvencijama.. boriti se protiv zla ne znaci ciniti nepotrebno zlo.Njihovig naoruzanog poraziti ili unistiti i zarobljenom suditi...dječak sa šibicama wrote:Bas me zanima kakve bi emocije imali da je neko od Skorpiona ili Arkanovaca pao u ruke vojnika Armije BiH.
-
sumirprimus
#7667 Re: ISIS zauzeo Mosul
prvo sto se uradi u svakomk ratu dehumanizira se protivnik,pa onda bude lakse ubijat,druge i drugacije,jerbo nisu ljudi nego,zivotinje,kukci,gejovi,otpadnici kako vec...nista novo..al to ne znaci da ako "oni "to rade i mi moramo njima..ne?Bodkin wrote:Zasto? Papagaj nikad nije pred kamerama bacao gejeve sa zgrada, palio ljude u kavezima ili prodavao djevojcice. Ta govna ne zasluzuju ni mrvu empatije. Pogotovo ova uvozna iz zapadne evropesumirprimus wrote:ha jegiba to ti je problem...Bodkin wrote: Vise empatije imam prema papgaju i delfinu nego kozojebu
pa zar bar to nije bio nas moral hajgraund 92-95?ispravi me ako grijesim?
-
sumirprimus
#7668 Re: ISIS zauzeo Mosul
e tako nekako.ko da si europejac...Fantassin wrote: Zlocin ne opravdava zlocin.... ja sam totalno protiv ISISa i smatram da ih vojni treba zbrisati... svaki otpor slomiti maksimalnom silom ,ali zarobljenike,zene i djecu tretirati pristojno i po zenevskim konvencijama.. boriti se protiv zla ne znaci ciniti nepotrebno zlo.Njihovig naoruzanog poraziti ili unistiti i zarobljenom suditi...
-
Bodkin
#7669 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ne razumijes. Da neko spali kozojeba bijelim fosforom ja ne bih trepnuo. Ne pricam sad o ovom djecaku da jos jednom ponovim. Dakle ne kazem da treba zarobljenike muciti ili sta vec. Ali ako neko odluci da ih napalmom gadja ja nikad ne bih rekao to je protiv zenevske konvencije bla bla.sumirprimus wrote:prvo sto se uradi u svakomk ratu dehumanizira se protivnik,pa onda bude lakse ubijat,druge i drugacije,jerbo nisu ljudi nego,zivotinje,kukci,gejovi,otpadnici kako vec...nista novo..al to ne znaci da ako "oni "to rade i mi moramo njima..ne?Bodkin wrote:
Zasto? Papagaj nikad nije pred kamerama bacao gejeve sa zgrada, palio ljude u kavezima ili prodavao djevojcice. Ta govna ne zasluzuju ni mrvu empatije. Pogotovo ova uvozna iz zapadne evrope
pa zar bar to nije bio nas moral hajgraund 92-95?ispravi me ako grijesim?
-
budza
#7670 Re: ISIS zauzeo Mosul
kakvo je stanje u i oko tikrita?
- dječak sa šibicama
#7671 Re: ISIS zauzeo Mosul
Ma ja, sad vi ispadate humani, a ja nehuman jer demantiram SAFF-ove bljuvotine i lazi.
Dakle, ponavljam, nije strijeljan nikakav djecak vec ISIL-ov vojnik koji se uslikavao pored mrtvih irackih vojnika. Za podsjecanje, ISIL je hladnokrvno likvidirao 1700 irackih vojnika uglavnom u Tikritu, prosle godine.
Ovaj mali je navodno bio snajperist ISIL-a.
To jel njemu trebalo suditi ili ne, ne ulazim u to. Jesu li oni dole divljaci ili nisu, neka drugi o tome sude.
Dakle, ponavljam, nije strijeljan nikakav djecak vec ISIL-ov vojnik koji se uslikavao pored mrtvih irackih vojnika. Za podsjecanje, ISIL je hladnokrvno likvidirao 1700 irackih vojnika uglavnom u Tikritu, prosle godine.
To jel njemu trebalo suditi ili ne, ne ulazim u to. Jesu li oni dole divljaci ili nisu, neka drugi o tome sude.
-
sumirprimus
#7672 Re: ISIS zauzeo Mosul
naravno da je nehumano.pa vi to upakujte kako hocte...dječak sa šibicama wrote:Ma ja, sad vi ispadate humani, a ja nehuman jer demantiram SAFF-ove bljuvotine i lazi.
navoodno..
-
sumirprimus
#7673 Re: ISIS zauzeo Mosul
e to ti velim...Bodkin wrote:
Ne razumijes. Da neko spali kozojeba bijelim fosforom ja ne bih trepnuo. Ne pricam sad o ovom djecaku da jos jednom ponovim. Dakle ne kazem da treba zarobljenike muciti ili sta vec. Ali ako neko odluci da ih napalmom gadja ja nikad ne bih rekao to je protiv zenevske konvencije bla bla.
- Fantassin
#7674 Re: ISIS zauzeo Mosul
I ja se slazem,sumirprimus wrote:e to ti velim...Bodkin wrote:
Ne razumijes. Da neko spali kozojeba bijelim fosforom ja ne bih trepnuo. Ne pricam sad o ovom djecaku da jos jednom ponovim. Dakle ne kazem da treba zarobljenike muciti ili sta vec. Ali ako neko odluci da ih napalmom gadja ja nikad ne bih rekao to je protiv zenevske konvencije bla bla.
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#7675 Re: ISIS zauzeo Mosul
čuj sad snajperist
šta će biti sutra terminator zadnji model
šta će biti sutra terminator zadnji model