Ja kontam ti na dvonozne mislis.swanfilter wrote:
Ne mislim figurativno. Video prikazuje zivotinje koje uopste ne pokusavaju bjezati. Zivotinja ne stoji mirno u ovakvoj situaciji ...
Hajd ga znaj, lijepi strah
Ja kontam ti na dvonozne mislis.swanfilter wrote:
Ne mislim figurativno. Video prikazuje zivotinje koje uopste ne pokusavaju bjezati. Zivotinja ne stoji mirno u ovakvoj situaciji ...
A ja opet gledam i kontam sta ovo ti napisa!?Cyrax wrote:Ja kontam ti na dvonozne mislis.swanfilter wrote:
Ne mislim figurativno. Video prikazuje zivotinje koje uopste ne pokusavaju bjezati. Zivotinja ne stoji mirno u ovakvoj situaciji ...![]()
Hajd ga znaj, lijepi strah
Jbg kad ISISovci nisu ljudi nego ih castimo zivotinjskim epiteima na dnevnoj bazi.dragma wrote: A ja opet gledam i kontam sta ovo ti napisa!?
Cuj zivotinje imaju svijest da ne mogu pobjeci helikopteru
Pa neka "saveznicima" predloži da pohapse krmad u Dohi i rješen problem. Ali, ipak je problem ako iza "deal"-a stoje GB i USA. Znači, piši propalo, ništa od hapšenja krmadi.Rampage wrote:Njemački ministar optužuje Katar da finansira ISIL:
http://www.reuters.com/article/2014/08/ ... I720140820
http://www.dailystar.com.lb/News/Middle ... z3Ay4QSjZy
Ma ta izjava je vjerovatno bila neki individualni nekontrolisani ispad, nešto tog tipa...Challenger__ wrote:Pa neka "saveznicima" predloži da pohapse krmad u Dohi i rješen problem. Ali, ipak je problem ako iza "deal"-a stoje GB i USA. Znači, piši propalo, ništa od hapšenja krmadi.Rampage wrote:Njemački ministar optužuje Katar da finansira ISIL:
http://www.reuters.com/article/2014/08/ ... I720140820
http://www.dailystar.com.lb/News/Middle ... z3Ay4QSjZy
Ama Njemačka se ponaša kao polu-disdent zapadne hemisfere, ili još bolje kao disdenti u pokušaju... Oni bi da se *ebu, ali da im ne uđe. Malo pričaju, još više šute. A znaju sve. Jednom press-konferencijom mogu sve raskrinkati.Rampage wrote:Ma ta izjava je vjerovatno bila neki individualni nekontrolisani ispad, nešto tog tipa...
A šta sa organizatorima i finansijerima?L u c i f e r wrote:Pa sta raditi sa zlocincima do ih ubijati?
Kad se dokaze da to zaista jesu, nemam nista protiv identicne kazne.Challenger__ wrote:A šta sa organizatorima i finansijerima?L u c i f e r wrote:Pa sta raditi sa zlocincima do ih ubijati?
Jedini koji je mozda i razumio poentu mog posta, ubijes ti sve vojnike i sta onda ? Naci ce nove naivce, problem su velike sile koje to finansiraju. Ebu Bekr el BagdadiChallenger__ wrote:A šta sa organizatorima i finansijerima?L u c i f e r wrote:Pa sta raditi sa zlocincima do ih ubijati?
A šta je s ubijanjem muslimana, ma kakvi god oni bili? Pitanje je vezano za to što bradata čudovišta ubijaju muslimane, a ne samo pozivaju na ubijanje.camparinho wrote:Uuuu, puno si mi pokazao i dokazao. Ne branim ja njih, da se odmah razumijemo, cak sta vise veliki sam protivnik "ISIS-a", pogotovo sto podrzavam umjerenije opozicione formacije u Siriji. Ali pozivati na ubijanje muslimana, pa kakav god on bio, bilo koje etnicke pripadnosti(Arap, Kurd itd) ili bio pripadnik ehli suneta ili sija, je odvratno. Pogotovo sto je odvratno pozivati na ubijanje pripadnika drugih konfesija.
Samo hocu da kazem nekada se kaznjavalo banovima, za pozivanje bilo kakvog nasilja, ocigledno danas to nije vise tako...
A vi nastavite o borbama u Iraku, ionako je ovo svesunitska pobuna, a isis je uzeo sta je htio, sta ima vise da se bori, zakuhaj pa se povuci
PS dosli su novi postovi, ne pratim ja to toliko, koliko pratim Egipat i Siriju, pogotovo sto gore spominjem da sam veliki protivnik pominjanih u Siriji. Zar vi stvarno mislite da iko NORMALAN njih u Iraku podrzava, a granatiranjem njih vjerujem da ce biti kolateralne stete u vidu obicnog naroda.
Ućeraj mu ko je god.Challenger__ wrote:Bez obzira ko su i šta su?
Prvo neces ih nikad naci.camparinho wrote:Jedini koji je mozda i razumio poentu mog posta, ubijes ti sve vojnike i sta onda ? Naci ce nove naivce, problem su velike sile koje to finansiraju. Ebu Bekr el BagdadiChallenger__ wrote:A šta sa organizatorima i finansijerima?L u c i f e r wrote:Pa sta raditi sa zlocincima do ih ubijati?je treniran od strane Mosada, i sta cemo sad ? Dok udaras po najnizim uvijek ce naci nove, sasijeci u korijenu onda to