Irak

Post Reply
ultrajvosa 1987

#17001 Re: Irak

Post by ultrajvosa 1987 »

Saxxx, sve ti je oprosteno.
karakters

#17002 Re: Irak

Post by karakters »

Kikibombona wrote:To je kod sija opsta kultura, klati, ubijati, ponizavati...
Ujebote.
Kikibombona

#17003 Re: Irak

Post by Kikibombona »

karakters wrote:
Ujebote.
Mislim na sija ekstremiste iz Hashda i sl., ofkors...

Obicni siitski narod je isti kao kurdski, sunitski ili bilo koji drugi na BI. Nema tu nikakve razlike.

EDIT

Gotovo sam siguran da Abadi ne podrzava ove monstruozne radnje al' je nemocan da po tom pitanju bilo sta uradi. Ne smije se zamjeriti ekstremistima koji su jaki i de facto vladari Iraka.
Last edited by Kikibombona on 01/11/2017 22:59, edited 1 time in total.
mirsek

#17004 Re: Irak

Post by mirsek »

Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket. :-)
mirsek

#17005 Re: Irak

Post by mirsek »

Kikibombona wrote:
karakters wrote:
Ujebote.
Mislim na sija ekstremiste iz Hashda i sl., ofkors...

Obicni siitski narod je isti kao kurdski, sunitski ili bilo koji drugi na BI. Nema tu nikakve razlike.
Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
Kikibombona

#17006 Re: Irak

Post by Kikibombona »

mirsek wrote:Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket. :-)
Da li bi ti opravdao da neka bosanska majka, zrtva rata, hoda sa glavama vojnika po Bosni, na televiziji se pojavljuje i hvali kako kolje i skrnavi leseve...!??

Da li bi bio ponosan da drustvo tu zenu koljacicu tretira kao heroinu, da se medijski eksponira, da vlast i pravosudni organi ne vide nikakav problem u njenom sadistickom i zlocinackom ponasanju?

A ta zena je kap u moru, ona je eksponirani uzorak sadizma, mrznje, zla, izopacenosti...

Bolje bi bilo da u ovome vidis problem a ne u Kikiju koji zlo prezentira.
zrakomlat

#17007 Re: Irak

Post by zrakomlat »

Kikibombona wrote:Evo te heroine, koja u javnosti uziva status heroja. Slika se sa glavama ISIL-ovaca, hvali se kako licno kolje.

Image

Image

Radi se o totalno izopacenim ljudima. Ne znam kako neko moze vidjeti uzor u siitskim ekstremistima.
Bi li pesmerga ovoj smio skinut nametnutu maramu. Bi kurko :D
karakters

#17008 Re: Irak

Post by karakters »

mirsek wrote: Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
Ma prepo se bana, pa se vadi.
insomnia78

#17009 Re: Irak

Post by insomnia78 »

zrakomlat wrote:
Kikibombona wrote:Evo te heroine, koja u javnosti uziva status heroja. Slika se sa glavama ISIL-ovaca, hvali se kako licno kolje.

Image

Image

Radi se o totalno izopacenim ljudima. Ne znam kako neko moze vidjeti uzor u siitskim ekstremistima.
Ova peshmerge priprema za predjelo
zrakomlat

#17010 Re: Irak

Post by zrakomlat »

insomnia78 wrote:
zrakomlat wrote:

Image

Image

Ova peshmerge priprema za predjelo
Pesmerga bolognese, međunarodna kuhinja
Last edited by zrakomlat on 01/11/2017 23:08, edited 1 time in total.
karakters

#17011 Re: Irak

Post by karakters »

insomnia78 wrote: Ova peshmerge priprema za predjelo
Ma ona je za rucak ganjala Pesmergu i uhvatila zeca, a Pesmerga pobjego.
Kikibombona

#17012 Re: Irak

Post by Kikibombona »

mirsek wrote:Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
Govorimo o politici i vojsci, o siitskom vodstvu. Tema nije siitski narod, obicni ljudi. Valjda to ne trebam crtati. Jasno je na sta se misli.

Naravno da obicni ljudi sa tim nemaju veze. Sije su kao i svi drugi ljudi, kao i mi Bosanci. Nema sumnje da vecina siitskog stanovnistva osjeca gadjenje, stid i da u dubini duse ne podrzava ovo sto radi vojno-politicko vodstvo.

A to jeste opsta kultura kod aktuelne siitske politike, vojske i medija. Na povrsinu je isplivao najgori olos. Normalna vecina je u defanzivi iz vise razloga.
mirsek

#17013 Re: Irak

Post by mirsek »

Kikibombona wrote:
mirsek wrote:Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket. :-)
Da li bi ti opravdao da neka bosanska majka, zrtva rata, hoda sa glavama vojnika po Bosni, na televiziji se pojavljuje i hvali kako kolje i skrnavi leseve...!??

Da li bi bio ponosan da drustvo tu zenu koljacicu tretira kao heroinu, da se medijski eksponira, da vlast i pravosudni organi ne vide nikakav problem u njenom sadistickom i zlocinackom ponasanju?

A ta zena je kap u moru, ona je eksponirani uzorak sadizma, mrznje, zla, izopacenosti...

Bolje bi bilo da u ovome vidis problem a ne u Kikiju koji zlo prezentira.
Ne bih pozdravio ali bih je razumio jer je zena ocigledno od soka i tuga pukla.
Takodjer ne bih to promovisao na TV-u niti bih bio ponosan na to, razumijem ako je vlast jos nije sankcionisala a ne znam da li vide ili ne vide problem u tom njenom ponasanju.
Ova recenica na kraju pokazuje da si fakat pukao i da lupas epitete citavoj jednoj grupi sa ogromnom dozom neobjektivnosti.
karakters

#17014 Re: Irak

Post by karakters »

"Kiki zlo prezentira" :thumbup:
mirsek

#17015 Re: Irak

Post by mirsek »

Kikibombona wrote:
mirsek wrote:Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
Govorimo o politici i vojsci, o siitskom vodstvu. Tema nije siitski narod, obicni ljudi. Valjda to ne trebam crtati. Jasno je na sta se misli.

Naravno da obicni ljudi sa tim nemaju veze. Sije su kao i svi drugi ljudi, kao i mi Bosanci. Nema sumnje da vecina siitskog stanovnistva osjeca gadjenje, stid i da u dubini duse ne podrzava ovo sto radi vojno-politicko vodstvo.

A to jeste opsta kultura kod aktuelne siitske politike, vojske i medija. Na povrsinu je isplivao najgori olos. Normalna vecina je u defanzivi iz vise razloga.
Pa onda budi korektan toliko da napises npr. radikali i fanatici u siitskim redovima.
karakters

#17016 Re: Irak

Post by karakters »

mirsek wrote: Pa onda budi korektan toliko da napises npr. radikali i fanatici u siitskim redovima.
E al onda bi relativiziro sitsko zlo
mirsek

#17017 Re: Irak

Post by mirsek »

karakters wrote:
insomnia78 wrote: Ova peshmerge priprema za predjelo
Ma ona je za rucak ganjala Pesmergu i uhvatila zeca, a Pesmerga pobjego.
:lol: :lol: :lol: :lol:
Kikibombona

#17018 Re: Irak

Post by Kikibombona »

mirsek wrote:Ne bih pozdravio ali bih je razumio jer je zena ocigledno od soka i tuga pukla.
Takodjer ne bih to promovisao na TV-u niti bih bio ponosan na to, razumijem ako je vlast jos nije sankcionisala a ne znam da li vide ili ne vide problem u tom njenom ponasanju.
Ova recenica na kraju pokazuje da si fakat pukao i da lupas epitete citavoj jednoj grupi sa ogromnom dozom neobjektivnosti.
Nije problem zena. Treba je hospitalizovati, lijeciti, pomoci joj.

Problem je vlast, vojska, policija, sudovi, mediji... i svi ostali koji eksploatisu ludilo jadne zene. Vrhunac izopacenosti.

Vidis bolan sta bolesnici rade i snimaju se, ne skrivaju lica, sto znaci da su njihove radnje prihvatljive. Rostiljaju leseve, razapinju, zlostavljaju, ubijaju, rade mnoge stvari jednako kao ISIL. I niko od nadleznih ne vidi problem u tome!?? :-)

Vidis da su bolesni.
Pa onda budi korektan toliko da napises npr. radikali i fanatici u siitskim redovima.
Napisao sam milijardu puta svoj stav glede toga. Ne moram svaki put podvlaciti.

Ne mislim na obicne ljude koji su vecinom normalni ljudi kao u Njemackoj, Bugarskoj ili ovdje u Bosni. Na povrsinu su ispalivali bolesnici. I to je cinjenica.

Ja sam bezbroj puta napisao kako mislim da uprkos svemu Abadi nije los covjek al' da je njegova moc limitirana. Dakle, ako ne mislim lose o jednom Abadiju, kako cu misliti o obicnim ljudima!?? Ne zajebavaj. Meni su ljudi - ljudi. Sije, Bosanci, Mongoli, Meksikanci... isto... govorim striktno o politici!
karakters

#17019 Re: Irak

Post by karakters »

Na povrsinu su isplivali i atleticari.
Kikibombona

#17020 Re: Irak

Post by Kikibombona »

Sije spremaju novi napad na Kurdistan, moguce vec veceras...

Image
Last edited by Kikibombona on 01/11/2017 23:26, edited 1 time in total.
ioannes

#17021 Re: Irak

Post by ioannes »

jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?
karakters

#17022 Re: Irak

Post by karakters »

Kikibombona wrote:Sije spremaju novi napad na Kurdistan, moguce vec veceras...
Ma nisi dobro cuo. Kupis info od pogresnih, zadihani pricaju nerazgovijetno.
zrakomlat

#17023 Re: Irak

Post by zrakomlat »

Pošamarati će to Kurdi.
mirsek

#17024 Re: Irak

Post by mirsek »

zrakomlat wrote:Pošamarati će to Kurdi.
Ko god bude odbio da se ujedini u TRK bit ce isamaran.
Samo TRK na svim poljima, u jedinstvu je snaga.
mirsek

#17025 Re: Irak

Post by mirsek »

ioannes wrote:jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?
Ni pod razno nema kod Kikonija da je u pitanju IRACKA REGULARNA VOJSKA gdje ima i nekih kurdskih generala.
Post Reply