Irak
-
karakters
#17002 Re: Irak
Ujebote.Kikibombona wrote:To je kod sija opsta kultura, klati, ubijati, ponizavati...
- Kikibombona
#17003 Re: Irak
Mislim na sija ekstremiste iz Hashda i sl., ofkors...karakters wrote:Ujebote.Kikibombona wrote:To je kod sija opsta kultura, klati, ubijati, ponizavati...
Obicni siitski narod je isti kao kurdski, sunitski ili bilo koji drugi na BI. Nema tu nikakve razlike.
EDIT
Gotovo sam siguran da Abadi ne podrzava ove monstruozne radnje al' je nemocan da po tom pitanju bilo sta uradi. Ne smije se zamjeriti ekstremistima koji su jaki i de facto vladari Iraka.
Last edited by Kikibombona on 01/11/2017 22:59, edited 1 time in total.
- mirsek
#17004 Re: Irak
Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket. 
- mirsek
#17005 Re: Irak
Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".Kikibombona wrote:Mislim na sija ekstremiste iz Hashda i sl., ofkors...karakters wrote:Ujebote.Kikibombona wrote:To je kod sija opsta kultura, klati, ubijati, ponizavati...
Obicni siitski narod je isti kao kurdski, sunitski ili bilo koji drugi na BI. Nema tu nikakve razlike.
- Kikibombona
#17006 Re: Irak
Da li bi ti opravdao da neka bosanska majka, zrtva rata, hoda sa glavama vojnika po Bosni, na televiziji se pojavljuje i hvali kako kolje i skrnavi leseve...!??mirsek wrote:Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket.
Da li bi bio ponosan da drustvo tu zenu koljacicu tretira kao heroinu, da se medijski eksponira, da vlast i pravosudni organi ne vide nikakav problem u njenom sadistickom i zlocinackom ponasanju?
A ta zena je kap u moru, ona je eksponirani uzorak sadizma, mrznje, zla, izopacenosti...
Bolje bi bilo da u ovome vidis problem a ne u Kikiju koji zlo prezentira.
-
zrakomlat
#17007 Re: Irak
Bi li pesmerga ovoj smio skinut nametnutu maramu. Bi kurkoKikibombona wrote:Evo te heroine, koja u javnosti uziva status heroja. Slika se sa glavama ISIL-ovaca, hvali se kako licno kolje.
Radi se o totalno izopacenim ljudima. Ne znam kako neko moze vidjeti uzor u siitskim ekstremistima.
-
karakters
#17008 Re: Irak
Ma prepo se bana, pa se vadi.mirsek wrote: Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
- insomnia78
#17009 Re: Irak
Ova peshmerge priprema za predjelozrakomlat wrote:Bi li pesmerga ovoj smio skinut nametnutu maramu. Bi kurkoKikibombona wrote:Evo te heroine, koja u javnosti uziva status heroja. Slika se sa glavama ISIL-ovaca, hvali se kako licno kolje.
Radi se o totalno izopacenim ljudima. Ne znam kako neko moze vidjeti uzor u siitskim ekstremistima.
-
zrakomlat
#17010 Re: Irak
Pesmerga bolognese, međunarodna kuhinjainsomnia78 wrote:Ova peshmerge priprema za predjelozrakomlat wrote:Bi li pesmerga ovoj smio skinut nametnutu maramu. Bi kurkoKikibombona wrote:Evo te heroine, koja u javnosti uziva status heroja. Slika se sa glavama ISIL-ovaca, hvali se kako licno kolje.
Last edited by zrakomlat on 01/11/2017 23:08, edited 1 time in total.
-
karakters
#17011 Re: Irak
Ma ona je za rucak ganjala Pesmergu i uhvatila zeca, a Pesmerga pobjego.insomnia78 wrote: Ova peshmerge priprema za predjelo
- Kikibombona
#17012 Re: Irak
Govorimo o politici i vojsci, o siitskom vodstvu. Tema nije siitski narod, obicni ljudi. Valjda to ne trebam crtati. Jasno je na sta se misli.mirsek wrote:Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
Naravno da obicni ljudi sa tim nemaju veze. Sije su kao i svi drugi ljudi, kao i mi Bosanci. Nema sumnje da vecina siitskog stanovnistva osjeca gadjenje, stid i da u dubini duse ne podrzava ovo sto radi vojno-politicko vodstvo.
A to jeste opsta kultura kod aktuelne siitske politike, vojske i medija. Na povrsinu je isplivao najgori olos. Normalna vecina je u defanzivi iz vise razloga.
- mirsek
#17013 Re: Irak
Ne bih pozdravio ali bih je razumio jer je zena ocigledno od soka i tuga pukla.Kikibombona wrote:Da li bi ti opravdao da neka bosanska majka, zrtva rata, hoda sa glavama vojnika po Bosni, na televiziji se pojavljuje i hvali kako kolje i skrnavi leseve...!??mirsek wrote:Kiki pukao kao kokica i tromblon a i sa reputacijom lagano propade kao parket.
Da li bi bio ponosan da drustvo tu zenu koljacicu tretira kao heroinu, da se medijski eksponira, da vlast i pravosudni organi ne vide nikakav problem u njenom sadistickom i zlocinackom ponasanju?
A ta zena je kap u moru, ona je eksponirani uzorak sadizma, mrznje, zla, izopacenosti...
Bolje bi bilo da u ovome vidis problem a ne u Kikiju koji zlo prezentira.
Takodjer ne bih to promovisao na TV-u niti bih bio ponosan na to, razumijem ako je vlast jos nije sankcionisala a ne znam da li vide ili ne vide problem u tom njenom ponasanju.
Ova recenica na kraju pokazuje da si fakat pukao i da lupas epitete citavoj jednoj grupi sa ogromnom dozom neobjektivnosti.
- mirsek
#17015 Re: Irak
Pa onda budi korektan toliko da napises npr. radikali i fanatici u siitskim redovima.Kikibombona wrote:Govorimo o politici i vojsci, o siitskom vodstvu. Tema nije siitski narod, obicni ljudi. Valjda to ne trebam crtati. Jasno je na sta se misli.mirsek wrote:Ne mislis na taj nacin jer si rekao da je to "KOD SIJA OPSTA KULTURA".
Naravno da obicni ljudi sa tim nemaju veze. Sije su kao i svi drugi ljudi, kao i mi Bosanci. Nema sumnje da vecina siitskog stanovnistva osjeca gadjenje, stid i da u dubini duse ne podrzava ovo sto radi vojno-politicko vodstvo.
A to jeste opsta kultura kod aktuelne siitske politike, vojske i medija. Na povrsinu je isplivao najgori olos. Normalna vecina je u defanzivi iz vise razloga.
-
karakters
#17016 Re: Irak
E al onda bi relativiziro sitsko zlomirsek wrote: Pa onda budi korektan toliko da napises npr. radikali i fanatici u siitskim redovima.
- mirsek
#17017 Re: Irak
karakters wrote:Ma ona je za rucak ganjala Pesmergu i uhvatila zeca, a Pesmerga pobjego.insomnia78 wrote: Ova peshmerge priprema za predjelo
- Kikibombona
#17018 Re: Irak
Nije problem zena. Treba je hospitalizovati, lijeciti, pomoci joj.mirsek wrote:Ne bih pozdravio ali bih je razumio jer je zena ocigledno od soka i tuga pukla.
Takodjer ne bih to promovisao na TV-u niti bih bio ponosan na to, razumijem ako je vlast jos nije sankcionisala a ne znam da li vide ili ne vide problem u tom njenom ponasanju.
Ova recenica na kraju pokazuje da si fakat pukao i da lupas epitete citavoj jednoj grupi sa ogromnom dozom neobjektivnosti.
Problem je vlast, vojska, policija, sudovi, mediji... i svi ostali koji eksploatisu ludilo jadne zene. Vrhunac izopacenosti.
Vidis bolan sta bolesnici rade i snimaju se, ne skrivaju lica, sto znaci da su njihove radnje prihvatljive. Rostiljaju leseve, razapinju, zlostavljaju, ubijaju, rade mnoge stvari jednako kao ISIL. I niko od nadleznih ne vidi problem u tome!??
Vidis da su bolesni.
Napisao sam milijardu puta svoj stav glede toga. Ne moram svaki put podvlaciti.Pa onda budi korektan toliko da napises npr. radikali i fanatici u siitskim redovima.
Ne mislim na obicne ljude koji su vecinom normalni ljudi kao u Njemackoj, Bugarskoj ili ovdje u Bosni. Na povrsinu su ispalivali bolesnici. I to je cinjenica.
Ja sam bezbroj puta napisao kako mislim da uprkos svemu Abadi nije los covjek al' da je njegova moc limitirana. Dakle, ako ne mislim lose o jednom Abadiju, kako cu misliti o obicnim ljudima!?? Ne zajebavaj. Meni su ljudi - ljudi. Sije, Bosanci, Mongoli, Meksikanci... isto... govorim striktno o politici!
-
karakters
#17019 Re: Irak
Na povrsinu su isplivali i atleticari.
- Kikibombona
#17020 Re: Irak
Sije spremaju novi napad na Kurdistan, moguce vec veceras...

Last edited by Kikibombona on 01/11/2017 23:26, edited 1 time in total.
- ioannes
#17021 Re: Irak
jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?
-
karakters
#17022 Re: Irak
Ma nisi dobro cuo. Kupis info od pogresnih, zadihani pricaju nerazgovijetno.Kikibombona wrote:Sije spremaju novi napad na Kurdistan, moguce vec veceras...
- mirsek
#17024 Re: Irak
Ko god bude odbio da se ujedini u TRK bit ce isamaran.zrakomlat wrote:Pošamarati će to Kurdi.
Samo TRK na svim poljima, u jedinstvu je snaga.
- mirsek
#17025 Re: Irak
Ni pod razno nema kod Kikonija da je u pitanju IRACKA REGULARNA VOJSKA gdje ima i nekih kurdskih generala.ioannes wrote:jesul šije ili radikalni elementi unutar šija?