udari ga po glavi tom knjižurinom.insomnia78 wrote:Istini za volju, ni "Allahova stranka" kao ni svetionik slobode Iran ne bjeze bas od djece vojnika
Al njima je valjda ohalaljeno
PS: ovi manijaci iz Daesha su to, sebi svojstveno digli na jos veci nivo ali je u biti isti kurac
Irak
- Tomos
#10351 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
- salik79
#10352 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
insomnia78 wrote:Gledaj ti samo tih manijackih osmjeha i pogleda, i kod jednih i kod drugih, oni ce naravno u pozadinu, u svilu i kadifu a ti mali budi sretan jer ces poginuti za Boga
Koja vjera i koji Bog moze podrzati to da na djete natakaris uniformu i pusku i time ga ucinis metom?
I naravno, jedni blate cast islama dok mu drugi, bezbeli osvjetljavaju obraz
Ja, k'o nevjernik, bih se prije ubio nego uz ovakav manijacki osmjeh necijem djetetu uvalio pusku u ruku
Al eto, valjda vjernici znaju sta je najbolje za djecu
Kao prvo, ovo su, cini mi se palestinska djeca - koju na dnevnoj bazi - na najbrutalniji nacin zlostavljaju tvoji voljeni IDF-ovci. Kao drugo, zelis li da ti postavim slike mladjahnih doseljenika, sa pravim oruzjem IDF-a?! Ima i onih gdje tim oruzjem upiru u glave palestinskih djecaka...Uostalom:

Ali, jok, po tebi je to jedna savremena, demokratska vojska, bez "ludjackih osmjeha" njihovih vodja (iako, prof.dr. Norman Finkelstein, americi Jevrej, tvrdi suprotno:"Ludjacka drzava, na celu sa ludjackom vladom. Najopasnija prijetnja svjetskom miru...".
- nadžak
#10353 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
A ja zapažanja svaka čast.

- Rampage
#10354 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Moj Salik s kim si se ti našao raspravljati:)salik79 wrote:insomnia78 wrote:Gledaj ti samo tih manijackih osmjeha i pogleda, i kod jednih i kod drugih, oni ce naravno u pozadinu, u svilu i kadifu a ti mali budi sretan jer ces poginuti za Boga
Koja vjera i koji Bog moze podrzati to da na djete natakaris uniformu i pusku i time ga ucinis metom?
I naravno, jedni blate cast islama dok mu drugi, bezbeli osvjetljavaju obraz
Ja, k'o nevjernik, bih se prije ubio nego uz ovakav manijacki osmjeh necijem djetetu uvalio pusku u ruku
Al eto, valjda vjernici znaju sta je najbolje za djecu
Kao prvo, ovo su, cini mi se palestinska djeca - koju na dnevnoj bazi - na najbrutalniji nacin zlostavljaju tvoji voljeni IDF-ovci. Kao drugo, zelis li da ti postavim slike mladjahnih doseljenika, sa pravim oruzjem IDF-a?! Ima i onih gdje tim oruzjem upiru u glave palestinskih djecaka...Uostalom:
Ali, jok, po tebi je to jedna savremena, demokratska vojska, bez "ludjackih osmjeha" njihovih vodja (iako, prof.dr. Norman Finkelstein, americi Jevrej, tvrdi suprotno:"Ludjacka drzava, na celu sa ludjackom vladom. Najopasnija prijetnja svjetskom miru...".
Takvi su ti najsretniji kad su s druge strane oni koji nemaju ništa više od kamena u ruci... Fuj
- salik79
- insomnia78
#10356 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Znaci to opravdava koristenje djece od strane Hezbolaha i Irana?
- Rampage
#10357 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Ne, nego TI, kao ljubitelj najvećih zločinaca ovog doba, nisi taj koji može bilo šta pričati na ovu temu.
- salik79
#10358 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
insomnia78 wrote:Znaci to opravdava koristenje djece od strane Hezbolaha i Irana?
Ne, nego to prokazuje tvoju dvolicnost, odnosno dvostruki "moral", koji kao zastupas na "prigodnim" temama.
Usput, daj mi jednu sliku sa fronta, gdje su hizbullahovi i iranski djecaci!? Inace, i Bosko Buha je bio djecak...
- insomnia78
#10359 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Aha, znaci kad palestinac i libanac naoruzaju svoje djete to je potpuno legalno i ako pogine ono je mucenik pao u borbi protiv cionizma
Kad isto to uradi neki ciko iz Sirije onda on blati cast islama i hazreti Assad ima puno pravo da ga kokne u borbi protiv terorizma
I poslije sam ja licemjeran?
Kad isto to uradi neki ciko iz Sirije onda on blati cast islama i hazreti Assad ima puno pravo da ga kokne u borbi protiv terorizma
- insomnia78
#10360 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
salik79 wrote:insomnia78 wrote:Znaci to opravdava koristenje djece od strane Hezbolaha i Irana?
Ne, nego to prokazuje tvoju dvolicnost, odnosno dvostruki "moral", koji kao zastupas na "prigodnim" temama.
Usput, daj mi jednu sliku sa fronta, gdje su hizbullahovi i iranski djecaci!? Inace, i Bosko Buha je bio djecak...

Doduse, moguce da je u pitanju "sportski dan"
Paintbal i slicno
- salik79
#10361 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Jok, eto nisi...Isilovci tekbirajuci cine najgora zlodjela, tjerajuci i djecu da to rade (da ne postavljam slike). Kada ta djeca budu u sukobima ubijena, iskoristavaju ih kao "civilne zrtve, masakrirane od strane rezima". Kao sto rekoh, daj mi neki dokaz da i Iran i Hizbullah rade gore navedeno!insomnia78 wrote:Aha, znaci kad palestinac i libanac naoruzaju svoje djete to je potpuno legalno i ako pogine ono je mucenik pao u borbi protiv cionizma
Postavljas slike iz Iraka, dokazujuci kako se "djeca" zloupotrebljavaju za rat protiv ISIL-ovih monstruma, a ne postavis slike ovih djecaka

koji su, odnosno njihova vlada, tu pandorinu kutiju i otvorili.
Last edited by salik79 on 09/10/2015 11:17, edited 1 time in total.
- salik79
#10362 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
insomnia78 wrote:salik79 wrote:insomnia78 wrote:Znaci to opravdava koristenje djece od strane Hezbolaha i Irana?
Doduse, moguce da je u pitanju "sportski dan"
Paintbal i slicno
Gdje ti ovdje vidis Iranca, ili Libanca?!
- Henry Chinaski
#10363 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
To partizansko pranje mozga sa herojima (čija si očito žrtva) nije puno odmaklo od ovih budala.Webamaster Dub wrote:đeš boleta uspoređivat sa kozojebima, ipak bole je bio rambo za ove kozojebe usranih gaća.salik79 wrote:insomnia78 wrote:Znaci to opravdava koristenje djece od strane Hezbolaha i Irana?
smrt fašizmu![]()
Neko ti treba objasniti da su filmovi fikcija i da su umjetnički dorađena verzija stvarnosti da bi pojačali emociju.
- insomnia78
#10364 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Cuj gdje vidim
Dobro, upravu ste sve
Jbt led oko cega se ja raspravljam
Dobro, upravu ste sve
- salik79
#10365 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
To je jedino sto znas, kleberit i keslat se ko nesit...Konkretna pitanja traze konkretan odgovor, a ne kreveljenje.insomnia78 wrote:Cuj gdje vidim![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, upravu ste sve
P.s.
U osnovnoj skoli se uce nacionalna obiljezja pojedinih drzava.
-
zvizdan
#10366 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Ma to su Iranci, kad ti covjek kaze. Ti sad zapeo oko zastava, amblema na uniformama i slicnih sitnica. On zna ovog decka iz Kermana, radio mu babo s njimsalik79 wrote:To je jedino sto znas, kleberit i keslat se ko nesit...Konkretna pitanja traze konkretan odgovor, a ne kreveljenje.insomnia78 wrote:Cuj gdje vidim![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, upravu ste sve
P.s.
- salik79
#10367 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
zvizdan wrote:salik79 wrote:To je jedino sto znas, kleberit i keslat se ko nesit...Konkretna pitanja traze konkretan odgovor, a ne kreveljenje.insomnia78 wrote:Cuj gdje vidim![]()
![]()
![]()
![]()
Dobro, upravu ste sve
P.s.
Ma to su Iranci, kad ti covjek kaze. Ti sad zapeo oko zastava, amblema na uniformama i slicnih sitnica. On zna ovog decka iz Kermana, radio mu babo s njim
- insomnia78
#10368 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
Samo sto su izgleda neka djeca halal dok druga nisu
- salik79
#10369 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Jesi li ti autistican, ili sta?!insomnia78 wrote:Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
-
zvizdan
#10370 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Hocemo da kazemo da si hinjski podvalio sliku koja veze s Iranom nema, i pritom se pravis blesav.insomnia78 wrote:Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
Inace, u iracko-iranskom ratu jeste bilo maloljetnih dobrovoljaca (posebno u tada okupiranim krajevima na jugu) i u Iranu uzivaju status otprilike kakav su u bivsoj drzavi imali Bosko Buha, Sirogojno i ekipa. S tim sto ja ne bih poredio Boska Buhu, a ni te iranske djecake koji su branili svoju drzavu od agresije, sa ovim ISIL ludilom. Nije valjda da ti nije jasno zasto je to neuporedivo?
- insomnia78
#10371 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Uzdravlje
Sve ste u pravu
Odo' ja kod turcina na japrak i pivu
Imaju drama dobar Efes
Sve ste u pravu
Odo' ja kod turcina na japrak i pivu
Imaju drama dobar Efes
- salik79
#10372 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
Malo fulas poentu. Uostalom, procitaj malo o autizmu, mozda ti bude jasnije zasto pitam...I, nisam hodza.Webamaster Dub wrote:autizam je na nivou genijalca http://www.klix.ba/lifestyle/zdravlje/a ... /151007138 ali ko će hodžama dokazat suprotno.salik79 wrote:Jesi li ti autistican, ili sta?!insomnia78 wrote:Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
- skupljac_zeljeza
#10373 Re: ISIS zauzeo Mosul
Nisu još naučili ni klanjati, a prave 'islamsku državu'.
Ili su CIA mezheba gdje nije važna kibla.

-
sumirprimus
#10374 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
opa bato, ovi njih krste,zavjera!Webamaster Dub wrote:![]()
![]()
![]()
-
sumirprimus
#10375 Re: Dječak zaprijetio da će ubiti psa Obamu
i africke razne paramilicije...insomnia78 wrote:Cekaj, jel vi to stvarno hocete reci da Hezbolah, Iran, Hamas i kojekakvi siitski milconeri, kao i njihovi pandani sa druge strane ne koriste djecu vojnike?
mislim koriste djecu vojnike.nazalost!