Selam,
Neko sam vrijeme trazio software slicnih karakteristika, ali nakon sto su sa-xovci objavili u vijestima, "pohitao" sam i instalirao iPray Lite. Medjutim, software lijepo izgleda i sve je to ok, ali ... ja ne dobijam nikakve notifikacije kad je vrijeme namaza. Telefon radi progam instaliran i uredno funka, ali kad odem na standby nista se ne desava.
Ima li neko instaliran i da li vam radi kako treba, da li primate notifikacije o namazima u svako vrijeme???
Hvala i sorry ako je u pogresnoj kategoriji ...
iPray za iPhone???
- Kaiser
#2 Re: iPray za iPhone???
zanimljiva aplikacija, evo sam je skinuo, vidjecemo hoce li zauciti za ikindiju 
medjutim, kako sam uspio vidjeti na jednom forumu ezan je podrzan samo na OS 4.0
uglavnom, javim ima li ezana...a izbor ezana na softwareu mi je stvarno vrhunski
medjutim, kako sam uspio vidjeti na jednom forumu ezan je podrzan samo na OS 4.0
uglavnom, javim ima li ezana...a izbor ezana na softwareu mi je stvarno vrhunski
- Kaiser
#3 Re: iPray za iPhone???
ne zauci ezan sa mog iphona 
-
savsvoj
#4 Re: iPray za iPhone???
uzmajuci u obzir da je multitasking uveden sa 4.0 predpostavljam da je 4.0 potreban da bi radilo u standbyu. Ima nekih aplikacija preko cydia za multitasking ali nisam probavao nista