Iphone ZA / PROTIV?
Moderator: Benq
-
ella_sa
#1 Iphone ZA / PROTIV?
Ljudi pomagajte imam priliku nabaviti.. cula sam da ukoliko je dekodiran dolazi do problema sa nadogradnjom?
Iskustva?
Iskustva?
- The Nightwatchman
nemoj uzimat. sto bi ti imala a ja da nemam 
-
zemo_online
ja bi radje NOKIU N96 iako sam cuo da nema bas dugotrajnu bateriju,kao i N95
http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php
http://www.gsmarena.com/nokia_n96-2253.php
-
zemo_online
#5 Re: Iphone ZA / PROTIV?
odmah da znas da ne mos video snimati.ella_sa wrote:Ljudi pomagajte imam priliku nabaviti.. cula sam da ukoliko je dekodiran dolazi do problema sa nadogradnjom?
Iskustva?
- Simply_Red
iphone je bullshit.. cista propaganda... nema osnovne funkcije koje nude danasnji telefoni.. znaci dobijes marku i sminku.. i nista vise
-
DYD666
Joj sto lupate napamet, niko ga u ruci nije drzao a svi imaju pricu ko da su ga na djelove rastavljali....koje osnove funkcije? Kako nema? Ma daj 
Ali da 60% gotivnih igracaka koje na drugim mobitelima uglavnom i nemas, ovdje jednostavno nece raditi jer nema takvih sistema.
Dobices klasican Telefon, SMS + Internet + iPod(Games, Video, Muzika) ili naskidaj sebi jos sta god ima od aplikacija, od messengera pa na dalje...ali to da ces naruciti Starbucks iz najblize radnje koju ces naci na Google maps, da ces si tako rezervisati kartu za kino i te slicne Americhke fore - ovdje prosto ne ferceraju. Kod nas nema ni Starbucksa a kamo li dalje...uostalom imas brdo videa o njemu na apple siteu pa...vjerujem da se iz njih covjek moze skontati jeli mu to to ili nije.
Ako ti ga neko bas dzabe daje...

Ali da 60% gotivnih igracaka koje na drugim mobitelima uglavnom i nemas, ovdje jednostavno nece raditi jer nema takvih sistema.
Dobices klasican Telefon, SMS + Internet + iPod(Games, Video, Muzika) ili naskidaj sebi jos sta god ima od aplikacija, od messengera pa na dalje...ali to da ces naruciti Starbucks iz najblize radnje koju ces naci na Google maps, da ces si tako rezervisati kartu za kino i te slicne Americhke fore - ovdje prosto ne ferceraju. Kod nas nema ni Starbucksa a kamo li dalje...uostalom imas brdo videa o njemu na apple siteu pa...vjerujem da se iz njih covjek moze skontati jeli mu to to ili nije.
Ako ti ga neko bas dzabe daje...
Last edited by DYD666 on 01/03/2008 22:57, edited 1 time in total.
-
suncana strana ulice
meni je sladak za sminku, ali nije praktican za pisanje smsa...
zavisi sto tko trazi, ono da je bas praktican kao mobitel i nije...
zavisi sto tko trazi, ono da je bas praktican kao mobitel i nije...
-
DYD666
Bio sam u prilici kucati Note na iPod Touch, djelovalo mi je lakse brze i ljepse nego i na cemu drugom. Mozda je do ruke... 
Ali da, meni sâm iPod nije praktican na njemu...volim u po setnje prebaciti sa pjesme na pjesmu dok je ruka u dzepu, ni ne odvratis pogled, sto sa Shuffle npr. ide odlicno, na ostalim modelima....hm...moras zastati i gledati da te auto ne opali ili da se ne sudaris s nekim, te eventualno treca opcija, pomiriti se sa playlistom ma kakva je
Moguce da i sâm tel. ima slicnih bubica...
...doduse mislim da taj prb imaju svi playeri/mobiteli.
Ali da, meni sâm iPod nije praktican na njemu...volim u po setnje prebaciti sa pjesme na pjesmu dok je ruka u dzepu, ni ne odvratis pogled, sto sa Shuffle npr. ide odlicno, na ostalim modelima....hm...moras zastati i gledati da te auto ne opali ili da se ne sudaris s nekim, te eventualno treca opcija, pomiriti se sa playlistom ma kakva je
Moguce da i sâm tel. ima slicnih bubica...
...doduse mislim da taj prb imaju svi playeri/mobiteli.
Last edited by DYD666 on 01/03/2008 23:06, edited 1 time in total.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
Dobar je ali ne za naše tržište s obzirom da večinu njegovih funkcija naši telekom operateri ne podržavaju.Ako ti je na prvom mjestu izgled telefona onda ga uzmi,ali u svakom drugom slučaju se ne isplati davati tolike pare!
- grunt
- Location: Ne budi med da te raznesu,ni otrov da se od tebe truju.
dimenzije 103 x 55 x 20 mm,ali jebiga šta sve ima! Cijena je oko 550 eura!gaius wrote:zna li ko cijenu najavljene n96.. izgleda da ću se opet vratiti cigli u džepuvelik je brate..
-
malizeleni
iphone nema mogucnosti za mms.
- irfan2
-
ella_sa
Hvala vam...bas sam u dilemi , vise ne nego da..
A sta mislite o ovome : http://www.htc.com.hr/html/proizvodi/HT ... hp?lang=Hr
A sta mislite o ovome : http://www.htc.com.hr/html/proizvodi/HT ... hp?lang=Hr
- legionarka
ako nije "slobodan" nemoj kupovati.... jer svaki put kad dodje nova verzija softvera moras uzeti "cracked version" jer ako budes koristila zvanicnu telefon ce se "pobuniti" i mozes ga baciti u smece
ja svoj ne bih mjenjala ni za sta....
i nije nezgodan za pisanje sms poruka... plus ekran je za 10....i ljepota.... kad si u busu ili vozu.... lijepo film gledas
:) ili slusas muziku (16GB nije malo ) jos ako ti je WIFI dostupan gdje se kreces....
divota...
zavisno od cjene , toplo preporucujem....
ja svoj ne bih mjenjala ni za sta....
i nije nezgodan za pisanje sms poruka... plus ekran je za 10....i ljepota.... kad si u busu ili vozu.... lijepo film gledas
zavisno od cjene , toplo preporucujem....
-
susc_ovjek
HAahahaha, genijalno!!!
Nokia rules!!!
-
ella_sa
Zaboravila sam reci da sam Nokia-mrzac, hehe...
Iskreno meni je sony ericsson bez konkurencije sto se tice onoga prioritetnog za sta i sluzi mobitel, medjutim vremenom se javaljaju potrebe za svim dopunama tih funkcija tako da pokusavam skupiti sve u jednom aparatu
Iskreno meni je sony ericsson bez konkurencije sto se tice onoga prioritetnog za sta i sluzi mobitel, medjutim vremenom se javaljaju potrebe za svim dopunama tih funkcija tako da pokusavam skupiti sve u jednom aparatu