Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa znam da nisam luda.
A sta ces, bas je se meni to moralo dogoditi, nisam dzaba Seljanka.
Ako stogod ne skontam doci cu vas gnjaviti jos.
Hvala puno, puno.
Imao sam isti problem, ja zvao telekom ovo ono niko nista ne zna, svi znaju samo one postavke automatski isporucit ili ja rucno da ukucam haj ja kont'o posto je i5 pa reko mozda ima neka kvaka oko telefona a ovi nasi ne znaju za to, kad Bgm ja malo po malo cackam i promijenim ( Time Zone) ili ti ga , vremensku zonu, stavim Sarajevo (BiH) i za cudo Bozije proradi, tako da eto valjda ces znati to promijeniti i ima da radi 100%
Imao sam isti problem, ja zvao telekom ovo ono niko nista ne zna, svi znaju samo one postavke automatski isporucit ili ja rucno da ukucam haj ja kont'o posto je i5 pa reko mozda ima neka kvaka oko telefona a ovi nasi ne znaju za to, kad Bgm ja malo po malo cackam i promijenim ( Time Zone) ili ti ga , vremensku zonu, stavim Sarajevo (BiH) i za cudo Bozije proradi, tako da eto valjda ces znati to promijeniti i ima da radi 100%
Hahaha, ja mislila ti se zaje*ajes, kad ono stvarno proradi. Pa di si bio ima 3 dana.
Hvala ti puno, puno, nisam nikad ni obracala paznju na tu vremensku zonu.
Ajme hvala jos jednom, uljepsa mi dan.
Hahaha, ja mislila ti se zaje*ajes, kad ono stvarno proradi. Pa di si bio ima 3 dana.
Hvala ti puno, puno, nisam nikad ni obracala paznju na tu vremensku zonu.
Ajme hvala jos jednom, uljepsa mi dan.
ma maksuz sam se reg. da bih ti odgovorio znam da je i meni bio sjeb. dok nisam napravio... slucajno naletih na ovaj forum i ae reko da pomognem , nema na cemu, samo pazi na kredit, jede kredit bez da ga izvace prije probave
decki idjevojke imam ponudu neki iphone 4 za 300km al je zakljucan tip nezna ni kako ni nasto je zakljucan kupljen u holandija kod t mobile tako nesto i ugovor je na jos godinu mogul kako provjerit preko imei code mozel se otkljucat kako isplatil se one simx gevy i to kupovat
ako moze odg i na pp nije pr
zenny wrote:iphone 3gs.. kakva je situacija sad za ios 6 ili 6.0.1, nedavno sam ga nabacio i uradio jailbreak ali nije mogao ultrasn0w, moze li sada?
Ja sam cuo da moze tethered jailbrake sa sn0wbreeze-om
redsnow cak nudi untethered ali je bitno koji ti je 3gs tj modem firmware... i gledaj da uvijek imas alternativu jer ima nekakvih cudnih gresaka prilikom restore-a nisu ni oni sigurni sta je u pitanju... tako da se mozes vratiti na 5.1.1. ili nes tako ako 6ica zapne
malo dodatnog istrazivanja po netu i uspio sam.. imam 6.0.1 i odlicno izgleda, samo sto je tethered ali izdrzat ce se
Edit:
6.0.1 ne podrzava nista sa cydie.. npr instalirao sbsettings ali kad ga pokusam pokrenuti samo ga ukine nakon pokretanja, i tako vecinu stvari sa cydije. ima li nekog rjesenja dok se ne snadjem googleom
Prikupljam informacije za i protiv kupovine i najveća nedoumica mi je oko baterije, govorim o 4S-u.
Dakle, želio bih čuti par iskustava o bateriji, nekakav normalni režim, par sms-sova, malo neta, slikanja, muzike, koliko vam prosječno baterija traje?
Čitanjem raznih foruma sam zaključio da je baterija slaba.
ortodont wrote:Prikupljam informacije za i protiv kupovine i najveća nedoumica mi je oko baterije, govorim o 4S-u.
Dakle, želio bih čuti par iskustava o bateriji, nekakav normalni režim, par sms-sova, malo neta, slikanja, muzike, koliko vam prosječno baterija traje?
Čitanjem raznih foruma sam zaključio da je baterija slaba.
Hvala.
ako ces surfat 5 6 sati dnevno na iphon 4s, onda ces potrosit bateriju cijelu do nule, ali ako ces tako tako kao sto si nabrojao ja garantujem 2 dana, ako ces recimo u prosjeku surfat po 1 h dnevno, jer ja nekad budem po 4 5 sati dnevno na netu, pa ga znam puniti 2 x dnevno, a nekada samo poruke pozivi bez neta po 3 dana ga ne punim,
uglavnom sretno s kupovinom, inace mobitel je zmaj vjeruj mi, nemoj se dvoumit, nijedan ne moze dugo drzat bateriju ako se surfa po 4 5 sati dnevnio, nema ga koji moze izdrzat toliko vremena a da ga ne moras opet punit..
zenny wrote:malo dodatnog istrazivanja po netu i uspio sam.. imam 6.0.1 i odlicno izgleda, samo sto je tethered ali izdrzat ce se
Edit:
6.0.1 ne podrzava nista sa cydie.. npr instalirao sbsettings ali kad ga pokusam pokrenuti samo ga ukine nakon pokretanja, i tako vecinu stvari sa cydije. ima li nekog rjesenja dok se ne snadjem googleom
Mozda ti se ugasio nakon instaliranja neke aplikacije sa cydie a ti mu nisi uradio onaj fazon sa tethered jailbreakom.
Raja imam iphone 4. I do sada mi se uvijek automacki pokazivao update za nove verzije kad izađum. Ovog puta to nije slučaj. Imam verziju: 5.1.1. Na net idem i nista ne pokazje ??
TehnickiDirektor wrote:Raja imam iphone 4. I do sada mi se uvijek automacki pokazivao update za nove verzije kad izađum. Ovog puta to nije slučaj. Imam verziju: 5.1.1. Na net idem i nista ne pokazje ??
jeli mislis ne pokazuje na samom mobitelu ili na itunesu ? ako si kojim slucajem koristio snowbreeze OTA update neces imati na mobitelu ... itunes bi u svakom slucaju morao pokazivati da imas dostupan update