Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Amir11 wrote:Imam problem s imenikom, kada zovem ili mene neko zove na displeju mi se pojavi samo broj bez ostalih podataka iako taj broj imam u imeniku spremljen. Je li imao neko slican problem i kako ga rijesiti? U pitanju je iphone 4S
Zar se jedno isto pitanje mora postaviti 50 puta
Samo da si se vratio par stranica nazad nasao bi odgovor
Pozdrav.
Iphone koji koristim je bio na ar&t. Ugovor je istekao i poslao sam im zahtjev za otkljucavanje. Receno mi je da ga samo backup i restore. To sam uradio, al nisam dobio nikakvu obavijest. Pokusao sam ga onda dici na 6.0, al mi je izbacilo gresku 3194.
Ima li neki nacin da saznam je li sada sim free ili ne. Sve sam procedure radio sa bht karticom u njemu ako to ima neke veze
Hvala
Ne bih ti znao reci za te hosts. Znam da tek kad sam ga dobio da je sistem nesto zastopao, ja nesto barko kuci, nosio u shopping, nisu mogli napraviti. Ja nabacio tad tek izasli 4.1 01.59.00 i od tada nisam nista barko. Iphone 4 je u pitanju. Evo sad da probam backup restore sa at&t karticom.
ma radim restore iz backupa. Tako su mi rekli u mailu. Uradim backup i onda restore iz backupa. 2 puta sam to odradio, al nikakvih promjena. Uvijek pise carrier at&t. Eh jedino prvi put kad sam uradio na nekih pola sata je pisalo samo carrier i pojavile su mi se u networku opcije za apn koje do tada nisam imao.
01.59.00 ma ima mreze, radi normalno. Samo mi javlja 3194 kad sam krenuo da ga upgrade. Pokus'o sam preko redsnow da uradim upgrade za svaki slucaj al i tamo mi javlja grrsku u vezi shsh.
Nikad vise zakljucan telefon!!!
Ady88 wrote:Ima li kakvo rjesenje da mogu poslati duzi video snimak preko maila, dakle da ide preko 15sec?
To ti je nesto do providera ili limita na servisu i sl...ne znam sad napamet koliko video te duzine sa iPhonea ima otprilike MB ali ako je 720p (dakle 4rka ne 3GS) moguce da ima i preko 10KM a znam da neki provideri imaju attachment limit do 10MB i sl...mimo toga mislim da ne bi trebalo biti uopste problema, bar ih ja nemam. Cak mislim da ce te tel "pitati" hoces li da optimizira clip za email ili ga sam optimizira.
raja imam otkljucan iphone 3G i htjeo bi da instaliram cyidiu i ostale karafeke koje idu uz to.da li bi neko bio ljubazan da postavi ili posalje linkove sa youtuba pa cu ja zavrsiti ostalo.
P.S.svi savjeti su dobro dosli, ovo mi je prvi iphone pa sam laik.
Zgembo_Adislic wrote:Mene zanima je l' probao neko Apple slušalice na neke druge uređaje (racunar, drugi telefon...itd), sem iUredjaja. Kakav je kvalitet zvuka?
isti kao i na iuredjajima, barem ja nisam primjetio nekakve razlike... kad su kvalitetne slusalice ocekuj dobar zvuk sa manje vise svih uredjaja
R_v_P20 wrote:Ocekujem neko obavjestenje iz apple "nemjte skrolat brzo"
Wow kakvo smeće je ovaj iP5, jebote ne može ni skrolat brzo. Na androidu ovakav skrol neće ni početi, već će na prvom gore dolje zaglaviti. Neki sanjaju iPhone i rovu danima po YT tražeći mu mane.
R_v_P20 wrote:Ocekujem neko obavjestenje iz apple "nemjte skrolat brzo"
Wow kakvo smeće je ovaj iP5, jebote ne može ni skrolat brzo. Na androidu ovakav skrol neće ni početi, već će na prvom gore dolje zaglaviti. Neki sanjaju iPhone i rovu danima po YT tražeći mu mane.