da, instaliras facebook app. i nemoj ici na log out na aplikaciji, vec samo izadjes sa aplikacije, tako kad si na netu dolazit ce ti poruke na mobLady Saray wrote:instaliras facebook app ili facebook messenger i imas stalno upaljen net.. a ako mislis kao sms zaboravi..wildflies wrote:Da li zna neko kako podesiti da poruke koje dobijemo na facebooku dolaze na nas mobitel ?
iPhone - All about
Moderator: Benq
- Curve
#8076 Re: iPhone - All about
- Jazzy.ba
#8077 Re: iPhone - All about
Ne facebook app, vec facebook messenger app, poruke dolaze ko sms-ovi.
- taxi_driver
#8078 Re: iPhone - All about
Za koliko se dole moze prodati iPhone 4 16 gb bez ogrebotine.
- Jazzy.ba
#8079 Re: iPhone - All about
5-6 стоја зависно од тога да ли је сим фри или гевеј.taxi_driver wrote:Za koliko se dole moze prodati iPhone 4 16 gb bez ogrebotine.
Сент фром мај ајфоун
- pinokio04
#8080 Re: iPhone - All about
ima li neki tweak, ili programcic, da se skine, u smislu da bude zivlja slika na iphonu, kao recimo slika ili konttrast sta li vec kod galaxz s3,pa da skinem taj tweak ili program da se moze namjestat kontrast ili sta vec, zna li neko mozda???
i usput, danas pijem kaficu sa jaranom i on ima S3..nov kupio u bh telekomu neki dan
eh reko daj malo da uporedim sa svojim iphonom 4s koji je brzi..
i jedan kraj drugog stavim, ukucam google, you tube. klix, avaz, dnevnik hr, otvaranje klipova slika, i slicno,
ocekivajuci sad da po karaktersitikama na papiru s3 bude brzi u svim procesima, kad ono obrtano, bara bara, cak sta vishe vishe aplikacija je iphon 4s brze otvarao...nisam vjerovao ali eto da vidim i to, sad samo ogu mislit kako je brz iphon 5
i usput, danas pijem kaficu sa jaranom i on ima S3..nov kupio u bh telekomu neki dan
i jedan kraj drugog stavim, ukucam google, you tube. klix, avaz, dnevnik hr, otvaranje klipova slika, i slicno,
ocekivajuci sad da po karaktersitikama na papiru s3 bude brzi u svim procesima, kad ono obrtano, bara bara, cak sta vishe vishe aplikacija je iphon 4s brze otvarao...nisam vjerovao ali eto da vidim i to, sad samo ogu mislit kako je brz iphon 5
-
Muuky
#8081 Re: iPhone - All about
problem sa skidanjem app fb na 4s Please contact iTunes support to complete this transaction ?
-
Vertig0
#8082 Re: iPhone - All about
Ne postoji ti tweak za tako nesto.
-
azdralovic
#8083 Re: iPhone - All about
nema tu nikakav tweak, na s3 su boje takve zbog njihovog super amoled displaya, dok je na 4s retina display koji ima malo umjerenije boje ... sto se tice brzine to uveliko zavisi od raznoraznih appova koji su instalirani i pokrenuti... vidio sam vecina ima onaj nekakav antivirus koji usporava mobitel i 50%pinokio04 wrote:ima li neki tweak, ili programcic, da se skine, u smislu da bude zivlja slika na iphonu, kao recimo slika ili konttrast sta li vec kod galaxz s3,pa da skinem taj tweak ili program da se moze namjestat kontrast ili sta vec, zna li neko mozda???
-
GaRGa
#8084 Re: iPhone - All about
na androdiu moras imat anti virus na zalost
- vukojebina
#8085 Re: iPhone - All about
GaRGa wrote:na androdiu moras imat anti virus na zalost
ko te je to slago??
-
azdralovic
#8086 Re: iPhone - All about
sa velikim zadovoljstvom sam ga obrisao i mobitel se ni najmanje nije bunio(od tate mi i9000)...GaRGa wrote:na androdiu moras imat anti virus na zalost
-
GaRGa
#8087 Re: iPhone - All about
vukojebina wrote:GaRGa wrote:na androdiu moras imat anti virus na zalost
ko te je to slago??
slago me google...
http://www.google.ba/search?sourceid=ch ... id+malware
-
Vertig0
#8088 Re: iPhone - All about
Da se pohvalim malo, legla je 5ica
)
-
sanjinho
#8089 Re: iPhone - All about
quick fashion question (valjda neko zna iz kojeg je to filma) al to nije tema danasnje emisije. imam pitanje imam 4S t mobile HR zakljucan iOS 6. mogul ga kako otkljucat? znam da se ne moze vratit sa 6.0 na 5.1.1 imal neki drugi nacin? jel izasla x sim da podrzava 6.0??? 
-
Vertig0
#8090 Re: iPhone - All about
Mangupe zasto nisi kopirao i drugi dio teksta?R_v_P20 wrote:U Appleu su korisnicima, preko službene stranice za podršku, odgovorili na te probleme. Naime, u Appleu ističu kako svaki pravi fotograf nikada ne bi okrenuo kameru prema suncu ili izvoru svijetla te tako fotografirao, jer su ljubičasti tonovi na takvim fotografijama sasvim uobičajena pojava.
Do takvih distorzija boja dolazi zbog prelamanja svjetlosti unutar same kamere, koje su bile dio svih iPhone modela dosad, prenosi PC mag. Apple savjetuje korisnicima – ne slikajte izvore direktne svjetlosti! Apple je na sličan način učio kako da korisnici drže telefon, da bi imali signal.![]()
Poznati portal za ocjenu fotografskih uređaja, kamera i fotografija, Digital Photography Review, korisnicima koji su se žalili na ljubičastu nuspojavu, rekao je isto – to je prirodna stvar za optiku i uputio im isti savjet kao i Apple.
-
wildflies
#8091 Re: iPhone - All about
Koristim HT Eronet mrezu , ne mogu nikako poslati poruku , dodje do 90 % i stane ?
- Revolucionar ★
#8092 Re: iPhone - All about
R_v_P20 wrote:U Appleu su korisnicima, preko službene stranice za podršku, odgovorili na te probleme. Naime, u Appleu ističu kako svaki pravi fotograf nikada ne bi okrenuo kameru prema suncu ili izvoru svijetla te tako fotografirao, jer su ljubičasti tonovi na takvim fotografijama sasvim uobičajena pojava.
Do takvih distorzija boja dolazi zbog prelamanja svjetlosti unutar same kamere, koje su bile dio svih iPhone modela dosad, prenosi PC mag. Apple savjetuje korisnicima – ne slikajte izvore direktne svjetlosti! Apple je na sličan način učio kako da korisnici drže telefon, da bi imali signal.![]()
Jest veselo u jabukovači. Dosad su ucili svoje korisnike kako da drze telefon da imaju signal, sada kako da slikaju, a bilo bi nepravedno zapostaviti i tutorial u kome se objasnjava najnovija svrha Appleovih slusalica koje, pazite sad, sprovode muziku u uši. Sjajno zaista, malo im je falilo da zasjene SBB-ov uspjeh na lokalnim izborima
-
Vertig0
#8095 Re: iPhone - All about
Ma koliko ste ozbiljni polazuje ovo da niste u stanju da procitate citav clanak, nego odaberes sto ti odgovara.
Najbolje tako.
:*
Najbolje tako.
- vukojebina
#8096 Re: iPhone - All about
Vertig0 wrote:Ma koliko ste ozbiljni polazuje ovo da niste u stanju da procitate citav clanak, nego odaberes sto ti odgovara.
Najbolje tako.
eki to, ti nabavio peticu, pa bi sad da svi kolektivno svrsavaju na savrsenstvo zvano ajfouunnn...
- Udri Miću po glaviću
#8097 Re: iPhone - All about
Valja li ta petica čemu,ili je malo poboljsani 4s? Mrsko mi ici do prve prodavnice da ga isprobam iz prve ruke 
-
Vertig0
#8098 Re: iPhone - All about
Ko je ikakvo svrsavanje spominjao? Ja sam sam momku rekao da navede i drugi dio clanka... To sto ti ne znas normalno komunicirati kako zbog nedostatka dokaza, tako i zbog nekulture nije moj problem.
Ja nisam takav zato ti iskreno porucujem da uzivas u svom mobilnom uredjaju bez obzira koji je, a ja cu u svom.
Ja nisam takav zato ti iskreno porucujem da uzivas u svom mobilnom uredjaju bez obzira koji je, a ja cu u svom.
- awaken
#8099 Re: iPhone - All about
vukojebina wrote: eki to, ti nabavio peticu, pa bi sad da svi kolektivno svrsavaju na savrsenstvo zvano ajfouunnn...
kako ih moćno gledati dok jadni traže razlog čemu da se dive na "novom" ajfounu, a dali tolike pare, gledam neki dan klinca na yt kako što ti kažeš svršava jer više nisu 4 reda ikona po defaultu nego 5 i to je tako cool
S druge strane, ja kad sam prvi put uzeo S3, prvo sam ga spustio da dođem sebi pa tek onda počeo da "čačkam"
Da napomenem, nisam nikakav fanboy....jer imam i previše godina za to, a vjerujem i @vukojebina, nego dječaci....to se zove ekspirijens i zato slušaj šta ti ćiko kaže
Naprotiv, dokaza ima i previše zato vas Apple i uči kako da držite i slikate najskupljim telefonom na svijetu. Prijatelju, bez bilo kakve loše namjere....Apple je dobar samo u uzimanju para, nalože vas da je to nešto posebno i vi odmah kao nenormalni trčite da to kupite. Pravi proizvođač, bilo čega POVLAČI defektne uređaje a Apple? Oni čim uzmu pare odjebu vas i vi opet trčite njima. Pa zamisli samo te drskosti, prodati tako skup telefon i onda pričati šta se smije a šta ne smije slikati ili kako ga držati da imaš mrežu.Vertig0 wrote:Ko je ikakvo svrsavanje spominjao? Ja sam sam momku rekao da navede i drugi dio clanka... To sto ti ne znas normalno komunicirati kako zbog nedostatka dokaza, tako i zbog nekulture nije moj problem.
iPhone je dobar telefon, dobar i ništa više. Odlične telefone pravi Samsung.
Ono u čemu je Apple ispred (barem po meni) je iPad, samo je i on naravno preskup, ali Apple telefoni nemaju šanse protiv Samsunga bez obzira na plastiku kojom "probijate" glavu jer nemate ništa drugo reći protiv njega.
- nermin.padez
#8100 Re: iPhone - All about
Što ste se osilili na temi kakonema Chuckie-a