Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rida1976 wrote:Kod mene ja sa magnet linka..ništa..vjerujem da je u pitanju loše krekovan app, kao što neko ranije reče..ti si naletio ičigledno na dobar crack app
iPhone
isto, pokusao sam i sad magneta i sta se desi, kad update uradim, nije postojeci navigon podigne na 2.1 vec pojavi se nova aplikacija "navigon europe"
los crack
iGo Primo tito i jovanka u odnosu na sve ostale navigacije.
A u vezi ove situacije kad se izgubi wifi, bluetooth i ostalo...
Desilo mi se to neki dan na 3gs. Podigao sa 4.3.3 na 5.1.1 i bi unredu dok nisam uradio bb downgrade i onda se samo ukide wifi. Vratim na 6.15, nista. Uradim restore iz iTunesa wifi proradi. Network restore nema efekta.
TU negdje , ma ne koristim iphone nego vidio danas beze na cnn pa me iznenadilo, al to je vjerovatno kad kupujes direktno iz apple, posto ovdje ako uzimas preko provajdera dosta jeftiniji bude, al mi se na prvi mah ucinilo da ce biti 800 i preko provajdera, al vidim da nije
Za čitanje knjiga dosad sam koristio kombinaciju Calibre na laptopu i Stanze na telefonu.
Nakon što sam prešao sa 3.1.3 na 4.2.1 (iPhone 3g koristim), iz nekog meni neshvatljivog razloga Stanza mi se ruši kad god je pokušam pokrenuti.
Deinstalirao, instalirao sa app store, ništa, sve isto.
Ima li mi neko preporučiti neki dobar reader, a da se mogu preko wifi i calibre ubacivati knjige u njega?
Sto nagadjate cijene novog iPhone-a kad znati Apple-ov pricing policy! Cijene su uvijek iste za nove modele kao i za prethodne (to vazi i za sve ostale njihove dzidje, ne samo telefone)..