ili ti mozda maska/bumper smetaGaRGa wrote:hana_montana wrote:meni se nesto desilo sa slusalicama,odjednom ne mogu da ih utaknem u telefon,mislim mogu al ne do kraja.
jesam li mogla sta zakljucati..opet
da ti nije sta upalo u rupu
iPhone - All about
Moderator: Benq
- Lady Saray
#5801 Re: iPhone - All about
- hana_montana
#5803 Re: iPhone - All about
ama nije mi nista upalo bar kolko ja vidim
vidi ih
lady nije ni maska problem
jednostavno kao da sam uzela tudje a nesto kontam mozda i jesam al ne mogu da vjerujem da sam maznula iste odokativno...kolko kostaju nove? 
jesul nam ovo slusalice

lady nije ni maska problem
jesul nam ovo slusalice

-
Chuckie
-
Chuckie
#5805 Re: iPhone - All about
Jesi perverzan, gdje ćeš to dami reći.Saka wrote:Haman joj plitka rupa.
- aux
#5806 Re: iPhone - All about
Posto imam rodbinu koja treba doci za par dana iz Amerike vrijeme je da ih ogulim
Nisam htjeo biti bezobrazan pa da im kazem da mi donesu iPhone 4 pa sam se odlucio za neke slusalice,ove trenutne koje imam su katastrofalne nakon pola sata-sat glava mi se raspada a bassa ni za zivu glavu,pa ako moze neka preporuka slusalica do nekih 50-100 dolara mislim da je to dovoljno
- hana_montana
#5807 Re: iPhone - All about
ja ovdje kad god citam (a citam cesto) mada slabo kontam
elem svi ozbiljni a kad ja pitam nesto onda...khhhmmm 
- aux
#5808 Re: iPhone - All about
da li je i kod tebe iPhone 2,ja svoj nosio u servis i nisu znali napraviti na kraju ja skalperom skinuo malo plastike sa slusalice i onda su knap i sad super radi,jer zbog male izbocine na slusalicama ne moze da uspostavi kontakt onda slusalice ispadaju iz telefona i rade jedino kad prstom cuvas slusalicu onda ima zvukhana_montana wrote:ja ovdje kad god citam (a citam cesto) mada slabo kontamelem svi ozbiljni a kad ja pitam nesto onda...khhhmmm
-
amelinoo
#5809 Re: iPhone - All about
molim pomoć kako da ukninem ovaj update??amelinoo wrote:dobio sam ga iz usa i nije bio otključan na našu mrežu.Vertig0 wrote:Pa nije uopste komplikovan. Ako je fabricki otkljucan onda mozes raditi update bez straha da ces ga zakljucati.
Unlock i jailbreak su dvije razlicite stvari i ne moraju ici jedna sa drugom. Npr moj iphone je fabricki otkljucan ali opet sam uradio jailbreak.
Fabricki zakljucan telefon ti je kao da kupis neki mob u bht i on samo radi sa bht karticom dok ga ne otkljcuas i za druge mreze ukoliko je to moguce. Znaci jednostavno da jednostavnije ne moze biti.
Samo mi nije jasno ako si uradio update na ios 5.1 kako onda da ti izbacuje notifikaciju da opet mozes updateovat kad je 5.1 zadnja verzija. Vjerovatno je kod tebe sad 5.0.1 ?
da u pravu si verzija je 5.0.1.
evo šta nudi taj update
hvala.
-
Duge
#5810 Re: iPhone - All about
Pa ako ce trositi 100 zelembaća nek ti donesu 3gsaux wrote:Posto imam rodbinu koja treba doci za par dana iz Amerike vrijeme je da ih ogulimNisam htjeo biti bezobrazan pa da im kazem da mi donesu iPhone 4 pa sam se odlucio za neke slusalice,ove trenutne koje imam su katastrofalne nakon pola sata-sat glava mi se raspada a bassa ni za zivu glavu,pa ako moze neka preporuka slusalica do nekih 50-100 dolara mislim da je to dovoljno
@amelinoo ne mozes ga ukinuti
- aux
#5811 Re: iPhone - All about
Moze li mi neko reci zasto su ove slusalice skupe toliko da se na piku moze naci replika za 300 km,pa koliko to onda kosta original ako je kopija 300km i zasto su toliko skupe,sta ih toliko izdvaja od drugih slusalica

- hana_montana
#5812 Re: iPhone - All about
aux wrote:
da li je i kod tebe iPhone 2,ja svoj nosio u servis i nisu znali napraviti na kraju ja skalperom skinuo malo plastike sa slusalice i onda su knap i sad super radi,jer zbog male izbocine na slusalicama ne moze da uspostavi kontakt onda slusalice ispadaju iz telefona i rade jedino kad prstom cuvas slusalicu onda ima zvuk
cetvorka moj
al meni su bile okej i odjednom
- opa22
#5813 iPhone - All about
sa-x app vise ne radi, nova je klix na app storu i dalje free
Sent from my iPhone using Tapatalk
- aux
#5814 Re: iPhone - All about
Imam ponudu na marketu da zamijenim iPhone 2G za iPod 3 generacije,u dobrom je stanju na njemu sistem 5.01 ali nema slusalice da li se isplati zamijeniti 1:1
- opa22
#5815 iPhone - All about
btw je li ina netko problem sa dnevnik.hr appom? ja normalno udjem otvorim vijest ali nijednu ne migu do kraja procitati samo me vrati na pocetak otvorene vijesti...je li znate do cega moze biti?
- aux
#5816 Re: iPhone - All about
koji treba imati softwer za dnevnik.hr ili nama omiljeni klix.ba i da li su freeopa22 wrote:btw je li ina netko problem sa dnevnik.hr appom? ja normalno udjem otvorim vijest ali nijednu ne migu do kraja procitati samo me vrati na pocetak otvorene vijesti...je li znate do cega moze biti?
-
ado_7
#5817 Re: iPhone - All about
Pozdrav
Eh ovako...imam priliku da porucim prijatelju da mi ponese neki polovan iphone iz USA. Eh sad posto nemam nikakvog iskustva, molio bih za pomoc. Koji preporucujete...3 - 3gs - 4...
Da li ce on imati problema s tim telefonom zbog carine i cega vec?
I koja je neka realna cijena tog telefona na USA trzistu?znaci koliko ce me izaci polovan
Hvala
Eh ovako...imam priliku da porucim prijatelju da mi ponese neki polovan iphone iz USA. Eh sad posto nemam nikakvog iskustva, molio bih za pomoc. Koji preporucujete...3 - 3gs - 4...
Da li ce on imati problema s tim telefonom zbog carine i cega vec?
I koja je neka realna cijena tog telefona na USA trzistu?znaci koliko ce me izaci polovan
Hvala
- opa22
#5818 iPhone - All about
pa samo skini s app stora free su za sve
- aux
#5819 Re: iPhone - All about
kakve mi koristi ako su free kad je kod mene verzija 3.1.3 IOSa ako su iznad mogu samo borbene pjevatopa22 wrote:pa samo skini s app stora free su za sve
- opa22
#5820 iPhone - All about
ma ziher moze i na 3.1.3
- vukojebina
#5821 Re: iPhone - All about
aux wrote:Posto imam rodbinu koja treba doci za par dana iz Amerike vrijeme je da ih ogulimNisam htjeo biti bezobrazan pa da im kazem da mi donesu iPhone 4 pa sam se odlucio za neke slusalice,ove trenutne koje imam su katastrofalne nakon pola sata-sat glava mi se raspada a bassa ni za zivu glavu,pa ako moze neka preporuka slusalica do nekih 50-100 dolara mislim da je to dovoljno
bose, sennheiser i neces sigurno pogrijesit...ja imam ove sennheiser i vjeruj to je potpuno druga dimenzija uzivanja u muzici...bose su jos bolje a i skuplje naravno...mada za nekih stotinjak dolara, mislim da se moze uzet dobar model...
ja bi ove recimo odabro..doduse malo je vise od 100 dolara, al mozda su u americi jeftinije
http://www.bose.at/AT/de/home-and-perso ... e-headset/
- aux
#5822 Re: iPhone - All about
hvala na odgovoru,imao sam jednom ove in ear i nikako se nisam mogao navici na njih doduse nisu neki kvalitet bile ali jednostavno su me žuljale a o kvaliteti zvuka da ne govorim,mislio sam na neke normalne tj standardne slusalice,da li neko zna gdje bi se ove slusalice mogle nabaviti kod nas jer sam davno kod jednog pajde jos dok je imao ovaj player,zvuk je na njima fantasticanvukojebina wrote:aux wrote:Posto imam rodbinu koja treba doci za par dana iz Amerike vrijeme je da ih ogulimNisam htjeo biti bezobrazan pa da im kazem da mi donesu iPhone 4 pa sam se odlucio za neke slusalice,ove trenutne koje imam su katastrofalne nakon pola sata-sat glava mi se raspada a bassa ni za zivu glavu,pa ako moze neka preporuka slusalica do nekih 50-100 dolara mislim da je to dovoljno
bose, sennheiser i neces sigurno pogrijesit...ja imam ove sennheiser i vjeruj to je potpuno druga dimenzija uzivanja u muzici...bose su jos bolje a i skuplje naravno...mada za nekih stotinjak dolara, mislim da se moze uzet dobar model...
ja bi ove recimo odabro..doduse malo je vise od 100 dolara, al mozda su u americi jeftinije
http://www.bose.at/AT/de/home-and-perso ... e-headset/

- shalla
#5823 iPhone - All about
Sony mdr xb500. Ja ih uzeo jucer u Becu za 50€ (dakle ne bi ni gore trebale biti skuplje), perverzija od zvuka (ovo xb je extra bass serija), neces se pokajati vjeruj mi, jastucici izuzetno mekani (mene usi nisu zabolile ni nakon sto su mi 3 sata bile na glavi) a bole zubi od jacine basa hehe...
http://www.sony.co.uk/product/hps-extra ... /mdr-xb500
- aux
#5824 Re: iPhone - All about
izgledaju mocno nema sta a odgovara li đek za iPhoneshalla wrote:Sony mdr xb500. Ja ih uzeo jucer u Becu za 50€ (dakle ne bi ni gore trebale biti skuplje), perverzija od zvuka (ovo xb je extra bass serija), neces se pokajati vjeruj mi, jastucici izuzetno mekani (mene usi nisu zabolile ni nakon sto su mi 3 sata bile na glavi) a bole zubi od jacine basa hehe...
- shalla
#5825 iPhone - All about
Naravno da odgovara, standardni 3.5 dzek, i ja sam ih kupio za Iphone...aux wrote:izgledaju mocno nema sta a odgovara li đek za iPhoneshalla wrote:Sony mdr xb500. Ja ih uzeo jucer u Becu za 50€ (dakle ne bi ni gore trebale biti skuplje), perverzija od zvuka (ovo xb je extra bass serija), neces se pokajati vjeruj mi, jastucici izuzetno mekani (mene usi nisu zabolile ni nakon sto su mi 3 sata bile na glavi) a bole zubi od jacine basa hehe...
Ako si u sarajevu i ako nisi 100% siguran hoce li ti moci u tvoj iphone (iako ne znam zasto ne bi mogle) otidji u onu radnju na carsiji, iznad slasticarne Egipat, gdje ima sony stvari i tu imaju ovakve ali xb300 pa ih probaj ukljuciti u iphone i vidi jel odgovaraju...