Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovako, imam pitanje
Imam iphone 4 ios 5.0.1 i hocu da uradim restore i ponovo jb jer me nesto zeza.
Da li ce to sada biti problem posto je 5.1 izasao?
Ili ono mogu samo shift i odaberem 5.0.1??
Znam da ste pisali da apple ne potpisuje vise 5.0.1 pa kontam da bi radi toga mogao biti problem?
Vertig0 wrote:Ovako, imam pitanje
Imam iphone 4 ios 5.0.1 i hocu da uradim restore i ponovo jb jer me nesto zeza.
Da li ce to sada biti problem posto je 5.1 izasao?
Ili ono mogu samo shift i odaberem 5.0.1??
Znam da ste pisali da apple ne potpisuje vise 5.0.1 pa kontam da bi radi toga mogao biti problem?
mislim da ne bi trebao biti problem.. ne radis nista novo..
Kako sat od htc-a nabaciti na iPhone,pretpostavljam da se moze instalirati cim postoji slika koja to dokazuje uvijek mi se sviđao ovaj sat sto dođe na htc-u ali mi ne pada na pamet da uzimam telefon zbog sata
Kako sat od htc-a nabaciti na iPhone,pretpostavljam da se moze instalirati cim postoji slika koja to dokazuje uvijek mi se sviđao ovaj sat sto dođe na htc-u ali mi ne pada na pamet da uzimam telefon zbog sata
Imas na cydiji bruku tih htc lockscreenova...
Sent from my iPhone using Tapatalk
stvarno,evo sad trazim po cydiji i ne znam u kojoj selekciji bi to moglo biti,hajd bas mi je drago sto ima a naci cu ga ja veceras ne moze se sakrit od mene
Tacan naziv je Google Android Tablet a verzija androida je 2.2,ima 4 gige memorije i nov je sa full opremom,a kako cu najlakse znati da li je kinez ili ne jer te tablete nisam nikao imao u ruci,zanimljivi su mi jer su malo veci displeyi ali o samim tabletima nista ne znam.posto nemam wifi u kuci da li mi se uopste isplati mijenjat
nemam pojma tako kaze da izgleda,kontam da ne prodaje iPad pa hoce da zamjeni za iPhone,daj Boze da je toliko glupa pa da se zezne
Do tebe je...ovo je kineska kopija iPada, vjerovatno ima pravi Android na sebi i pored ovog Win Screenshota...i na papiru je svakako "jači" od tog 2G iPhonea, kojeg i sam imam i kojeg bih teoretski evo ako ti ne htjedneš, ja mogao zamjeniti, što neću uraditi...i što fakat nema veze sa činjenicom da imam iPad svakako.
Moj brat ima isti ili slican ovome i zove se epad. On ga koristi za citanje. Mislim da je samo za to i dobar. Uglavnom prespor je , ima resistivni touch screen, nema mogucnosti update-a, preslaba baterija, ne rade mnoge aplikacije tj. vecina koje sam ja probao i koje mi trebaju.
Vertig0 wrote:Ima li ko da posalje link za igo ali za citavu europu?
Imam obaj balkan + ali treba mi citava europa
Sent from my iPhone using Tapatalk
Imas na torentima mape za citavu europu. Samo ih ubacis preko iphone explorera, cyberduck ili itools-a. Samo pazi da vec postojece mape koje imas ne zamjenis sa onima koje dodju uz mape europe, jer ne pokrivaju dobro ove nase balkanske drzavice. Tako da ti je najbolja kombinacija iGO8 R3 LOCAL PROVIDERS 2011.07 Eastern Europe Maps i iGO R3 NAVTEQ 2011.Q4 Europe.
Donese mi jucer djevojka iPhone 3gs sa sw 5.1 i baseband 6.15.00 koji nema mreže.Otvorila je iTunes i ne zna sta je uradila.Uglavnom, izvukla je kablo u nekom momentu i poslije toga nema mreže.Gledao sam nema Cydia i kao da je tek upisan novi sw.Ja uzmem da ubacim 5.1 pripremljen sa zadnjim sn0wbreez.Krenuo je Restore sa iTunes. Proces prošao do kraja međutim poslije restartovanja telefona na ekranu stoji jabuka i progress bar.Ne mrda nikuda. Ponekad kada ga ugasim (zajedno pritisnem Home i tipku za paljenje) upali se pokaze iTunes sliku sa kablom.iTunes prepoznaje da je u Recovery modu ali nece da pocne upisivanje (nekad greska 3194 a nekad opet 1604).Greške nisu problem, zaobidjem to ali poslije ponovnog ubacivanja sw desava mi se isto.