taxi_driver wrote:dzemmo wrote:
mislio sam promjenu sms tona ili kupovinu kao i ringtone, ocito nisu to uradili
a i ove dvije opcije su izignorisali, mute, search brojeva, lock info.. ljudima se jebe sta ko misli
furaju svoj fazon
ma to i mene najvise nervira kod apple-a.
Sve je to od korisnika do korisnika.
Ne kontam ovo za
SMS - prosto mi iPhone ima toliko interesantnijih stvari za raditi na njemu nego da vrtim 1000 raznoraznih SMS tonova kad ono sto uz njega dodje i vise nego sluzi svrsi. Meni je veci problem onda kako ukinuti sve osim onog "glass" ako cemo tom logikom sta bi ko volio

jer bih najradije imao samo taj.
Mute takodje - sasvim mi je ono dugme sa strane, gdje se pojavi orange tacka, dovoljno i vidljivo i opipljivo bilo kad je telefon skroz ugasen/lock ili ako je i otkljucan/sa upaljenim displayem, nego sto bi bila ma kakva softwareska notifikacija.
Search brojeva - puno mi je lakse zapamtiti necije ime nego +37861 blababla... sa onim sto iPhone nudi kad je search u pitanju, mogu bilo koga u tel. ponaci za manje od 2-3 sec, ne vidim kako bih to izveo brze ukucavajuci brojeve koje sam btw jos morao zapamtiti.
Lock notify - Cemu to? Black screen=lock ON
Sve te
Nokia (i ostali telefoni) - ALA "cake" kad bi iPhone imao, ne bi to vise bilo to vjerujte
Koristim ga 7/24 zadnje 2 god i nikad se nisam doveo u situaciju da primjetim kako mi i najmanje nedostaje bilo koja od ovih navedenih stvari. Iskreno.