Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Cekaj koja je svrha ovoga ako nemas od nekoga taj kljuc ili proxy od 4s-a?
Znam za spire imao sam instaliran, ali s obzirom da je trebao proxy od 4s-a izbrisao sam jer je beskorsitan.
Jel ovo sad neka nova finta ?
Pa? U cemu je problem da ti neko sa 4S samo sibne mail sa keys? Sekunda posla. Chucky znam da si napravio ali za. Ekoga ubuduce sa sporijom internet konekciom - Spire je oko 100mb tako da ne mislite da zaglavi, samo pustite proces da odradi iako duse traje. Be patient sons
haha, nije pa nego, da bi koristio ovu pogodnost mora ti neko svaki dan slati kod, mislim nije loše, što s emože nabaciti, ali koliko če neko biti spreman da se "pegla" svaki dan..
iSwagga wrote:Sad mi odjednom goviri Spire Not Configured :$
Probaj ovo, ako nisi vec
Step 4: On the non-4S device you will need to disable some features with “Spire”. Open “SBSetting” > Click On “More” > Go to “Mobile Substrate Addons” > Disable both “SpireHooks” and “SpireInjector”. Now Go to your home screen and the device should respring.
iSwagga wrote:Sad mi odjednom goviri Spire Not Configured :$
Probaj ovo, ako nisi vec
Step 4: On the non-4S device you will need to disable some features with “Spire”. Open “SBSetting” > Click On “More” > Go to “Mobile Substrate Addons” > Disable both “SpireHooks” and “SpireInjector”. Now Go to your home screen and the device should respring.
uradio sam to i sad se pokrene siri ali nesti nece da odgovori. Samo sorry ne mozgu ovom trenutku bla bla bla
Da li netko zna rjesenje za moj problem. Naime, do prije neki dan iphone mi je savrseno radio baterija mi je trajala prilicno dugo, jednu noc sam ga ostavio da se puni i ujutro kad sam se probudio samo mi je bio prikazan itunes znak i onaj usb kabel, ponovno sam instalirao 4.2.1 uradio jailbreak i tad problemi pocinju s baterijom, iTelefon mi se uzasno brzo prazni (baterija) i nakon par minuta koriatenja dosta se ugrije kao sto mozete vidjeti na slici temperaturu....sto da radim??? Unaprijed hvala svima