Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Muuky wrote:Pomoc ? Napravio sam jedan folder(slike) na laptop i njega sam prebacio na mob eh sad kad 'ocu da prebacim drugi folder na 4s uvek mi se jedan obrise tj . uvek koji stavim ono pre toga nema :S
Imas jedan sync folder, sto stavis u njega to ce ti biti na telefonu.
aa mogu li stavit jos jedan folder na tel ?
Ne stavljas ti nikakve foldere na telefon, vec kopiras sadrzaj iz tog foldera. Znaci, ako hoces nesta da dodas, sve trpaj u taj folder
Muuky wrote:@ shin : hvala razumio sam , sve što hocu da turim na tel , turim u taj folder xD
Mozes stavljati koliko god hoces foldera ali kad odes u iTunes pa Pictures i imas ispod da kliknes manual, zaboravio sam ne znam tacno ali nesto kao manual manage folder, e to kliknes i imas dole da izaberes koje hoces foldere da se nalaze u telefonu. I znaci kad god ubacujes UVIJEK moras selektovati one koje hoces da ti ostanu. Valjda si skontao
dinao wrote:jel ima jos neko probleme s baterijom na novom iOS 5.0.1 ??
da, nenormalno brzo se trosi
hmm.... kod mene traje 2 dana od kada sam skino update koliko traje kod tebe??
traje 24h...dok je na 4.2.1 mogao izgurat i pet dana.
drugi problemi su sto ne mogu aktivirati iMessage i Facetime..
inace..iOS 5.. je ok svidjaju mi se notifikacije.
Znam 100% da je bilo slično pitanje, ali stvarno nemam vremena da sve postove pregledam, pa ako postoji neko ko zna koliko su zapravo pouzdani jailbreakovi, na mnogim stranicama se nude solucije za otključavanje iphone-a, garancije i slično..ali koliko je to pouzdano, jeli neko imao iskustva sa npr. stranicom www.iphone-unlockme.com, garantuju, ali koliko je pouzdano ? Hvala.
Saka wrote:Ne da nije pouzdano već je čista prevara i laž. U najboljem slučaju dobićeš besplatni software koji možeš i sam skinuti.
Postoje stranice na kojima se može otključati iPhone bez problema. Pretežno se to radi za modele koji su iz UK. Ja sam to odradio na jednom iPhonu 4 i to za 12$(ebay - Vodafone UK unlock service). Kasnije je taj servis jako poskupio i traže oko 50$ i račun kad je kupljen...
Za drugi iPhone sam platio, ali se nešto nije mogao otključati i prodavač mi je regularno vratio pare.
@edit za ovaj sajt gore
http://www.iphone-unlockme.com/
Big cheaters. They offer official unlock for iphone in 48 hours, and online support. None of these are true. Once you pay, a message tells you that it's gonna take 15 days to unlock, but it's not true too. Then they offer to download software to make non official unlock for i-phone, but any of them works. If you try to contact them by mail, there's no answer. No way to contact them by online support. They are big cheaters and liars. Beware from them.
BR
Saka wrote:Ne da nije pouzdano već je čista prevara i laž. U najboljem slučaju dobićeš besplatni software koji možeš i sam skinuti.
A to je?
Pošalju ti redsnow, snowbreeze, ireb, klix i ostale besplatne programe koji mogu JB i otključati ono što mogu. Onda kad se buniš šalju ti glupe e-mailove da imaš bug na kompjuteru i sl. Pare ne možeš vratiti jer nijedan ne ide preko PayPal-a, samo pogledaj koji sistem koriste za naplatu.
@AMD znam da postoje stranice koje mogu, ne otključati, već ti napraviti sim-free od telefona sa pojedinih mreža. To ide preko regularnih operatera i Apple-ovih servera preko nekih njihovih kanala. To nije softverski unlock već regularno otključavanje i cijena se kreće oko 100 Eura. Ali moguće samo za pojedine mreže, recimo ATT nije moguće otključati (prije par mjeseci se pojavila neka rupa i tad su mogli otključati i ATT, a i ostali su bili jeftiniji, ali očito da je Apple to zatvorio i više nema a za ostale su skuplji).
A to je?
Pošalju ti redsnow, snowbreeze, ireb, klix i ostale besplatne programe koji mogu JB i otključati ono što mogu. Onda kad se buniš šalju ti glupe e-mailove da imaš bug na kompjuteru i sl. Pare ne možeš vratiti jer nijedan ne ide preko PayPal-a, samo pogledaj koji sistem koriste za naplatu.
@AMD znam da postoje stranice koje mogu, ne otključati, već ti napraviti sim-free od telefona sa pojedinih mreža. To ide preko regularnih operatera i Apple-ovih servera preko nekih njihovih kanala. To nije softverski unlock već regularno otključavanje i cijena se kreće oko 100 Eura. Ali moguće samo za pojedine mreže, recimo ATT nije moguće otključati (prije par mjeseci se pojavila neka rupa i tad su mogli otključati i ATT, a i ostali su bili jeftiniji, ali očito da je Apple to zatvorio i više nema a za ostale su skuplji).
Hvala ti mnogo na informacijama! Možda je najbolje kupiti otključan sa neke poznatije stranice za prodaju, kao ebay i slično, jedino poštarina bi mogla biti problem, ali valjda neće biti ogromna.