iPhone - All about
Moderator: Benq
- Curve
#3776 Re: iPhone - All about
MMSC: http://mms.bhmobile.ba/cmmsc/post
Proxy: 195.222.056.041:8080
APN: mms.bhmobile.ba
Username:
Password:
Maxsize: 204800 (iako moze se stavit 300 kb)
Proxy: 195.222.056.041:8080
APN: mms.bhmobile.ba
Username:
Password:
Maxsize: 204800 (iako moze se stavit 300 kb)
-
Chuckie
#3777 Re: iPhone - All about
Jest džabera al u kur*u. Ima jarane ugovor da potpišeš pa ga onda dobiješ džaba, a bez ugovora boldirano:DYD666 wrote:Nebitno:)
Jeli iko konta kako sad hoda kod nas stvar oko cijene 3GS obzirom da je isti postao dzabaleku dibidus?
Nije mi to jasno bas...
Requires new two-year AT&T wireless service contract, sold separately to qualified customers; credit check required; must be 18 or older. Existing AT&T customers who want to upgrade from another phone or replace an iPhone 3G or iPhone 3GS should check with AT&T or use http://www.apple.com/iphone/buy. For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone 3GS as a gift, the price is $449.
- shalla
#3778 Re: iPhone - All about
Jel se nekome dešavalo da mu sms ne "iskače" tj ne zasvijetli na ekranu kao da je došla nova poruka. Nemam ni onaj quick reply (koristim bitesms), samo se čuje zvuk za poruku i imam je regularno u porukama ali mi ne stoji na lock screenu...
-
iSwagga
#3779 Re: iPhone - All about
pogledaj u biteSMS settings..mogu ce je da si slucajno iskljucio..shalla wrote:Jel se nekome dešavalo da mu sms ne "iskače" tj ne zasvijetli na ekranu kao da je došla nova poruka. Nemam ni onaj quick reply (koristim bitesms), samo se čuje zvuk za poruku i imam je regularno u porukama ali mi ne stoji na lock screenu...
-
Richard Peti
- amidzazeher
#3781 Re: iPhone - All about
Qler wrote:Jesi liti imao telefon prije iPhone-a?
Kakvo stimanje multiaskinga? Gdje se to stima multitasking?
E-mail kod nas da posaljem sliku ogulio bi me. To je argumento jak kao onaj da je lakse sliku nekome poslati mailom neko BT-omto samo da ne kazem ko moze reci. Sjedimo nas dvojca na kafi, i ja ti saljem sliku, ja platim sto ti je posaljem, ti platis sto je primis. Bas prakticno, sjajno.
Kakvi kineski kompjuteri? Kakvi kursevi? Jesi li ti u pecini zivio zadnjih 10 godina? Ja upalim svoj telefon, sam podesi sve postavke za MMS i pocket data, nista me ne pita.
Ti amidza vise ne raspravljaj, pokazao si koliko znas. Ovdje jedino Shin ima argmente i zna o cemu prica. A ti, proguglaj malo, obrazuj se, pojacaj gradivo, pa onda pricaj.
Vezano za video, N8 sada ima continus autofocus tokom snimanja...
Auuu sto se palis
Tvoj problem ocigledno nije sto toliko volis Symbian nego sto mrzis izgleda Apple, mada je takvih sve manje i manje jer dosta ih dolazi u godine kada imaju sve manje i manje vremena za zajebancije i gluposti!
Eto ja sam zivio u pecini, a slike saljem e-mailom, a ti moras da se nadjes sa jaranom na 10m i da mu posaljes sliku preko BT
Multitasking sam lupio onako bezze mogao sam isto i Copy/Paste reci, fulio si poentu, fol je da kada ljudi naprave neku funkciju na iPhoneu ona je toliko jednostavna za rukovanje i lako shvatljiva, a dok to ne urade bolje je da je i nema! Barem je meni ta logika opravdana, i tu sam uporedio Kineze sa svim mogucim "specifikacijama" i ulazima/izlazima dzaba im sve kad ti to moras u Windowsu stelovati, kontas sada?!
I procitaj pazljivije nekad tudji post, video call(video poziv) a ne snimanje videa sa telefonom
I sigurno da je kamera bolja kod N8(kvalitetom), vjerujem da je to do same kamere a ne do OS-a ili je mozda obratno!?
U svakom slucaju meni je nekako bitnije ovo
http://www.flickr.com/cameras/
- shalla
#3782 Re: iPhone - All about
Ma ne koristim iOS5 a nisam je ni isključio u settings, već sam to provjerio 
-
Vertig0
#3783 Re: iPhone - All about
Ako imas s setings pogledaj da nisi slucajno iskljucio sms alertshalla wrote:Jel se nekome dešavalo da mu sms ne "iskače" tj ne zasvijetli na ekranu kao da je došla nova poruka. Nemam ni onaj quick reply (koristim bitesms), samo se čuje zvuk za poruku i imam je regularno u porukama ali mi ne stoji na lock screenu...
- shalla
#3784 Re: iPhone - All about
Bravo majstoreVertig0 wrote:Ako imas s setings pogledaj da nisi slucajno iskljucio sms alertshalla wrote:Jel se nekome dešavalo da mu sms ne "iskače" tj ne zasvijetli na ekranu kao da je došla nova poruka. Nemam ni onaj quick reply (koristim bitesms), samo se čuje zvuk za poruku i imam je regularno u porukama ali mi ne stoji na lock screenu...
Hvala
- VeDooo1gim
#3786 Re: iPhone - All about
Da instaliram npr obicnu aplikaciju sa neta sto sam skino , Lets Golf 3 krekovanu , treba li mi jailbreak ? da bi je instalirao , tj syncao preko itunesa
-
Duge
#3787 Re: iPhone - All about
Za sve krekovane stvari ti treba JB, tj. moras instalirati AppSync preko Cydia-eVeDooo1gim wrote:Da instaliram npr obicnu aplikaciju sa neta sto sam skino , Lets Golf 3 krekovanu , treba li mi jailbreak ? da bi je instalirao , tj syncao preko itunesa
- VeDooo1gim
#3788 Re: iPhone - All about
Gdje se kuca reedem code na novom itunesu , ne mogu da nadjem na default
- amidzazeher
#3789 Re: iPhone - All about
Pa zar nemas Quick links sa desne strane?VeDooo1gim wrote:Gdje se kuca reedem code na novom itunesu , ne mogu da nadjem na default
- VeDooo1gim
#3790 Re: iPhone - All about
Ima appstore quick links i all categories , a sta trebam odabrat da mi bude ono redeem...amidzazeher wrote:Pa zar nemas Quick links sa desne strane?VeDooo1gim wrote:Gdje se kuca reedem code na novom itunesu , ne mogu da nadjem na default
- amidzazeher
#3791 Re: iPhone - All about
Ides na Home(kucica) i onda sa strane imas QuickLinks i tu ima Redeem klik i upises kod
Ili na strelicu pored svog username-a u iTunesu i tu izaberes Redeem
Ili na strelicu pored svog username-a u iTunesu i tu izaberes Redeem
- VeDooo1gim
#3792 Re: iPhone - All about
Evo ss drug ,amidzazeher wrote:Ides na Home(kucica) i onda sa strane imas QuickLinks i tu ima Redeem klik i upises kod
http://imageshack.us/photo/my-images/577/itunesa.jpg/
sta cu kliknem home i opet nema...
- amidzazeher
#3793 Re: iPhone - All about
Uloguj se prvo 
Mada je kod mene Mac verzija pa mozda i ne mora da znaci da ce pomoci
http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... kl183.png/
Mada je kod mene Mac verzija pa mozda i ne mora da znaci da ce pomoci
http://imageshack.us/photo/my-images/51 ... kl183.png/
- Dupli_skalp
#3796 Re: iPhone - All about
jeli istina ono što piše na par review-a da iphone 3gs ima problema sa prijemom signala u uslovima slabije pokrivenosti?
- Lady Saray
#3799 Re: iPhone - All about
tebi nije logicno da gdje slabija pokrivenost bude slabiji signal bez obzira na telefon??eyesburn wrote:jeli istina ono što piše na par review-a da iphone 3gs ima problema sa prijemom signala u uslovima slabije pokrivenosti?
jel ima bitesms za ios5 a da nije ona beta demo verzija?
- Dupli_skalp
#3800 Re: iPhone - All about
ispeci, pa reci. prije toga ne možeš o logici govoriti.Lady Saray wrote:tebi nije logicno da gdje slabija pokrivenost bude slabiji signal bez obzira na telefon??eyesburn wrote:jeli istina ono što piše na par review-a da iphone 3gs ima problema sa prijemom signala u uslovima slabije pokrivenosti?
jel ima bitesms za ios5 a da nije ona beta demo verzija?
ima li neko kome ne trebam crtati poentu pitanja?