Nek nisam jediniAMD wrote:Ni kod mene neće. Finding... and nothing
iPhone - All about
Moderator: Benq
- ChataDodajStaHoces
#3226 Re: iPhone - All about
- femme
#3227 Re: iPhone - All about
Ne znam da li je neko vec ovo pitao, ali ako jeste sory.
Imam problem sa baterijom na iPhone4 iOS 4.3.... dakle nakon 5 min koristenja sa 100% potrosi se do 96%...U pitanju je samo sms, sve aplikacije iskljucene notifikacije takodjer... A telefon prosto jede bateriju. Ima li neko slican problem i da li zna kako ga rijestiti?
Hvala
Imam problem sa baterijom na iPhone4 iOS 4.3.... dakle nakon 5 min koristenja sa 100% potrosi se do 96%...U pitanju je samo sms, sve aplikacije iskljucene notifikacije takodjer... A telefon prosto jede bateriju. Ima li neko slican problem i da li zna kako ga rijestiti?
Hvala
-
shin
#3228 Re: iPhone - All about
femme wrote:Ne znam da li je neko vec ovo pitao, ali ako jeste sory.
Hvala
Da li je jailbreakan telefon?
-
iSwagga
#3229 Re: iPhone - All about
Znaci, locira ga bez problema u par sekundi..Chata87 wrote:Nek nisam jediniAMD wrote:Ni kod mene neće. Finding... and nothing
-
digital
#3230 Re: iPhone - All about
amiria wrote:Ja imam jedno stvarno glupo pitanje, ali ipak cu pitati.
Da bih imala iPhone da li moram da budem pretplatnik BhTelecoma ili nekog drugog operatera? (Zapravo treba da dobijem na poklon cetvorku, ali mi kazu da bih ga koristila moram u Bh Telecom i kao da potpisem neki ugovor da budem preplatnik, kao ne mogu ga koristiti na Ultru).
Ne treba ti nikakav ugovor, ako ti je zakljucana 4, uzmes na piku gevey karticu, kao sto je SIM kartica, jeftina je, i sa njom kad odkljucas telefon, kupis broj za nekih 7 maraka barem je u mom gradu toliko i normala koristis telefon.
Uopste ti netreba ugovor, taj neko te beze navraca da trosis tolike pare.
-
febo_acm
#3231 Re: iPhone - All about
Zar vec nije odgovoreno 
-
digital
#3232 Re: iPhone - All about
samo nadopunio covjekaAMD wrote:Zar vec nije odgovoreno
- zenny
#3233 Re: iPhone - All about
odkako sam uzeo mobajl muci me sto kad me neko zove pokaze mi se broj ali ne pise ime te osobe iako je imam u imeniku. Vidim ime osobe samo ako je broj ukucan u posebnom formatu, mislim da ispred broj mora da bude ono 00397..... Kako da rijesim ovo a da ne prepravljam sve kontakte 
-
Mustang1
#3234 Re: iPhone - All about
Ima neka aplikacija trazi
Ja nisam nikad ni trazio ni gledao ali sam procitao da ima .. Meni svejedno ha vidio ha ne vidio ime 
- ChataDodajStaHoces
#3235 Re: iPhone - All about
Jel iko uspio ovaj Celeste podesiti na 4.3.3?
Vidim non stop neke nove verzije izlaze, a cracka nema 
-
iSwagga
#3236 Re: iPhone - All about
ja ga instalirao isti dan kad sam 4.3.3 nabacio i radi bez problema.. zna nekad kad nadje drugi uredjaj da ne pokaze ime nego neku sifru ali u ostalom radim kao i na starijim verzijama iOS-a..Chata87 wrote:Jel iko uspio ovaj Celeste podesiti na 4.3.3?Vidim non stop neke nove verzije izlaze, a cracka nema
-
Neckica
#3237 Re: iPhone - All about
Imam pitanje, bas bih htjela Iphone ali nemam love za novi. Vidim dosta raje prodaje svoje Iphone 3 pa kontam da kupim polovan. Sta vi mislite, je li mi to pametno i na sta bih trebala obratiti paznju pri kupovini? I ako ima neko ko bi prodao svoj nek se javi!
-
febo_acm
#3238 Re: iPhone - All about
Ja bih ti preporučio da uzmeš 3gs umjesto 3G. Skupi još malo para i u potragu. E sad to ti je moj savjet, ostalo je na tebi.
- mO k3
#3239 Re: iPhone - All about
ma pusti price ne valja 3g ,kupi sebi 3gs razlike nije velika a i u sustini zasto ti treba iphone osim muzika,slike,telefoniranje i sms ... platices duplo a imasces isti efekatNeckica wrote:Imam pitanje, bas bih htjela Iphone ali nemam love za novi. Vidim dosta raje prodaje svoje Iphone 3 pa kontam da kupim polovan. Sta vi mislite, je li mi to pametno i na sta bih trebala obratiti paznju pri kupovini? I ako ima neko ko bi prodao svoj nek se javi!
-
DYD666
#3240 Re: iPhone - All about
Mogu potvrditi ovo, da ukoliko hoces osnovne multimedialne karafeke, + net, tel i ono sto vec cini iPhone - 3G je sasvim OK.Ženski Dr.Med wrote:ma pusti price ne valja 3g ,kupi sebi 3gs razlike nije velika a i u sustini zasto ti treba iphone osim muzika,slike,telefoniranje i sms ... platices duplo a imasces isti efekatNeckica wrote:Imam pitanje, bas bih htjela Iphone ali nemam love za novi. Vidim dosta raje prodaje svoje Iphone 3 pa kontam da kupim polovan. Sta vi mislite, je li mi to pametno i na sta bih trebala obratiti paznju pri kupovini? I ako ima neko ko bi prodao svoj nek se javi!
Ali, ukoliko mislis igrati neke zahtijevnije igre, ili ti je vazno da ti navigacija besprijekorno radi, ili MMS te jos neke djidje koje 3G ne moze raditi - 3GS je ipak bolja solucija jer je i po snazi mnogo blizi cetvorci negoli obicnom 3G-u.
I ne zaboravi da ces mozda teze naci solidno ocuvan 3G iz prostog razloga jer je stariji, a i baterija mu je duze radila pa je time i presla vecu "kilometrazu" (mada nek te ovo sa baterijom previse ne brine, sve da sad uzmes i najrazdrnadiji 2G, njegova baterija ce te najvjerovatnije duze odsluziti negoli kod nekih i novijih telefona). No eto, nije zgoreg imati u vidu i te stvari.
Tako da opet, ako ganjas funkcije za koje nuzno ne treba 3GS (a to malo izguglaj koje su, da sad ne pisem toliko opsirno) a naletis na dobro ocivan 3G, za pristojnu razumnu cifru, onda OK.
Ako to nije slucaj, ja bih trazio ipak S. Makar kostao duplo više.
- mO k3
#3241 Re: iPhone - All about
Dolazim ja u Tuzlu imma dva iphona , oba 3g crni i bijeli crni je fantasticno ocuvan imao sam fatrolu za njega i displaj sam sacuvo sa folijijom tako da nema ni jednu ogrebotinu dok je bijeli ... bez komentara
Koliko ja realna cijena dole ??
Koliko ja realna cijena dole ??
- Lady Saray
#3242 Re: iPhone - All about
mms na 3g-u moze i radi sasvim okDYD666 wrote: Ali, ukoliko mislis igrati neke zahtijevnije igre, ili ti je vazno da ti navigacija besprijekorno radi, ili MMS te jos neke djidje koje 3G ne moze raditi
-
DYD666
#3243 Re: iPhone - All about
Hvala za ispravak, super onda. Nisam bio suguran jeli radi bas po defaultu ili se mora sa Cydie nesto skinuti?Lady Saray wrote: mms na 3g-u moze i radi sasvim ok
-
rider155
#3244 Re: iPhone - All about
Ej raja da vas pitam imam problem sa iPhono-om 3GS stvar je u tome da se je konekotr broj 1(kabal)ispala su mu dva pin-a od vraćanja unutra po što imam ispravan display može li se skinuti taj kabal,a da stavim novi da ne moram mjenjati čitav display?
-
Mumo
#3245 Re: iPhone - All about
zenny wrote:odkako sam uzeo mobajl muci me sto kad me neko zove pokaze mi se broj ali ne pise ime te osobe iako je imam u imeniku. Vidim ime osobe samo ako je broj ukucan u posebnom formatu, mislim da ispred broj mora da bude ono 00397..... Kako da rijesim ovo a da ne prepravljam sve kontakte
To caller ide greska nista samo sa cydie skini . CallerID and PhoneFormat Fix 1.0 sa : iSpazio source http://ispaziorepository.com/
Samo izaberi koji ti je firmver jel 3.0 ili 4.0 pa nadalje
-
febo_acm
-
ismiramir
#3247 Re: iPhone - All about
Ima ako ti je zakljucan na engleski vodafone. To se odavno radi. Inace je sa drugih mreza slicno stanje ali eng.vodafone otkljucava bez komplikacija telefone kupljene kod njih. Evo citam, pred izlazak Iphone 5 mnogi operateri se odlucuju da svojim korisnicima otkljucaju iphone4. S tim da mnogi operateri traze racun ili ugovor da se prilozi uz zahtjev za otkljucavanje.
-
febo_acm
#3248 Re: iPhone - All about
Moj je Vodafone UK(99%, ono 1% je za T mobile UK
, ali to mogu provjeriti ovi što se bave sa ovim stvarima
Poslao sam dva upita, pa ćemo vidjeti
Bio bi haos se može otključati za 5 funti 
-
ismiramir
#3249 Re: iPhone - All about
Vidi koji ti je model- settings-general-about- model...to ukucaj na google i izbacit ce ti listu odakle je koji iphone4. s tim da lista nije potpuna. ali moze posluzitiAMD wrote:Moj je Vodafone UK(99%, ono 1% je za T mobile UK, ali to mogu provjeriti ovi što se bave sa ovim stvarima
Poslao sam dva upita, pa ćemo vidjeti
Bio bi haos se može otključati za 5 funti
-
febo_acm
#3250 Re: iPhone - All about
Ma uradio sam ja to davno
MC603B. Jedan lik na jednom UK forumu mi je poslao listu i tu stoji da je Vodafone UK, e sada još san negdje našao da je neko napiso T Mobile UK... Pa ću da proslijedim IMEI likovima da vidimo može li se šta uraditi.
@edit
Upravo su mi javili da je Vodafone UK model. Moram ovo završiti
@edit
Upravo su mi javili da je Vodafone UK model. Moram ovo završiti