all iphone unlock all is supported just a simple temporary page to help me out
price is 174USD --- EXCLUDING PAYPAL CHARGES
payment to paypal
[email protected] mass payment/or you must pay the charges please include imei and which iPhone i.e iPhone4 in paypal payment
no refunds for incorrect info
im doing my best to get through the massive amounts of emails comming in
HOW TO: (after order has been paid and processed)
http://support.apple.com/kb/TS3198 Instructions to unlock iPhone!
Please Download latest version of Itunes from Apple Website:
http://www.apple.com/itunes/download/
Once you do this please Connect the Phone via the usb cable while Itunes is on.
If you phone is not the current version (most updated), it will prompt you to update.
Please update to current version (which is most likely 4.3.1)
Please insert foreign sim card (Please make sure the sim card is cut to fit in the slot)
It should automatically detect the new network. If it does not please go to Settings > General >
Reset > Reset Network settings. It will take about 30 seconds.
It will not show on Itunes that the phone is unlocked. You will see the phone Searching for signal. If it does not
please do a Restore and restart the phone.
It should now be unlocked permanently!
tip je u holandiji---kažu da je neki pakistanac..........
e sada...ja sam svoje četvorke odradio i zaustaviću taj proces iz jednog razloga
mala zarada za veliki rizik!!!!
cijena varira od potražnje i nije stalna-zna da ide po danu i 20 dolara više!!!
zašto rizik?-sa plaćanjem i aktivacijom nemam problema jer radim sa kolegom u susjednoj zemlji i taj tip je ok !
ali......
....postoji mogućnost da se proces otkrije i da se ti imei iphonea stave na CRNU LISTU i da budu aparati blokirani!!!!! i prilikom update ----- mrka kapa
ne mora da znači---ali strpljen spašen......ko hoće može da uplati i odradi,ali previše je navale na taj fabrički server pa da ne bude situacija kao sa sonyericsson
emma karticama pa sad samo nekoliko sretnika može dnevno ubosti pare na skupom otključavanju a da ne blokiraju servisnu karticu!!!
prvi će se javiti veliki igrači i provajderi koji se skupe igračke neće lako odreći da im pobjegnu sa mreže i koji će pokušati sprečiti i to mogu!!!!! jer je to IPHONE fabrički server................i oni ubiru velike pare kada korisnik im LEGALNO bježi sa mreže
pa sad birajte.................
dosta dugo godina sam u tim vodama unlocka i jedno znam da je ovo najjebenija zaštita koja se mogla pojaviti i koja se može kontrolisati iz jednog centra a da IMEI-u samom aparatu ne možeš prići-MOĆNO