Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cool22 wrote:napravio sam u stanu wi-fi al opet trazi da se logujem
ne moze ako si u stanu. mora biti kafic ili restoran.
sta ba ne moze wifi ovakav moze onakav? wifi je wifi
a cool22 napravi acc objasnio ti je dzemmo kako ako ne radi mada ne vidim sto ne bi bolje zabavi se oko toga da napravis acc guglaj nacin ako ne moze americki napravi hr acc
@coll22: Koliko kontam, mislim da sve i da skinem free MSN/face app i posaljem ti kao .ipa, nastace peripetija oko autorizacije kompjutera, odnosno mislim da bih ti morao dati svoj pass za iTunes account, sto vec nije zahvalano.
WiFi je jednostavan, kuci ili bilo gdje...ako ti kucni trazi pass, bice da si ga sam nastimao tako.
Imam i ja jedno pitanje.Tražio sam po netu ali mi je sve nekako nejasno.Neki kažu ide a neki ne ide pa da se obratim ovdje.Imam 3gs 32gb, 3.1.2 fw, 05.11.07 baseband,MC141CR, stari bootrom.Može li uraditi update na 4.1 a da se ne dira baseband?
Mr.Who wrote:Imam i ja jedno pitanje.Tražio sam po netu ali mi je sve nekako nejasno.Neki kažu ide a neki ne ide pa da se obratim ovdje.Imam 3gs 32gb, 3.1.2 fw, 05.11.07 baseband,MC141CR, stari bootrom.Može li uraditi update na 4.1 a da se ne dira baseband?
Moze. Napravi custom sa sn0wbreezom i to je to. Ako ti treba korak po korak, reci, napisat cu ti.
Mr.Who wrote:Imam i ja jedno pitanje.Tražio sam po netu ali mi je sve nekako nejasno.Neki kažu ide a neki ne ide pa da se obratim ovdje.Imam 3gs 32gb, 3.1.2 fw, 05.11.07 baseband,MC141CR, stari bootrom.Može li uraditi update na 4.1 a da se ne dira baseband?
Moze. Napravi custom sa sn0wbreezom i to je to. Ako ti treba korak po korak, reci, napisat cu ti.
Jesam popizdio maloprije
Skinuo Igo Europe (meni najbolja) i ono, sve ko bonbona, imaju sve mrtve uličice u BiH a kamoli vani međutim u glasovnoj navigaciji imaju samo mađarski jezik?!?
Sreća pa Bihnet omogući flat, inače bih zaplakao za ove haman 2 gige koliko je bila teška navigacija
AMD wrote:To je fake koliko ja znam. Starija verzija sa novojim mapama
Odlično
Kažem ti, sreća pa je internet od jučer flat...
Al je super urađena, identična je kao Crypton navigacija koju sam imao za auto (i koja me je uspješno provela kroz 5-6 evropskih zemalja), samo me jebe ovaj ogavni mađarski jezik
Ovako ljudi, imam problem (nije problem ali nervira).
Od jučer mi se dešava da koji god broj krenem zvati izađe mi poruka „call forwarding active“ a kad pogledam u settings pod call forward stoji da je off (nisam ga nikad ni palio)... Ima li neko da mu se slično dešavalo i da zna kako bih to mogao disableovati?