Ako ti je iOS4 nece ti raditishaqqa wrote:Ima li ko da mi pošalje Ibluenova?
iPhone - All about
Moderator: Benq
-
Duge
#1676 Re: iPhone - All about
-
febo_acm
#1677 Re: iPhone - All about
DYD666 wrote:Mislis account ili aplikaciju za iPhone?AMD wrote:Ušutili seiSwagga wrote:ima li ko od vas twitter
Imam oboje...sto?
Ja mislim da je kolega htio da se Followiramo
-
Ali_G
#1678 Re: iPhone - All about
@hakazvaka
Hvala na odgovoru i imam par pitanja posto vidim da ti deveras sa iPhonima
Koliko je zaista tacno o prekidanju signala kad drzis u lijevoj ruci mobitel? Citam da daju neke bumpere koji bi to trebali da sprijece. Kakav je iPhone po pitanju otvaranja dokumenata? Da li postoje aplikacije koje otvaraju pdf ili nesto od office ili se mora konverotvati?
Interesuje me jos povezivost iPhonea sa racunarom i drugim mobitelima. Moje dosadasnje koristenje iPhone je bilo rekreativno. Nasao sam da postoje Bluetooth aplikacije da povezu iPhone sa drugim mobitelima. Da li na istom principu mogu povezati i sa kompom? Ovo me prije svega interesuje radi transfera slika.
HVala
Hvala na odgovoru i imam par pitanja posto vidim da ti deveras sa iPhonima
Koliko je zaista tacno o prekidanju signala kad drzis u lijevoj ruci mobitel? Citam da daju neke bumpere koji bi to trebali da sprijece. Kakav je iPhone po pitanju otvaranja dokumenata? Da li postoje aplikacije koje otvaraju pdf ili nesto od office ili se mora konverotvati?
Interesuje me jos povezivost iPhonea sa racunarom i drugim mobitelima. Moje dosadasnje koristenje iPhone je bilo rekreativno. Nasao sam da postoje Bluetooth aplikacije da povezu iPhone sa drugim mobitelima. Da li na istom principu mogu povezati i sa kompom? Ovo me prije svega interesuje radi transfera slika.
HVala
-
DYD666
#1679 Re: iPhone - All about
Ma ja to rijetko pravo, pratio sam nekad par likova koji su me interesovali ali nisam nikad nista pisao. Radije MSN/iChat etc...AMD wrote: Ja mislim da je kolega htio da se Followiramo
- shalla
#1680 Re: iPhone - All about
Explain how, please...iSwagga wrote:udji u cydia pritisni na Manage > Sources > Edit > Add i dodaj sinfuliphonerepo.comshaqqa wrote:Ne znam još uvijek sa tim repovima da se bakćemiSwagga wrote:sto ce ti slati.. udji u cydia i skini sa sinful iphone repo besplatno za desetak sekundi
i to je to.. kad se instalira udjes u repo i skini sta god zelis
EDIT, završio sam, idem probati
- bug
#1682 Re: iPhone - All about
i?hakazvaka wrote:kako vam se ovo cini?
http://www.cell11.com/mobile_apps/iphon ... Cylay.html
sad cu instalirati da probam
-
febo_acm
#1683 Re: iPhone - All about
Hoćul ja tebe il ćeš ti meneiSwagga wrote:Reko da se 'folujemo'
- shalla
#1684 Re: iPhone - All about
ColorSplash program, love it!
P.S. Skinuo sam Ibluenova, extrica
- hakazvaka
#1685 Re: iPhone - All about
ne radi mi push, pa se ne da spojiti...bug wrote:i?hakazvaka wrote:kako vam se ovo cini?
http://www.cell11.com/mobile_apps/iphon ... Cylay.html
sad cu instalirati da probam
![]()
instalirao sam iLocalis, on radi, ali na iPhone treba internet konekcija neka da bi dobio signal da je ukraden, ili da bi dobio njegove koordinate (ovo radi)...
-
iSwagga
#1686 Re: iPhone - All about
ColorSplash beton! jedna od najkorisniji apps na mom ajfonu..shaqqa wrote:ColorSplash program, love it!
- _amy_
#1688 Re: iPhone - All about
Moze li mi neko reci ako postoji servis za iphone jer moj nece nikako da prepozna karticu...ima li neko ko to moze popraviti i moze li se u opce popraviti? U pitanju je iphone 3g
- Lady Saray
#1689 Re: iPhone - All about
samo tvoju ili bilo ciju? ako prepoznaje druge a tvoju ne onda ti hajd do telekoma pa uzmi novu karticu a ako niciju ne prepoznaje onda ti je telefon zakljucan za mrezu
-
febo_acm
#1690 Re: iPhone - All about
iSwagga wrote:haj ti mene @Napaceni
@febanovsky te prati
- _amy_
#1691 Re: iPhone - All about
Ma niciju ne prepoznaje, elem odnijela sam nekome ko kao zna da popravi i jok, nista nije uradio :/ pih....Lady Saray wrote:samo tvoju ili bilo ciju? ako prepoznaje druge a tvoju ne onda ti hajd do telekoma pa uzmi novu karticu a ako niciju ne prepoznaje onda ti je telefon zakljucan za mrezu
- shalla
#1692 Re: iPhone - All about
Skinuo sms character count, to mi je nedostajalo
Nego može li pomoć, vidim sad na pregledu računa da mi se tel sam od sebe konekttuje na neki klinac u 7h ujutru, zna li iko kako ta to ugasim?
Isključio sam push i fetch new data, ne znam šta još trebam ukinuti, dal možda edge ili?
Nego može li pomoć, vidim sad na pregledu računa da mi se tel sam od sebe konekttuje na neki klinac u 7h ujutru, zna li iko kako ta to ugasim?
Isključio sam push i fetch new data, ne znam šta još trebam ukinuti, dal možda edge ili?
-
DYD666
#1693 Re: iPhone - All about
Pratim vas obojicu ali tishuAMD wrote:iSwagga wrote:haj ti mene @Napaceni
@febanovsky te prati
-
DYD666
#1694 Re: iPhone - All about
Jesi ti 100% sigurna da ti je telefon otkljucan kako treba? Jer imas simptome kao da nije..._amy_ wrote: Ma niciju ne prepoznaje, elem odnijela sam nekome ko kao zna da popravi i jok, nista nije uradio :/ pih....
- _amy_
#1695 Re: iPhone - All about
DYD666 wrote:Jesi ti 100% sigurna da ti je telefon otkljucan kako treba? Jer imas simptome kao da nije..._amy_ wrote: Ma niciju ne prepoznaje, elem odnijela sam nekome ko kao zna da popravi i jok, nista nije uradio :/ pih....
Hahahah ma ima on neke cudne simptome, a u biti prvo je bio otkljucan pa sam ja uradila neki update i sam se zakljucao i kad su ga ponovo otkljucali ne moze sim i to je to
-
iSwagga
#1696 Re: iPhone - All about
to znaci da ti je zakljucan .. reci nam koji ti je firmware i baseband na njemu pa da ti posaljemo upute kako da otkljucas... nemoj bezze placati kad mozes sve sama za par minuta odraditi..
-
Duge
#1697 Re: iPhone - All about
Vjerovatno si uradila update na 4.1 za kojeg trenutno nema jb i unlock._amy_ wrote:DYD666 wrote:Jesi ti 100% sigurna da ti je telefon otkljucan kako treba? Jer imas simptome kao da nije..._amy_ wrote: Ma niciju ne prepoznaje, elem odnijela sam nekome ko kao zna da popravi i jok, nista nije uradio :/ pih....
Hahahah ma ima on neke cudne simptome, a u biti prvo je bio otkljucan pa sam ja uradila neki update i sam se zakljucao i kad su ga ponovo otkljucali ne moze sim i to je toZato sam i pitala ima li neko ko bi to mogao popraviti
-
iSwagga
#1698 Re: iPhone - All about
Gdje u Sa mogu promjeniti original oklop iphone-a? trenutno je bijeli i zelim promjeniti u crni oklop.. hvala
- _amy_
#1699 Re: iPhone - All about
firmware i baseband? Gdje bih to mogla procitati da vam napisem? Sorry prava sam laikiSwagga wrote:to znaci da ti je zakljucan .. reci nam koji ti je firmware i baseband na njemu pa da ti posaljemo upute kako da otkljucas... nemoj bezze placati kad mozes sve sama za par minuta odraditi..
- _amy_
#1700 Re: iPhone - All about
Hahahah ma ima on neke cudne simptome, a u biti prvo je bio otkljucan pa sam ja uradila neki update i sam se zakljucao i kad su ga ponovo otkljucali ne moze sim i to je to
Zato sam i pitala ima li neko ko bi to mogao popraviti[/quote]
Vjerovatno si uradila update na 4.1 za kojeg trenutno nema jb i unlock.[/quote]
E da, to sam uradila....i sad valjda moram da cekam
Vjerovatno si uradila update na 4.1 za kojeg trenutno nema jb i unlock.[/quote]
E da, to sam uradila....i sad valjda moram da cekam