Glup si!supercali wrote:Sreca pa ima
Ne vadi iz konteksta
Govorimo o novim telefonima i biranja os-a
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderator: Benq
Glup si!supercali wrote:Sreca pa ima
Ne vadi iz konteksta
supercali wrote:Sreca pa ima
Ne vadi iz konteksta
kako cu da te bijemsupercali wrote:Aha kad se ostane bez argumenata onda ide glup si i nemas mozga
Svaka cast na diskusiji
Jebem ti s kojim ja bolidima pricam za ne povjerovati
Govoris kako ne mozes do iosa za manje para, covjek dokaza da moze, a ti onda kazes da govorimo o 6ici.supercali wrote:Aha kad se ostane bez argumenata onda ide glup si i nemas mozga
Svaka cast na diskusiji
Nemoj da i ja vadim pa da te bijemPirija wrote:kako cu da te bijemsupercali wrote:Aha kad se ostane bez argumenata onda ide glup si i nemas mozga
Svaka cast na diskusiji
ma vadit ce tebe iz MIljacke moj tisupercali wrote:Nemoj da i ja vadim pa da te bijemPirija wrote:kako cu da te bijemsupercali wrote:Aha kad se ostane bez argumenata onda ide glup si i nemas mozga
Svaka cast na diskusiji
Jel to zvanični zastupnik?febo_acm wrote:Kako Motorola ne prodaje u BIH, sta je sa MIBO komunikacijama?
i da ce cijena biti min. 1.800 KMMaharadza wrote:Saznadoh večeras da će IP6 biti dostupan u AT Store-u (Alta Centar) od 31.10. OTKLJUČAN pa eto da znate!
Da, vec preko 10 godina a vjerujem i dosta duze. Ljudi rade stanice za drotove i svu ostalu Motorolinu opremu uz mobitele. Ja kod njih nosio XT910 Razar na servis iz BHT.rangoj wrote:Jel to zvanični zastupnik?febo_acm wrote:Kako Motorola ne prodaje u BIH, sta je sa MIBO komunikacijama?
google Hammerhead
Jeli se mogao kod njih uzeto prošlogodišnji Moto X?! Koliko ja znam nije ga bilo u BiH? Toga se bojim...febo_acm wrote:Da, vec preko 10 godina a vjerujem i dosta duze. Ljudi rade stanice za drotove i svu ostalu Motorolinu opremu uz mobitele. Ja kod njih nosio XT910 Razar na servis iz BHT.rangoj wrote:Jel to zvanični zastupnik?febo_acm wrote:Kako Motorola ne prodaje u BIH, sta je sa MIBO komunikacijama?
google Hammerhead
Nije istina. Uvijek su me nervirali tvoji postove na ovoj temi, bili su cisto provokatorski.Maharadza wrote:Uvijek konstruktivno i argumentovano, ostalo je do percepcije određene osobe/fanboy-a!Vertig0 wrote:Jel moguce da si ti napisao jedan konstruktivan post na ovoj temi![]()
Ma on je pakas, kakav on i konstruktivan post.Vertig0 wrote:Nije istina. Uvijek su me nervirali tvoji postove na ovoj temi, bili su cisto provokatorski.Maharadza wrote:Uvijek konstruktivno i argumentovano, ostalo je do percepcije određene osobe/fanboy-a!Vertig0 wrote:Jel moguce da si ti napisao jedan konstruktivan post na ovoj temi![]()
Treutno koristim xperia z2, znaci nisam fanboy.
Šta je to, jedan bubreg - sitnica!Curve wrote:i da ce cijena biti min. 1.800 KMMaharadza wrote:Saznadoh večeras da će IP6 biti dostupan u AT Store-u (Alta Centar) od 31.10. OTKLJUČAN pa eto da znate!
Ne vjerujem da je fol, ranije su cijene bile veće, bar koliko se sjećam.Ali_G wrote:To za 5s je super povoljno. Cak i kad pogledas tarifiranje unutar paketa djeluje ok.
Ne znam u cemu je fol